Покана за съдебната система по ОП "Административен капацитет"

Обявена е покана за представяне на предложения за "Прозрачна и ефективна съдебна система". Поканата е по оперативна програма "Административен капацитет" (ОПАК), приоритетна ос 1 "Добро управление".


Цел


Основните цели на ОПАК са подобряване на работата на държавната администрация за реализиране на ефективни политики, качествено обслужване на гражданите и бизнеса и създаване на условия за устойчив икономически растеж и заетост, повишаване на професионализма, прозрачността и отчетността в съдебната система.
Допустими кандидати


По поканата могат да кандидатстват Министерството на правосъдието, Агенцията по вписванията, Висшият съдебен съвет, Инспекторатът към Висшия съдебен съвет, Върховният касационен съд, Върховният административен съд и Прокуратурата на Република България.


Допустими дейности


Ще бъдат финансирани дейности за подобряване на организацията на работа и повишаване на ефективността в съдебната система


Бюджет:


Общият бюджет на процедурата е 3 млн. лв. Минималната изисквана стойност на проектите е 250 000 лв., а максимален праг няма.


Краен срок: 30 ноември 2011 г.


Допълнителна информация


Пълния текст на поканата можете да намерите на официалната страница на структурните фондове в България.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK