Покана по "Капацитети" на Седма рамкова програма за научни изследвания

Обявена е покана за представяне на предложения по работната програма "Капацитети" на Седмата рамкова програма за научни изследвания, технологично развитие и демонстрационни дейности. Номерът на поканата е FP7-CDRP-2013-EUR-CD.


Цел


Кандидатите могат да представят предложенията си по поканата относно международното сътрудничество по планирането на кариерното развитие на изследователите.
Програма "Капацитети" цели да оптимизира използването и развитието на инфраструктури за научни изследвания, като същевременно стимулира иновативния капацитет на малки и средни предприятия, за да могат те да извлекат полза от изследванията. Тази програма е предназначена да подкрепя регионални клъстери, насочени към научни изследвания, като същевременно отключва изследователския потенциал на регионите в ЕС за сближаване и на най-отдалечените от тях.


Краен срок: 15 април 2014 г.


Бюджет: 960 000 евро


Допълнителна информация


Подробности можете да научите в текста на поканата, публикуван на уебсайта на програмата.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK