Покана за обучения по програма "Херкулес II"

Обявена е покана за представяне на предложения - "Херкулес II"/2013/Обучение.


Цели


Настоящата покана за представяне на предложения се отнася за организирането на техническо обучение, семинари и конференции в подкрепа на борбата с измамите, корупцията и други незаконни дейности, както и в подкрепа на разработването и прилагането на политики за превенция и разкриване на измамите.
Допустими кандидати


Могат да кандидатстват всички национални или регионални администрации на държавите членки или на държава извън Съюза, съгласно определението в член 3 от програма "Херкулес II", които насърчават засилването на действията на Съюза за защита на финансовите му интереси.


Бюджет:


Общият размер на предвидения бюджет е 1 000 000 евро. Съфинансиране от страна на ЕС ще се предоставя за най-много 80% от общия размер на допустимите разходи.


Обучението трябва да е свързано с проект, който започва най-рано на 15 юни 2014 г. и завършва най-късно на 15 юни 2015 г. или преди тази дата.


Краен срок: 6 март 2014 г.


Допълнителна информация


Можете да намерите пълния текст на поканата за представяне на предложения, формуляра за кандидатстване и свързаните с тях документи на http://ec.europa.eu/anti_fraud/about-us/funding/training/index_en.htm" target="_blank">интернет страницата на Европейската комисия.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK