Покана за проекти за партньорство по ОП "Административен капацитет"

Обявена е покана за представяне на предложения за "Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики". Поканата е по Оперативна програма "Административен капацитет" (ОПАК),  приоритетна ос 1 "Добро управление".


Цел


Основната цел на ОПАК е подобряване на работата на държавната администрация за реализиране на ефективни политики, качествено обслужване на гражданите и бизнеса и създаване на условия за устойчив икономически растеж и заетост.
Допустими кандидати


По поканата могат да кандидатстват областните и общинските администрации.


Допустими дейности


Ще бъдат финансирани проекти за подобряване на процеса на разработване и прилагане на политики, както и за усъвършенстване на законодателството в партньорство и координация с всички заинтересовани страни.


Бюджет:


Общият бюджет на процедурата е 6 млн. лв. Минималната изисквана стойност на проектите е 100 000 лв., а максимален праг няма.


Краен срок: 30 ноември 2011 г.


Допълнителна информация


Пълния текст на поканата можете да намерите на официалната страница на структурните фондове в България.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK