Покана за проекти за подобряване на работата на съдилищата

Обявена е покана за представяне на проекти за за подобряване на работата на съдилищата. Поканата е по подприоритет 2.4 2.4 "Компетентна съдебна система и ефективно управление на човешките ресурси" на оперативна програма "Административен капацитет" (ОПАК).


Цел


Ще бъдат финансирани проекти за повишаване на квалификацията на съдии и съдебни помощници за работа с дела от компетентността на съответния съд, както и за повишаване на квалификацията на административни ръководители, съдебни служители и администратори за по-качествено изпълнение на техните задължения. Проектите трябва да бъдат изпълнени в рамките на 18 месеца.
Бюджет:


Общият бюджет на безвъзмездната финансова помощ е 7 млн. лв. Минималната стойност за отделните проекти е 50 000 лв., а максимален праг няма.


Краен срок: 9 юли 2012 г.


Допълнителна информация


Насоките и всички останали документи за кандидатстване ще бъдат публикувани в рубриката "Нови процедури" на сайта на ОПАК и на страницата на структурните фондове в България.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK