Покана за университетска харта "Еразмус" 2013 г.

Обявена е покана за представяне на предложения за Университетска харта  "Еразмус" 2013  г.


Цел


Университетската харта "Еразмус" предоставя общата рамка за дейностите на европейското сътрудничество, които дадено висше учебно заведение може да извършва в рамките на програмата  "Еразмус" като част от програмата за учене през целия живот.
Присъждането й е необходимо предварително условие, за да може учебното заведение да организира мобилността на студентите, преподавателите и персонала, да осъществява езикови курсове по програмата "Еразмус", да кандидатства за многостранни проекти.


Допустими кандидати


Университетската харта "Еразмус" се прилага за висши учебни заведения.


Кандидатите трябва да са установени в една от 27-те държави членки на Европейския съюз, Исландия,  Лихтенщайн,  Норвегия, Турция,  Хърватия, Македония или Швейцария.


Краен срок: 29  март 2012  г.


Допълнителна информация


Пълният текст на поканата можете да намерите в Официалния вестник на ЕС, брой C 41 от 14 февруари 2012 г.


Информация за програмата "Еразмус" и за университетската харта "Еразмус" можете да откриете на сайта на Европейската комисия.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK