БСП да не смята за даденост шанса си да победи ГЕРБ на евровота, предупреди Станишев

Сергей Станишев

© Георги Кожухаров

Сергей СтанишевСергей Станишев смята, че БСП има реален шанс да победи ГЕРБ, но този шанс не трябва да се възприема като даденост и неизбежност. В ГЕРБ има умора, постоянно правят гафове, хората са гневни, но ГЕРБ имат една достатъчно сериозна база и твърд електорат, а БСП има системен проблем на европейски избори - нашите избиратели системно не излизат на евроизбори, допълни Станишев.


Партията ми си причини ненужни напрежения, те можеха да бъдат спестени с приблизително същия вариант на листата, каза още той по време на пресконференция на български членове от Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент.


Той предупреди за опасност цялата кампания да е изпълнена със скандали и взаимни обвинения, да няма никаква дискусия как да се увеличат доходите, как да се намалят неравенствата. Ако това се случи, има риск от всеобщо отвращение и ниска избирателна активност, допълни Станишев.


За листата
На въпрос за листата на БСП за евроизборите той коментира, че националният съвет на партията чува гласа на партията, на номинациите, осъществявани близо месец и половина. Националният съвет доказа, че БСП е най-демократичната партия в България, заяви Станишев, като попита "за ГЕРБ някой може ли да си представи, че Бойко Борисов ще предложи листа и ръководството няма да я приеме". По думите му това е отминала страница и сега амбицията е за победа на тези избори. Процесът на номинациии и финализриране на листата е трябвало да бъде приключен по-рано, каза още президентът на Партията на европейските социалисти..


За пакета "Мобилност"


За пакета "Мобилност" той определи като проблем именно, че той е пакет. В него има много силна социална страна и за всеки социалист е трудно да възрази, ние сме "за" българските шофьори да получават по-добро заплащане отколкото сега, то да е осигурено, да имат нормални условия на почивка и други неща, но проблемът е че зад щита на социалните права се прокарват неща директно лобистки, които разрушават общия пазар и отсичат българския бизнес от достъп до пазара, от възможност да се конкурира. Нищо социално няма във връщането на камиона, това е брутален протекционизъм, допълни Станишев, според когото дискусията трябва да се проведе след евроизборите, и да има законодателство, но то да бъде балансирано.


За силен еврокомисар


Станишев призова България да се бори срещу Европа на скоростите, което според него е най-голямата заплаха пред нея.


Той отбеляза, че най-голямата амбиция на социалистите ще е социалният стълб да стане план за действие на ЕС, Европа наистина да стане социална, това да възстанови доверието в европейските институции. Европа днес е Европа на неравенствата и това не може да се приема, допълни Станишев.


Евродепутатът настоя още България да започне диалог за бъдещия български еврокомисар и ресора, за който ще се бори. В средата на мандата получихме ресор, който не е толкова авторитетен, смята Станишев. Според него трябва да се постигне консенсус за силен ресор, например бюджет, регионална политика и този разговор не може да се отлага до последния момент.


Край на голямата коалиция


Георги Пирински, който също участва в дискусията, отбеляза, че основният проблем пред Европа са задълбочаващите се икономически, социални и териториални неравенства, ще продължи ли сегашното фаворизиране на единния пазар, на създаването на капиталов пазар, на банков съюз и други, които са необходими, но не водят до необходимото сближаване.


В средата на мандата беше заявен край на голямата коалиция, на сговарянето между двете големи формации (Европейска народна партия и социалисти и демократи) за ротация на ръководни постове, за съгласуване на компромисни позиции, които в много голяма степен подчиняваха социалните аспекти на икономическите, коментира Пирински. Той говори и за опитите на групата на социалистите и демократите да предлага на европейската левица, на Зелените в Европарламента и на онези от либералите, които са готови, едно доста широко взаимодействие в полза на друга политика в следващия Европейски парламент.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (117)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 1094 Весело

  ергей Станишев смята, че БСП има реален шанс да победи ГЕРБ, но този шанс не трябва да се възприема като даденост и неизбежност. В ГЕРБ има умора, постоянно правят гафове, хората са гневни, но ГЕРБ имат една достатъчно сериозна база и твърд електорат, а БСП има системен проблем на европейски избори - нашите избиратели системно не излизат на евроизбори, допълни Станишев.

  Ами как да излизат като от година на година са по-малко и по-стари.

 2. 2 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 8146 Неутрално

  Станишев изгуби 10 / ДЕСЕТ / пъти !!!

  [email protected]
 3. 3 Профил на Nil satis nisi optimum
  Nil satis nisi optimum
  Рейтинг: 818 Весело

  През последните тридесетина години БСП често смяташе победата за даденост, ама...

  Не поставям нищо - нищо, над преценката на собствения си разум.
 4. 4 Профил на nmn58592067
  nmn58592067
  Рейтинг: 272 Неутрално

  "Турското робство" е метафора, историческата истина е друга

 5. 5 Профил на BULEXIT
  BULEXIT
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Естествено.
  Самото завръщане на слабака Станишев в листата означава завръщане на провала и загубата.
  Заради тоя мишок се отказвам да гласувам за БСП.

 6. 6 Профил на puknatastotinka
  puknatastotinka
  Рейтинг: 635 Весело

  Дааа, за шансовете да се победи Геп трябва точно Сатанишев да питат! Сатаниш не подкрепяше ли Цариградската конфекция? Горко на БСП...

 7. 7 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 279 Любопитно

  Хм, вместо Иван Костов, отново мантрите на Хохегеров...

  "Абсолютно съм сигурен, че можехме да се справим без Валутен борд. Ходихме във Вашингтон, за да убеждаваме отговорните фактори. Убеден съм, че тези, които ни съветваха тогава също налучкваха, това са международните финансови институции. Те не бяха абсолютно убедени, че точно това е пътят, за да се извършват тези реформи. Аз съм критичен към тях, но, от друга страна, представете си, че сте водолаз под водата и само през един шланг при вас влиза кислород... Това бяха парите на международните финансови институции"

  Това каза бившият премиер на България в периода 1997-2001 г. Иван Костов в ефира на „Плюс-Минус. Коментарът след новините.” - Фактор.

 8. 8 Профил на andreas_hofer
  andreas_hofer
  Рейтинг: 1007 Неутрално

  Станишев се прави на луд. Избирателите им не излизали на евроизбори и това било системно. Ами много ясно! Вашите избиратели са в мнозинството си бабички и дедовци, които гледат с надежда към Масква и Брюксел слабо ги интересува. На БСП пожелавам провал на евроизборите!

  Комунизмът и неговите мутации са проклятието на съвременна България
 9. 9 Профил на BULEXIT
  BULEXIT
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Станишев изгуби 10 / ДЕСЕТ / пъти !!!
  —цитат от коментар 2 на karabastun


  Борисов обича да гали по главата станишев. С него му е лесно.
  Затова го прегръща и го потупва великодушно.
  Като стар пес, който дава ласка на кутре, което го чака да се нахрани за да обере останките.
  станишев е щастлив, когато Борисов го прегръща.
  Иска му се да вярва, че го признава за достоен съперник.

  мишка
  .

 10. 10 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 699 Неутрално

  До коментар [#8] от "andreas_hofer":

  След екшъна с листите и след осъждането на Иванчева, прогнозата ми се промени:
  ГЕРБ- 8
  ДПС- 5
  БСП-4
  Дрги-няма.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 11. 11 Профил на BULEXIT
  BULEXIT
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Вашите избиратели са в мнозинството си бабички и дедовци!
  —цитат от коментар 8 на andreas_hofer


  Това го разправяте от трийсет години.

  Разправяхте още, и че "времето е ваше".

  Обаче, дойде време да паднете в краката на пазванитина на Живков , за да получите избираемо местенце в листата.


  https://www.segabg.com/touche/tush-03292019

 12. 12 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  "Националният съвет доказа, че БСП е най-демократичната партия в България, заяви Станишев, като попита "за ГЕРБ някой може ли да си представи, че Бойко Борисов ще предложи листа и ръководството няма да я приеме".

  Дали една партия ще действа като бойна част по време на война, или като разбойническа шайка ще дели плячката на принципа "рибата в морето, тиганът - на огъня", няма никакво отношение към демократизма й. Няма как да дефинираш една партия като демократична, без да отчиташ отношението й към демоса, т.е., към народа.

  Проблемът на ГЕРБ е, че е прекалено демократична партия - кой си поиска нещо, дават му го, да не пищи. Който и да ревне от името на народа, Бойко бърза да се съобрази с него, па ако ще тоя, дето реве, само баба си и леля си да представя. А вътрешно-партийните отношения - те са отделен въпрос.

  Какво подвежда Станишев и папагалите? Ами за БСП "народът" - това не е българският народ, и дори не всички членове на партийката им. Народът - това е ръководството на БСП. И ако те са си делили плячката с гласуване - според тя от това по-голям демократизъм няма. За тях "народът" така, както думата я разбираме ние, или не съществува - не са го и виждали, или е руският народ.

  Едва в последните няколко години БСП - с половин уста, от немай къде и с огромно отвращение, започна да споменава България по друг начин, освен само и единствено в предизборните си документи, писани на принципа: "Бля-бля-бля! Дрън - дрън - дрън! Хвали - пръц - пръц - пръц! " Те винаги говорят за това, кое е добре за партията им, от какво печели и какво губи партията им, колко е важно какво става в партията им и т.н., и т. н, като под "партията" разбират само и единствено ръководството си. Ръководният партиен бесепарски народ, тъй да се рече.

  И затова: всичко, което е добро за БСП, е лошо за България, и обратно.

 13. 13 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4385 Неутрално

  Много заблудени комунисти...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 14. 14 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1818 Неутрално

  БСП вече започна да пише първите опорки, обясняващи защо са изгубили изборите.

 15. 15 Профил на nmn58592067
  nmn58592067
  Рейтинг: 272 Неутрално

  ... Заради тоя мишок се отказвам да гласувам за БСП.
  —цитат от коментар 5 на Гътьо


  На тези избори е важното Герб да бъдат победени.
  За „избистряне“ на облика на БСП не е времето на изборите.
  Ако гласуваш за БСП сега, ще си участвал в отстраняването на Борисов от власт.
  Аз гласувах за БСП в изборите, които изхвърлиха Костовата партия, ДСБ, от Народното събрание.

  До коментар [#5] от "Гътьо":

 16. 16 Профил на clarkv622
  clarkv622
  Рейтинг: 1064 Неутрално

  "БСП да не смята за даденост шанса си да победи ГЕРБ на евровота, предупреди Станишев"

  Курнелка каза, че нямало да носи лична отговорност за резултатите, Станишката предупреждава, че победата е спорна... Кампанията още не е открита (официално), а тея са готови да хвърлят пешкира.
  ПП
  Само червен кольо е убеден в победата, но май и тея не му вярват.

  България е на 111 място по свобода на словото. Ако дневник се откаже от грантовете ще се изкачим до 110
 17. 17 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Дааа, за шансовете да се победи Геп трябва точно Сатанишев да питат! Сатаниш не подкрепяше ли Цариградската конфекция? Горко на БСП...
  —цитат от коментар 6 на puknatastotinka


  ГОРКО НА БСП, РАДОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ!

 18. 18 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 712 Неутрално

  До коментар [#4] от "nmn58592067":

  Може би имаш предвид друго , истинско, незабравимо "съветско робство " ???

 19. 19 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  При първите християни първоначално разпространените символи са били агне - жертвеният агнец, в жертва на долните римски страсти са ги принасяли по арените, и като риба - знам ли защо, не съм отварял Приор скоро... По-късно се налага кръстът, защото на него им били разпънали джизъса, тъй де, Ян Гилън исках да кажа...

  Предполагам, че с течение на времето бесепианите ще приемат за свои символи мачето и дирека.... То хубаво, ами на рибата - що ли ще съответства? Предполагам, че най-вероятно ще е телето, щото и Корни, и Желю, и Таско, точно като телета гледат... За материалното въплъщение на бесепианския интелект пък - резидента Радев, по-добре да не говорим. От него телятността буквално струи, това му е божествената бесепианска еманация, значи...

 20. 20 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1923 Разстроено

  ........даааа...........ЦЯЛАТА ПАРТИЯ......!!!!????..."...впрегната" за ЛИЧНА УПОТРЕБА........!!!!.......Сергей Дмитриевич........и .....една кохорта партийни АПАРАТЧИЧИ.., карат по ИНЕРЦИЯ от 1989 годинааа........!!!!????......и секи път резултата е по-НЕГАТИВЕН...и по-НЕГАТИВЕН...от ПРЕДИШНИЯЯЯ.......!!!!!.......ааа сега като ЗАГУБИТЕ...../...не ,че Г Е Р Б ше се НАПЕЧЕЛИ.../......КОЙ ше е "ВИНОВЕН"........????!!!!.....или ПА ше се ИЗМЪКНЕТЕ......!!!!???.....както КАЗВАШЕ БАЩИЦАТА...../...дето го ПОХАРЧИХТЕ .../...така БРУТАЛНО ,заедно с "лидера" ви Андрей Карловиччч..........До КОГА "МИСЛИТЕ" ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА да Работи за БЛАГОТО и ПРОСПЕРИТЕТА на няколко БОГОИЗБРАНИ КАМУНИСТИЧЕСКИ ФАМИЛИИИ.......?????!!!!!..........Бабите и Дядовците ни , МАЙКИТЕ и БАЩИТЕ ни РАБОТИХА за тази "КАУЗА"......!!!!!.....защо си мислите ,че и НИЕ СМЕ ви ДЛЪЖНИ.......?????!!!!!.......НЕ.....!!!....не СМЕ ДМИТРИЕВИЧ......!!!!!......ОТВРАТЕНИ сме от КРЕЩЯЩАТА ЛИБЕРАСТИЯ която ни ТРАПОСАХТЕ и НАЛОЖИХТЕ.......ииии ПРОДЪЛЖАВАТЕ да НАЛАГАТЕЕЕ...........така "успешно" ПРОБИХТЕ ДЪРЖАВАТА , та чак и МАААЛАТА ИЗТЕЧЕ /.изнесе СЕ.../ в СТРАНСТВО..........жалко.......много ЖАЛКО......!!!!...една ПРЕКРАСНА ИДЕЯ ,КАУЗА и ЦЕЛ......!!!!????....така безогледно ПОХАРЧЕНА и МАТЕРИАЛИЗИРАНА от шепа ЗАВЪРШЕНИ АЙДУЦИ с " ПАРТИЕН " БИЛЕТТТТ........

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 21. 21 Профил на xefgo
  xefgo
  Рейтинг: 544 Неутрално

  Какво е казал плъха? Дали "за ГЕРБ някой може ли да си представи, че Бойко Борисов ще предложи листа и ръководството няма да я приеме"!? Абе, Гей Дмитриевич, откъде на къде хората ще си представят какво си мисли властващото раздвоение в руската ти тиквичка? Щом си получил най-много номинации от структурите ви и ако бяхте демократична партия, ти щеше да водиш листата. Ама не сте! Какво пак се оправдаваш с другите, бе, съсел?

 22. 22 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално
  До коментар [#11] от "Гътьо":

  Що не си стоя в "Сега"? Успяхте да го окензате така, че там не се стои, и припълзяхте тук - така ли?

  ВОНИШ!!

 23. 23 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  За първи път в Българска история хомосексуализмът беше пропагандно налаган през периода 2001 - 2009 година, от БСП - Танци по червени прашки, със специален изписан от чужбина хореограф, всички партийни мероприятия се откриват и закриват с концерти на Азис, огромни билбордове с порнографски хомосексуални сцени... Това - при предпоследните два мандата на управление на БСП - правителството начело със Симеон и тройната кокалиция с прякото участие на Станишев като премиер... Друга партия, мощно и откровено издигала знамето на хомосексуализма в страната ни, просто не е имало.

 24. 24 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1923 Разстроено

  Станишев изгуби 10 / ДЕСЕТ / пъти !!!
  —цитат от коментар 2 на karabastun


  +++++++++++++++....сега ше е 11...-ти....!!!.....ама таа номенклатура ДРУГИ СМЕТКИ ПРАВИ......!!!!!????.........като ПРОЧЕТЕН ВЕСТНИК са мииии.......!!!!...при ЦАРО го ГЛЕДАХМЕ ФИЛМА ВЕЧЕЕЕ.......само по НЕКОЕ ВРЕМЕ ше ВЪЗНИКНЕ ВЪПРОСА.....???!!!!....при колко % -не ГЛАСУВАЛИ се СЧИТАТ изборите за ЛЕГИТИМНИИИ.......!!!!????......

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 25. 25 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Тук една камара прогностици… Хайде да се опитам и аз, въпреки ясното съзнание че всички прогнози са по принцип погрешни - дори и да се покриват с по-късно действително ставалото:


  БСП : ГЕРБ

  маче : дирек

 26. 26 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 1209 Неутрално

  Правилно разсъждава Станишев. Ваденето на кирливи ризи разочарова избирателите. БСП не може да има превъзходство обаче, защото след преименуването на БКП на БСП води политика, която далеч не е лява, но какво може да се иска от партия в ръководството на която има милионери. Противоестествено ще е за тях да водят политика, която ще ги натовари с по-големи данъци или ще ги принуди да плащат по-високи заплати на работниците във фирмите си.

 27. 27 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 745 Весело

  Сега всички местни партийни организации на партийката със затихващи функции, които номинираха СерГейко на първото място, ще отпочнат между своите членове една широка, дълбока и повсеместна агиткампания, тип „кандърма-кьоше“, за да им разяснят що е това „преференция“ и как тя се използва, за да бъде първо номинирания дрОгар наистина избран на първото място! След което, заедно с въпросния убавец, ще направят един пленум „а ла Бай Тошо гледа умно“, за да изпратят мадам Биволиц дьо Крушовиц на дълга, предълга почивка в родно място! Но мадам е от стара коза яре – тя няма да отиде в Брюксел, както стори това преди години първо номинирания дрОгар, въпреки всичките си клетви, че няма да ходи там! Тя, естествено, няма и да се върне на село да дои коча, а ще хване самальота и айде в пустите му Щати – при синето, да му пържи мекички, че то с тия ГМО-та вече на чироз е заприличало, па макар и на чироз от кашалот! А тук нека се пържат тези съпартийци, които не проумяха нейните дълбокомислени измислици!

 28. 28 Профил на gogo63
  gogo63
  Рейтинг: 1073 Неутрално

  Гледам, че Серж се е изказал по много въпроси: за евролистата, за пакета "Мобилност", за еврокомисар... Не видях да е казал нещо по повод на годишнината (днес) от атентата в църквата "Св. Неделя", с която партията му очевидно продължава да се гордее, след като например брои конгресите си оттогава...

 29. 29 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  "БСП да не смята за даденост шанса си да победи ГЕРБ на евровота, предупреди Станишев"Курнелка каза, че нямало да носи лична отговорност за резултатите, Станишката предупреждава, че победата е спорна... Кампанията още не е открита (официално), а тея са готови да хвърлят пешкира.ППСамо червен кольо е убеден в победата, но май и тея не му вярват.
  —цитат от коментар 16 на clarkv622


  САМО ЧЕРВЕН КОЛЬО Е УБЕДЕН В ПОБЕДАТА, НО МАЙ И ТЕЯ НЕ МУ ВЯРВАТ.

  Ами той имаше близо 30 години, за да успее да убеди всички, че е кръгъл идиот, и ги използва по най-пълноценния начин.

 30. 30 Профил на Peni Nikol
  Peni Nikol
  Рейтинг: 6814 Любопитно

  Станишко никога не спечели избори срещу ГЕРБ и знае какво да очакват :).

 31. 31 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  Ако БСП наистина са демократична партия, и наистина уважават и народа, и гласуването, защо няколкото пъти - последният при Орешарски, предпоследният - при Виденов, КОГАТО НАРОДЪТ ГЛАСУВА С КАМЪНИ ПО ГЛАВИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ИМ, не уважиха веднага резултата от гласуването, ами се подвъртаха до последно?

 32. 32 Профил на lio30501754
  lio30501754
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Рано или късно народът ще потърси сметка на комунистите за щетите, причинени на България преди и след 10-ти ноември.

 33. 33 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 699 Неутрално

  Гледам, че Серж се е изказал по много въпроси: за евролистата, за пакета "Мобилност", за еврокомисар... Не видях да е казал нещо по повод на годишнината (днес) от атентата в църквата "Св. Неделя", с която партията му очевидно продължава да се гордее, след като например брои конгресите си оттогава...
  —цитат от коментар 28 на gogo63


  https://www.vesti.bg/bulgaria/naj-kyrvaviiat-atentat-v-bylgarskata-istoriia-predi-94-godini-6094361
  Дневник пропуснаха преди месец годишнината от убийството на Немцов, днес упорито отказват да почетат паметта на повече от 200 жертви на комунистическия тероризъм. Най-бруталният акт на 20 век. Много съм разочарована. И не става дума дали да правим политика от всичко, а да не се забравят исторически факти.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 34. 34 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#27] от "Santos":

  "ТО С ТИЯ ГМО-ТА ВЕЧЕ НА ЧИРОЗ Е ЗАПРИЛИЧАЛО, ПА МАКАР И НА ЧИРОЗ ОТ КАШАЛОТ" - разкошно!

  Продаваш ли го? :)

 35. 35 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 718 Неутрално

  Серго, твоето присъствие в листата е веднага минус 5%. Не те обичат твоите и това е. Ти си пробойната в червената лодка.
  Между другото, ти направи нещо, което очаквах от Костов:
  1. Единната ставка от 10%
  2. Комисията по досиетата
  И двете работят и до днес.

 36. 36 Профил на attitude
  attitude
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Слушах Миков при Цветанка и останах с впечатление, че в ръководството наистина има яки дрязги. Май ниновистите се готвят да не работят здраво за победа, за да прехвърлят вината на изпълнителното бюро. Май Нинова наистина завърта курса на БСП към наци-популисти-рашисти..... Тяхна работа, няма да им се бъркам, ама как да излезе електората им да гласува, като десетилетия го обработват с "лошия ЕС" и го убеждават, че разпада му е близък. Що да се мъчат хората, ще си чакат в къщи завръщането на петолъчката.

 37. 37 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 1047 Неутрално

  До коментар [#10] от "Реми":
  Ако познаеш ще те черпя!

  Машини прости, народ неук.
 38. 38 Профил на .NET
  .NET
  Рейтинг: 301 Неутрално

  И този е пълен идиот. Явно в Европейския парламент много ги обичат такива.

  Бъдещето е не просто пред богатите държави, а пред тези, които са най-напред с образованието. - в."Капитал", 22.12.2016г.
 39. 39 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2087 Неутрално

  И какво общо има БСП с Европа, че щеучаства в избори за Европейски парламент?! Виж ако беше Евразийски е друга работа!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 40. 40 Профил на Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Гербер ДайБългарист ДеСеБар
  Рейтинг: 279 Неутрално

  БСПарите да се стягат за бой, че ГЕРБ ще ги млатят яко на изборите.

 41. 41 Профил на nmn58592067
  nmn58592067
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Серго, твоето присъствие в листата е веднага минус 5%. ...
  —цитат от коментар 35 на grayeagle


  И въпреки тези минус 5%, БСП пак ще „нарита“ ДСБ.
  Представи си колко много българите мразят това творение
  на Иван Костов.

  До коментар [#35] от "grayeagle":

 42. 42 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  До коментар [#8] от "andreas_hofer":След екшъна с листите и след осъждането на Иванчева, прогнозата ми се промени:ГЕРБ- 8ДПС- 5БСП-4Дрги-няма.
  —цитат от коментар 10 на Реми


  БСП ще има повече от ГЕРБ , Марешки също ще има поне един

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 43. 43 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  И какво общо има БСП с Европа, че щеучаства в избори за Европейски парламент?! Виж ако беше Евразийски е друга работа!
  —цитат от коментар 39 на lz2


  Сергеевите хора са за ЕС, а хората на Нинова са за САЩ

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 44. 44 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 326 Неутрално

  [quote#43:"dark'star"][/quote]

  Таньо, много ги надценяваш бе, не ми се виждат толкова умни, хо-хо-хо...

 45. 45 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  Тоз е прав, че БСП позагуби шансовете си. Да погледне в огледалото и да види виновника. Корни е права да беснее. Но няма връщане назад. Сега ще трябва да брои враговете с партиен билет. И да "развява байраци, и да събира юнаци" за "делото опасно но прекрасно".

 46. 46 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3434 Неутрално

  До коментар [#8] от "andreas_hofer":

  Станишев се прави на луд. Избирателите им не излизали на евроизбори и това било системно. Ами много ясно! Вашите избиратели са в мнозинството си бабички и дедовци, които гледат с надежда към Масква и Брюксел слабо ги интересува. На БСП пожелавам провал на евроизборите!
  —цитат от коментар 8 на andreas_hofer


  Другарчета от ГЕРБ, на път сте да си вкарате автогол. Наистина най-възрастните и доста многобройни избиратели на БСП не гласуват на евроизборите. Ама сега може и да ги накарат да гласуват. Май сте забравили, че на президентските избори Корнелия Нинова извади 2 087 хил. гласа за Радев, а на последните парламентарни - 450 хил. гласа повече отколкото на предишните през 2014 г. Задавали ли сте си въпроса - откъде? Ами точно оттам - от тези, за които ви е много ясно, че не гласуват. Внимавайте - да не се окаже накрая, че не Станишев се прави на луд, ами Корнелия Нинова е направила Бойко Борисов луд. Както впрочем на всички избори откакто тя е начело на БСП. Това е доста чудновато, но е факт.

 47. 47 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1706 Любопитно

  Със Сергей СтанишеФ БСП НИКОГА НЯМА да победи ГЕРБ!
  ТЪКМО затова ГЕРБ така упорито ПРОБУТВАШЕ другаря СтанишеФ, включително и със своите креатури в БСП.
  СатанишеФ е ИЗБОР НА ГЕРБ. Това вече е победа на ГЕРБ!
  НЯМА СИЛА, която да накара УЧИТЕЛИТЕ, които ЦИНИЧНО бяха УНИЖЕНИ и БРУТАЛНО бяха СМАЗАНИ, ЛИЧНО от другаря СтанишеФ при тяхната справедлива СТАЧКА.
  НЯМА СИЛА, която да НАКАРА и семействата и роднините на УЧИТЕЛИТЕ да гласуват за БСП със другаря СТАНИШЕВ в листата!
  ЛИЧНО другаря Станишев ВЪВЕДЕ изродските ДЕЛЕГИРАНИ БЮДЖЕТИ в училищата. НЯМА СИЛА, която да накара пострадалите от тези "реформи" да гласуват за БСП с другаря СтанишеФ в листата!
  Това са поне ДВЕСТА ХИЛЯДИ цинично низвергнати!
  В СтанишеФ няма нищо ляво, той е КЪРТИЦА на евродесните!
  В БСП ако не се отърват другаря СтанишеФ да забравят за евродепутати!
  То впрочем и това е НЕГОВОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ.
  При това положение ГЕРБ са БЕТОН!
  БСП се обезглавиха!
  Ръкопляскания за другаря СатанишеФ!
  !!!
  !

 48. 48 Профил на tolex
  tolex
  Рейтинг: 674 Неутрално

  Станишев изгуби 10 / ДЕСЕТ / пъти !!!
  —цитат от коментар 2 на karabastun

  Точно това ме радва, че той им дава съвети как да "печелят" избори...

 49. 49 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#41] от "nmn58592067":

  Какво знаеш ти за българите бе, мръсна бесепарска свиня! Ако мислиш, че петата колона на Федерастията, състояща се от национални предатели и помияри; извинения, мелези исках да кажа, има нещо общо с българите или с България, значи някой те е излъгал.

 50. 50 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3434 Неутрално

  До коментар [#10] от "Реми":

  До коментар [#8] от "andreas_hofer":След екшъна с листите и след осъждането на Иванчева, прогнозата ми се промени:
  ГЕРБ- 8
  ДПС- 5
  БСП-4
  Дрги-няма.
  —цитат от коментар 10 на Реми


  Извинете скъпа, нашият форум все пак е дискусионен, а не хумористичен. Вашата прогноза на пръв поглед събужда смях сама по себе си - за да получи 8 евродепутати ГЕРБ трябва да вземе поне 42% от гласовете. Такова твърдение е в състояние да разсмее и кокошките в нашата страна. Но има и нещо доста сериозно. В момента разпределението на евродепутатите е следното:
  ГЕРБ - 6
  БСП - 4
  ДПС - 4
  България без цензура - 2
  Реформаторски блок - 1
  Та оттук възниква един малко тъжен въпрос - ако БСП запази 4-те си евродепутати, а ДПС увеличи своите на 5 кого според Вас ще е победил ГЕРБ?

 51. 51 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#47] от "AzDebil":

  1. Станишев е избор на Първанов, или поне чрез Първанов го пробутаха за шеф на БСП. ГЕРБ по това време не съществуваше. 2. Делегираните бюджети ги пробутаха на училищата, които действително в началото не бяха наясно що за чудо е това и си мислеха, че е нещо хубаво, от РЕФОРМАТОРА Даниел Вълчев, по това време - член на НДСВ, министър на просветата в правителството на Станишев. Бяха негово и на Орешарски творение. 3 Това, за което пищиш - че изборът на Станишев проваля БСП, изпълва с огромна радост душите ни.

 52. 52 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#46] от "Един препатил":

  Не ми харесва това, което пишеш, но бих посъветвал герберите да го прочетат много внимателно. По-добър начин да се самообесиш от нагласата "вече сме ги набили" трудно може да се измисли. Герберите, ако имат акъл, ще ти благодарят за постинга.

 53. 53 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 745 Весело

  До коментар [#27] от "Santos":"ТО С ТИЯ ГМО-ТА ВЕЧЕ НА ЧИРОЗ Е ЗАПРИЛИЧАЛО, ПА МАКАР И НА ЧИРОЗ ОТ КАШАЛОТ" - разкошно! Продаваш ли го? :)
  —цитат от коментар 34 на gr52


  Ползвай с удоволствие и мярка! Приятна вечер!

 54. 54 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#46] от "Един препатил":

  Аз съм на мнение и го повтарям от някоко дни, че идеологическият сблъсък между необолшевиките на Станишев и неосталинистите на Нинова ще повишат избирателната активност сред БСП- арите.
  Меркелисти и путинисти извън БСП- от ГЕРБ, ДСБ, Атака , ВОЛЯ и т.н.- също могат да гласуват за кандидатите на някой от двата лагера .

  Особено ако преценят , че тяхните собствени кандидати намат шанс.

 55. 55 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 326 Неутрално

  Със Сергей СтанишеФ БСП НИКОГА НЯМА да победи ГЕРБ!ТЪКМО затова ГЕРБ така упорито ПРОБУТВАШЕ другаря СтанишеФ, включително и със своите креатури в БСП.СатанишеФ е ИЗБОР НА ГЕРБ. Това вече е победа на ГЕРБ!НЯМА СИЛА, която да накара УЧИТЕЛИТЕ, които ЦИНИЧНО бяха УНИЖЕНИ и БРУТАЛНО бяха СМАЗАНИ, ЛИЧНО от другаря СтанишеФ при тяхната справедлива СТАЧКА.НЯМА СИЛА, която да НАКАРА и семействата и роднините на УЧИТЕЛИТЕ да гласуват за БСП със другаря СТАНИШЕВ в листата!ЛИЧНО другаря Станишев ВЪВЕДЕ изродските ДЕЛЕГИРАНИ БЮДЖЕТИ в училищата. НЯМА СИЛА, която да накара пострадалите от тези "реформи" да гласуват за БСП с другаря СтанишеФ в листата!Това са поне ДВЕСТА ХИЛЯДИ цинично низвергнати!В СтанишеФ няма нищо ляво, той е КЪРТИЦА на евродесните!В БСП ако не се отърват другаря СтанишеФ да забравят за евродепутати!То впрочем и това е НЕГОВОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ.При това положение ГЕРБ са БЕТОН!БСП се обезглавиха!Ръкопляскания за другаря СатанишеФ!!!!!
  —цитат от коментар 47 на AzDebil


  А с Решетников, БСП имат ли шанс?

 56. 56 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 1837 Неутрално

  [quote#43:"dark'star"]
  —цитат от коментар 44 на bez_ime2
  Таньо, много ги надценяваш бе, не ми се виждат толкова умни, хо-хо-хо...[/quote]

  Прав си за БСП , ама и ГЕРБ се издъниха , патрЕотите също ...

  :-) Уравнението е просто с ... 4 неизвестни
  ГЕРБ + БСП ( > или = на ГЕРБ) + ДПС + Воля ( ? макс = 1 ) = 17
  ... отговорът в края на месец май , все едно на кой какво му харесва

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 57. 57 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1706 Любопитно

  До коментар [#51] от "gr52":

  Като гледам минусите дето сте ми ги подарили нещо хич не сте изпълнени с радост ама нейсе....:)

  А за останалото ... що ли някак си излиза, че другаря Стянишев е чист като сълза, а разни Орешарски и Вълчев вземали решения... СЯКАШ СтанишеФ не беше министър-председател? Безгласна буква ли...:)?
  БЕЗ НЕГО тия неща нямаше да минат.
  Да си го носят БСП на рамо!

  ГЕРБ просто трябва да разиграят простичкото левият другар СтанишеФ ви взе, а ние от ГЕРБ даваме средна заплата.
  БСП отива в киреча!
  :)

  !

 58. 58 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1706 Весело

  До коментар [#55] от "bez_ime2":

  А с ЦЕЦО!:)
  Я се вземи в ръце и виж кой ,кой е!
  Не ми пречи.
  :)
  !

 59. 59 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7814 Неутрално

  До коментар [#10] от "Реми":

  По този начин признавате ,че присъдата на Иванчева е политическа поръчка.

 60. 60 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 745 Весело

  В големия вигвам в Позитанската гора се беше събрал съвета на червените старейшини. Тук бяха видната отвсякъде вождиня - Първосигналната Биволица, Киро Контрабандиро – Перуанския Лешояд, Проскубаната Лисица Иленка Гьончевата, Жабокрек Жаблянов, Ташунко ЧервеноЕрменковото и други видни червенокожи вождове. Вождинята Биволица, обвита от гъст тютюнев дим, успя да артикулира: „Докога, питам аз, вожда на вражеското племе, Баце Гойко, ще ни прави за два цента? Къде е тоя скункс, Тампон Путев, дето се кълнеше във всички прадеди, че с неговите тролове ще завре Баце Гойко в мечешка хралупа - южно от кръста? А мога ли да знам и защо, въпреки моята повеля, Херсонския Съсел – този предател - бе вкаран в листата?”. За съжаление, никой не знаеше, а Проскубаната Лисица от мъка се проскуба още повече. „И къде е Крумчо – Мъчителя на чужди дядовци?” – попита Първосигналната Биволица, но никой не знаеше. Някои знаеха, но се правеха, че не знаят! Крумчо бе много сърдит, защото макар че бе завършил Сорбоната в Париж на разноски на племето и знаеше френски, не бе изобщо включен в листата! Събранието продължи в убито настроение, защото се оказа, че дори и да хванат гората и да почнат да нападат мандри, всички знаеха, че мандрите са на техни съплеменници! Хау!

 61. 61 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#60] от "Santos":

  Бхахаха, забравил си вожда Летящия сокол и соколицата му Пазаруващата с мерцедеси !

 62. 62 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  "В СтанишеФ няма нищо ляво, той е КЪРТИЦА на евродесните!"
  До коментар [#47] от "AzDebil":

  Той е истинският комунист! Сталинист-евроатлатист! Припомням си времето когато по митингите крещяхме "Червени боклуци"! Майната му, лошото е че в БСП са останали още много такива. Горката Корни!

 63. 63 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1706 Весело

  До коментар [#62] от "Judjuk":


  "Той е истинският комунист!
  —цитат от коментар 62 на Judjuk


  Прав сте! СтанишеФ е очевиден неолиберал и глобалист. Класически културален марксист. Все синоними на комунист! Приятни камуфлажи и ... нищо по-малко.
  Между това и европейският социализъм има ПРОПАСТ!
  Другаря СтанишеФ е ярък актьор на маскировката.
  Къртица в социнтерна!
  !

 64. 64 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Хахаха! Бесепарите ВЕЧЕ загубиха! Със серджендерчето в ата с. И с младата си надежда на трето място! Завършила университета на Сорос в Будапеща, инвестиционна банкерка и явила се на кастинга на Слави за млади политици! Няма значение Слави ли е, бесвпето ли е, хранилка да е! Гласувайте за БСП и пийте кока кола!

  Мърфи е оптимист!
 65. 65 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3434 Неутрално

  До коментар [#54] от "faeton.":

  Не точно поради това, но и аз мисля, че крамолите около листите в БСП ще повишат избирателната активност на нейните привърженици. По изпитания принцип на маркетинга: "Конкуренцията увеличава шумотевицата, а шумотевицата увеличава продажбите". Колкото до това дали симпатизанти на други партии ще гласуват за БСП не мога да се произнеса. Мога само да Ви уверя, че за симпатизантите на ДСБ това е изключено - ние ще си гласуваме за "Демократична България" с добро настоение и бодрост на духа. Всъщност, като се замисля скандалите с апартаментите и разкрачената поза на Бойко Борисов с оставките могат наистина да накарат някои привърженици на ГЕРБ и то от "твърдото ядро" да гласуват за БСП. Тъй като повечето от тях са бивши комунисти по партийно членство и настоящи по манталитет това за тях не би представлявало някакъв вътрешен конфликт. Помагайки за скромен резултат на ГЕРБ някои може да си мислят, че предупреждават Бойко Борисов да не се увлича с оставките, които биха могли да заплашат и тях. А други могат да решат, че помагат на Бойко Борисов да се отърве от Цветанов. Не съм нито политолог, нито пророк, ама няма как ставащото напоследък да не доведе до терзания в герберската душа.

 66. 66 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#53] от "Santos":

  Благодаря! :)

 67. 67 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1168 Весело

  До коментар [#8] от "andreas_hofer":Станишев се прави на луд. Избирателите им не излизали на евроизбори и това било системно. Ами много ясно! Вашите избиратели са в мнозинството си бабички и дедовци, които гледат с надежда към Масква и Брюксел слабо ги интересува. На БСП пожелавам провал на евроизборите!
  —цитат от коментар 8 на andreas_hofer
  Другарчета от ГЕРБ, на път сте да си вкарате автогол. Наистина най-възрастните и доста многобройни избиратели на БСП не гласуват на евроизборите. Ама сега може и да ги накарат да гласуват. Май сте забравили, че на президентските избори Корнелия Нинова извади 2 087 хил. гласа за Радев, а на последните парламентарни - 450 хил. гласа повече отколкото на предишните през 2014 г. Задавали ли сте си въпроса - откъде? Ами точно оттам - от тези, за които ви е много ясно, че не гласуват. Внимавайте - да не се окаже накрая, че не Станишев се прави на луд, ами Корнелия Нинова е направила Бойко Борисов луд. Както впрочем на всички избори откакто тя е начело на БСП. Това е доста чудновато, но е факт.
  —цитат от коментар 46 на Един препатил


  Този, на когото отговаряш, никога, ама никога не се е афиширал като избирател на ГЕРБ. Точно обратното. Този, на когото отговаряш е направил една основна "грешка" - тръгнал е да напада БСП. Ти, другарю костовар, НЕ РАЗБИРАШ какво четеш, но си скочил да защитаваш Корнелия и БСП и то не за първи път тук, като се изключат елементарните ти постинги да се гласува за "ДБ" по повод или без такъв. Вкарваш си поредният автогол и не го разбираш. Ма какъв ДС (б-балъци) трол си ти, бе другарю Препатил?! Утре като не изберат нито един от вас с преференции или без, или ако Тафров измести Раданчо, вие "горите", бе! Няма да ви има никъде и с основание хората ще решат, че сте некадърници и ИК-поклонници по някакви странни причини, изречени на "някакъв странен език". Корнелия увеличила гласовете на БСП на два пъти и щяла да "направи луд" Борисов днес и сега?! Щото е умна и способна?! Щото е млада и красива?! Щото е "събудила" деменциите и ги е накарала да гласуват за плужека Иво Христов?! Щото е избутала лидера на ПЕС четири места след старата майка и бивша негова любовница? Що, бе! Що да ти поверва някой на бълнуванията?!

  Хахахахахаха!
  Уволнен си!

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 68. 68 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2031 Неутрално

  Докъде стигнахме? Лайно в целофан да ни харесва сравнено с кравешка фъшкия!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 69. 69 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2031 Неутрално

  До коментар [#62] от "Judjuk":
  —цитат от коментар 63 на AzDebil


  Станишев е евреин, а те са глобалисти! Другото е талаш.

  Русия- проказата на планетата Земя.
 70. 70 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2031 Неутрално

  Абе Станишко. Само като се сетя как потърси политическо убежище в Брюксел.... след кабинета Орешарски и Пеевски шеф на ДАНС!!! Сега какви ги дъвкаш? Слушай Мониката Йосифова.... пекана е, може и президент на САЩ да те направи! Голяма е!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 71. 71 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#62] от "Judjuk":
  Нищо, идва достойна смяна! Випускници на соросовия унивврситет! На избираемо мястото в листата им! Бесепарите са неспасяеми! Който гласува за тях, сам си е виновен. И който изобщо гласува !

  Мърфи е оптимист!
 72. 72 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3434 Неутрално

  До коментар [#67] от "Грозде":

  Като сте се запенили с "ИК-поклоннници" да попитам: Истанбулската конвенция не беше ли подписана от правителството на Бойко Борисов? Не беше ли Бойко Борисов този, дето каза, че които са против ИК искат да си бият жените? А не беше ли именно Корнелия Нинова най-върлият противник на ИК? Та какви ще ги дъвчете тези, които тогава рьевахте в един глас с нея ако сега тя обяви : "Гласуваш за ББ, получаваш ИК!"? Да не мислите, че няма да го направи? Охо - и още как! Мерете си редовно кръвното, че ще има сами да си приказвате.

 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 74. 74 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  До коментар [#67] от "Грозде":Като сте се запенили с "ИК-поклоннници" да попитам: Истанбулската конвенция не беше ли подписана от правителството на Бойко Борисов? Не беше ли Бойко Борисов този, дето каза, че които са против ИК искат да си бият жените? А не беше ли именно Корнелия Нинова най-върлият противник на ИК? Та какви ще ги дъвчете тези, които тогава рьевахте в един глас с нея ако сега тя обяви : "Гласуваш за ББ, получаваш ИК!"? Да не мислите, че няма да го направи? Охо - и още как! Мерете си редовно кръвното, че ще има сами да си приказвате.
  —цитат от коментар 72 на Един препатил


  Пак не си разбрал, но вече ми е ясно защо. Ти беше единственият тук от ДСб, който тръгна да защитаваш разпалено ИК. Самоотвержено беше, да. Ама не се ли усети, че съпартийците и коалиционните им партньори мълчаха като... айде да не казвам. Ти тук си символ на ИК, ти отблъскваш, НЕ Борисов. Плювните ти по ГЕРБ, а и по хора, които нямат нищо с последните, нито с ИК, а и хвалбите, които Корнелия не получава от никого, освен от такива като тебе в среда, в която тя е "персона нон грата" отблъсква още веднъж и то като удар в лицето. Всичките ти глупости за "абсолютни удоволствия", "бодрост на духа" и не нам кво си за гласуването за ДБ ще ви докарат не само удара, който описах току-що, но и ритник в задника. Ако още не си го разбрал, ако не си усетил добронамереността ми да ти го кажа като гербер и още по-върл защитник на ИК от теб, то ... наистина си го заслужавате - ти, партийчето ти и всички псуващи, обиждащи и "бесещи" ДСбарски тролове. Не ставате. Мислех, че между вас има умни, но не би. Водят ви за носа и разчитате на глупостта и наивността на някого, за да ви вземе за чиста монета. Е, има ги, но и те вечер се нареждат на опашката за тролски стотинки от изпосталялата ви касичка.

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 75. 75 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#72] от "Един препатил":

  Герберите са притеснителни, нали са все цветенца, милите, и не им се удава - ако повече те кефи, отдава, този тип изящна словесност, който е общ за циганките от битака и висшето ръководство на БСП. Но бъди спокоен, ще се намери достатъчно народ, който надълго и широко, с големи подробности, ще разправя и за откриваните с концерти на Азис партийни мероприятия, и за танците по червени прашки, и кой е присъствал на тях в дълги поменници ще изброява, и за интимните, не точно хетеросексуални отношения на важните другари от бейсепету ще дава консултации... Само се чака бесепарите да сглупят и да подхванат темата. Защото нали знаеш - в България този, който пръв е ударил, съдят. А и едно е да си подписал някакъв шибан документ, дето и сега спорят за него, как трябва да бъде тълкуван, друго - ти да си се опитвал, БАРАБАР С ЦЯЛАТА СИ ПАРТИЯ, да популяризираш "ЕДНИ ТАКИВА, МНОГО МРЪСНИ НЕЩА".... И то сред подрастващото поколение!!!

 76. 76 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#74] от "Грозде":

  Остави за малко политическите надхвърляния - да си починем, дето се вика и кажи: хареса ли ти моя коментар под номер 73?

 77. 77 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  До коментар [#75] от "gr52":

  Кога и къде видяхте някого от ДСб или сбирщината на Бойкикев да застават открито в подкрепа на ИК? Щото аз дочух само някакви мрънкания под сурдинка и нищо конкретно. Страхливци и подлеци. Никога не са били друго, каквото и да мислят, докато си лягат с този или онзи.

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 78. 78 Профил на До руските мекерета
  До руските мекерета
  Рейтинг: 1757 Неутрално

  Някой знае ли защо комунистите от ГЕРБ се дърлят с комунистите на БСП?

 79. 79 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  "Къртица в социнтерна!"
  До коментар [#63] от "AzDebil":

  Караш ме да се замислям. В този ПЕС какво ли има? Мирише ми на гнило. Във време оно ПЕС за нас беше крепост, нещо мечтано и непостижимо! Колко много се е променил света!?

 80. 80 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  До коментар [#74] от "Грозде":Остави за малко политическите надхвърляния - да си починем, дето се вика и кажи: хареса ли ти моя коментар под номер 73?
  —цитат от коментар 76 на gr52


  Хаха... Малко вповече ми дойде, ако трябва да съм искрена. Не обичам тези думички, не ги употребявам нито в ежедневието си, нито даже в мислите си. Ненавиждам мъжките хвалби и оценки за "качествата" на тази или онази.

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 81. 81 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3434 Любопитно

  До коментар [#74] от "Грозде":

  Извинявайте, но не разбирам какво правите. И най-вече защо сте се самоназначили за мой личен пиар.

 82. 82 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1168 Весело

  До коментар [#81] от "Един препатил":

  Почти полунощ е,
  а ние сме още на "Ви"...
  Никакъв личен пиар не съм ти, а врагиня. Дано СЕГА разбереш нещичко. За всичко друго забрави.

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 83. 83 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3225 Неутрално

  До коментар [#62] от "Judjuk":Нищо, идва достойна смяна! Випускници на соросовия унивврситет! На избираемо мястото в листата им! Бесепарите са неспасяеми! Който гласува за тях, сам си е виновен. И който изобщо гласува !
  —цитат от коментар 71 на султана глаушева


  Ама то "достойните" ги вкара "широкото" ръководство. Аз лично за брюкселски парламент няма да гласувам, а за БСП никога не съм го правил. Но Султанке, ако не гласуваме Боко ще мобилизира 200 хиляди чиновници, 100 хиляди свързани лица, още толкова роми и прочее и ще продължи с простотиите си. И докога? Аз даже за ДБ съм навит да гласувам, ако се държат прилично и сериозно и поне до изборите не злоупотребяват с думи като "русия", "нато", "ЕС" и менте-ценности. Държавичката ни си има достатъчно свои кахъри.

 84. 84 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#77] от "Грозде":

  Ми аз за тях нищо не съм твърдял. Все пак, доскоро ми бяха другарчета - преди изключително ограничената - повече от тази в село Поликраище, дето е между Полски Тръбмеш, Горна Оряховица и Търново, софийска градско-интелигентска среда, да ги докара до пълна деменция, и да тръгнат с лявата обувка на десния крак, и обратното...

  Тях само ги предупреждавам да не скачат в кладенеца, защото онзи, дето им е казал, че който стигне до дъното, го правят господ, ги лъже. А ги предупреждавам, защото въпреки продължаващата до пенсионирането им инфантилност, и перманентното глупеене, не са лоши деца...

 85. 85 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#80] от "Грозде":

  Ма то това не е хвалба, в шок е човекът! Образът, който успява да изгради в едно само изречение, е смешен!

  Представи си го като едновремешните "музикални уредби" - репродуктори за ниски, високи и средни честоти. Само ниски имат простаците. Най-сложната музика, която могат да възприемат, е тази на тъпана. Посредствените са на средните честоти - музика колкото от слушалката на ТАП -онези, военните телефони в дървена кутия, дето им въртиш дръжката, от първата световна война... Снобите имат само пищялките - високите честоти... Ма те са си припадничави. Истинската култура е като уредба, която ги има и трите... Културата като начин на живот, пречупен през родения от него начин на осмисляне. Свободата да се движиш през всички нейни пластове със спокойствие, сила и достойнство.

 86. 86 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1168 Неутрално

  До коментар [#84] от "gr52":

  Тъкмо се заслушах в песните от време оно и хоп... "няма надежда, уви":
  Така разбрах този абзац:
  " А и едно е да си подписал някакъв шибан документ, дето и сега спорят за него, как трябва да бъде тълкуван, друго - ти да си се опитвал, БАРАБАР С ЦЯЛАТА СИ ПАРТИЯ, да популяризираш "ЕДНИ ТАКИВА, МНОГО МРЪСНИ НЕЩА".... И то сред подрастващото поколение!!!
  Може и да бъркам, не знам. Борисов ясно си каза мнението и по ИК, и по мръснишкия начин, който тя трябваше да бъде употребена срещу него и срещу ГЕРБ. "Двата стола", на които седят другарите от ДСб и ДБ от всяка гледна точка им попречиха да го подкрепят. Естествено, че при глупашката реакция на "мъжа" и техен бивш и настоящ съратник др. Нинова, нямаха полезен ход, освен да си мълчат. А, да... и от страх, че ще загубят малкото гласове, които могат да си осигурят за каквито и да било избори. Препатилият поне чистосърдечно си каза какво мисли, с което спечели моето, макар и малко, уважение.

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 87. 87 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 699 Неутрално

  До коментар [#10] от "Реми":По този начин признавате ,че присъдата на Иванчева е политическа поръчка.
  —цитат от коментар 59 на Роси


  Хахах,, ти току-що потвърди че ДаБг е политическият гръб на Иванчева. не че аз имах каквито и да е съмнения. И не защото аз съм толкова прозорлива, а защото вие сте до болка прозрачни.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 88. 88 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1168 Весело

  До коментар [#80] от "Грозде":Ма то това не е хвалба, в шок е човекът! Образът, който успява да изгради в едно само изречение, е смешен!Представи си го като едновремешните "музикални уредби" - репродуктори за ниски, високи и средни честоти. Само ниски имат простаците. Най-сложната музика, която могат да възприемат, е тази на тъпана. Посредствените са на средните честоти - музика колкото от слушалката на ТАП -онези, военните телефони в дървена кутия, дето им въртиш дръжката, от първата световна война... Снобите имат само пищялките - високите честоти... Ма те са си припадничави. Истинската култура е като уредба, която ги има и трите... Културата като начин на живот, пречупен през родения от него начин на осмисляне. Свободата да се движиш през всички нейни пластове със спокойствие, сила и достойнство.
  —цитат от коментар 85 на gr52


  Хохохохоххохохохо.... охххххх

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 89. 89 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#86] от "Грозде":

  И той не е лошо момче... Ти правилно дефинира синдрома: дестабилизиращо мисленето седене на два стола. Опитите им да флиртуват с БСП обаче са изключително рискови: приличат на поведението на малко дете, което за да си върне на родителите си, че не са му купили сладолед, отива да се оплаче на добрия чичко, който раздава бонбончета на малките деца и после ги води в къщичката си... На градския педофил...
  ………………..
  Извън темата: не знам дали вече си го усетила, но от доста време насам аз систематично те развращавам. Ако постигна успех със сексуално-вербалната тематика, ще премина към следващата стъпка: ще те науча да пушиш!

 90. 90 Профил на Time is on my side
  Time is on my side
  Рейтинг: 1168 Весело

  До коментар [#89] от "gr52":

  Не можеш да ме развратиш, но ме веселиш много. За пушенето пък... се смея с глас. И не, не съм забелязала опитите, сигурно щото съм те отписала по някаква причина и те чета от дъжд на вятър, но това ще се промени, обещавам.
  Лека нощ!

  “In an age in which the media broadcast countless pieces of foolishness, the educated man is defined not by what he knows, but by what he doesn't know.” ― Nicolas Gomez Davila
 91. 91 Профил на gr52
  gr52
  Рейтинг: 835 Неутрално

  До коментар [#90] от "Грозде":

  Лека нощ и приятни сънища! А, и не взимай сериозно това, което пиша. Да бъда сериозен се опитах за последен път преди 25 години, но нищо не се получи...

  Лека нощ и - успехи във всичко!

 92. 92 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2963 Неутрално

  Алоооо, червените бабички? Докога бе мили ще си правите шеги с изборите?

 93. 93 Профил на Rosen Nikolov
  *****
  Неутрално

  Станишев изгуби 10 / ДЕСЕТ / пъти !!!
  —цитат от коментар 2 на karabastun


  Сега е на път да загуби за 11-ти този път с преференции.........

 94. 94 Профил на Rosen Nikolov
  *****
  Весело

  До коментар [#74] от "Грозде":Извинявайте, но не разбирам какво правите. И най-вече защо сте се самоназначили за мой личен пиар.
  —цитат от коментар 81 на Един препатил


  Тя си е такава още от момиченце :)

 95. 95 Профил на Rosen Nikolov
  *****
  Весело

  Естествено. Самото завръщане на слабака Станишев в листата означава завръщане на провала и загубата. Заради тоя мишок се отказвам да гласувам за БСП.
  —цитат от коментар 5 на Гътьо


  Има преференции колега :)
  Можеш да му забиеш здрав шут в меките части отзад, но не с онова с три букви че ще му хареса........

 96. 96 Профил на Rosen Nikolov
  *****
  Неутрално

  До коментар [#8] от "andreas_hofer":След екшъна с листите и след осъждането на Иванчева, прогнозата ми се промени:ГЕРБ- 8ДПС- 5БСП-4Дрги-няма.
  —цитат от коментар 10 на Реми


  На кои избори социолозите гледаха като препикани мушката?
  Та и ти горе-долу си същата като тях.
  Всеки наел се да прогнозира изхода на евроизборите в ситуация като сегашната непременно ще сгреши според мен.

 97. 97 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1462 Весело

  .................Станишев смята, че БСП има реален шанс да победи ГЕРБ...............

  И така десетина, дванадасет пъти.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 98. 98 Профил на Rosen Nikolov
  *****
  Неутрално

  .................Станишев смята, че БСП има реален шанс да победи ГЕРБ...............И така десетина, дванадасет пъти.
  —цитат от коментар 97 на Росен съм аз а Путлер ще капитулира


  Както винаги безапелационен, евала адаш!

 99. 99 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1462 Неутрално

  До коментар [#96] от "Rosen Nikolov":

  Греши само за бсп. 4 ще има.
  Гоце вкарва един брой на принципа 15/15.
  Този път с името.
  50% от гласуващите за комунисти и можещи да четат щом видят "коалиция" и "България" на едно място ще гласуват за гоцевото недоразумение.
  Затова курнелия реве като смъртно ранен бивол за това име.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 100. 100 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1462 Весело

  До коментар [#98] от "Rosen Nikolov":

  Факти.
  Няма избори, които сергея не може да загуби.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK