Това е съдържание, създадено от маркетинг студио Storio по задание на партньор на "Икономедиа".За първи път в историята на ЕС през 2014 г. европейските избиратели имаха думата по въпроса кой да бъде определен за председател на Европейската комисия благодарение на процеса за избор на водещ кандидат. Как работи системата, която определя водещия кандидат, можете да видите в краткото видео на Европейския парламент.


Утре ще се проведе дебат между номинираните за поста председател на еврокомисията - Манфред Вебер (Европейска народна партия), Франс Тимерманс (Партия на европейските социалисти), Ян Захрадил (Европейски консерватори и реформисти), Маргрете Вестегер (Алианс на либералите и демократите за Европа), Ска Келер (Европейска зелена партия) и Нико Куе (Европейска левица).


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (13)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  Който носи най-много на уйски, той печели

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 2. 2 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 1151 Неутрално

  Дневник, я дайте справка за тез кандидати …
  Имат ли семейство, деца, колко, какво са работили преди да се тропосат в Брюксел …
  Щото имам подозрението, че сите са се пръкнали в Брюксел и нямат ни едно дете.
  А мерси за такъв управник

  Като гледам … от тук на сетне ще има взимане на отдаден суверенитет на ЕС, щото ЛГБТИ вместо да работят за хората, започнаха да работят за световната олигархия и да набират нови членове на ЛГБТИ, като изискат задължително финансиране от хетеросексуалните, че да им взимат и децата (Барневарн), чрез ИК.
  Е, не се получи, сега пискат, но идва … идва разумът на ЕС.
  Цяла Източна Европа и Австрия, вече са категорично против глупостите на Франция и Германия

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 3. 3 Профил на Practic
  Practic
  Рейтинг: 346 Неутрално

  Надявам се, уважаеми читатели и драги съфорумци, че вече бързо рзпознавате московските опорки и терминология, като тези на ironhorse от пост 2.
  Те само кремълските подлоги, само партенкаджиите имат деца и внуци, страшно големи мачовци са, просто ужас, хипер-правоверни хетерофили са и са твърдо за смъртно наказание за обратните. Само където са майцепродавци, антиевропейци и ксенофоби, но какво от това, щом в главното са правите и непорочните ? Слушайте ги и ги гледайте, като дроиди са, набързо сглобени в уралските дърводелско-машиностроителни предприятия...

 4. 4 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 1151 Неутрално

  До коментар [#3] от "Practic":

  Мунчо, как ще ми казва някой цървул или цървулана без деца, как да си възпитавам моите ?!
  И сега удар право в сърцето …
  Кажи ми имали американски президент след 1850 г., който да е нямал жена и деца ?!

  Ай да ви се невиди и ЛГБТИ побърканяци

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 5. 5 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  До коментар [#2] от "ironhorse":

  Особено ме кефи Франческа Келер, която си сменила името на Ска , защото Франческа било на християнски светец, пък у било трудно за произнасяне и така дразнело арабите?!

 6. 6 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  До коментар [#3] от "Practic":

  Фактът , че тия са предимно бездетни, се набива в очи!

 7. 7 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 1151 Неутрално

  До коментар [#5] от "faeton.":

  Това не го знаех, но е потресаващо !

  Преди време погледнах автобиографията на "десния" Манфред Вебер …

  Ми тоз михлюз едно дете не е направил, една частна фирма не е направил, не е направил и пари …, преди да отиде в Брюксел … досущ като нашите управници, дето стават богати с мижави заплати …, ма нашите поне правят деца!

  Освен това през март 2018 е гласувал против декларация на ЕП, с която се е искало забрана на операциите, с които де променя пола !!!
  Десен та дрънка ….

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 8. 8 Профил на baba_zozolana
  baba_zozolana
  Рейтинг: 798 Неутрално

  До коментар [#2] от "ironhorse":

  Манфред Вебер, род. на 14 юли 1972 г. Има инженерно образование, което завършва през 1996 г. През същата година основава консултантска фирма за екологични технологии. Той е неин управляващ директор и досега. След това основава и втора фирма. Още на 16-годишна възраст участва в политиката чрез Младежкия съюз на Германия, а от 2003 до 2007 г. е негов регионален председател в Бавария. На 29 г. Вебер влиза в Баварския парламент като най-младия му член. През 2004 г. вече е член на Европейския парламент. Женен е, но не знам дали има деца.

  Франс Тимерманс, род. на 6 май 1961 г. Има магистърска степен по френска литература през 1985 г. Има магистърска степен и по Европейско право. През 1998 г. е избран в Камарата на представителите от Лейбъристката партия. През 2014 г. холандското правителство го номинира за член на Европейската комисия. Има два брака с две деца от първия брак, а с втората си съпруга, за която се жени през 2000 г., също има две деца.

  Ян Захрадил, род. на 30 март 1963 г. Има химическо образование. Член е на Европейския парламент от 2004 г. Изследовател, който влиза в политиката по време на „Кадифената революция“. През 1998 г. е избран в Долната камара. Женен с 2 деца.

  Маргрете Вестагер, род. на 13 април 1968 г. Завършила е икономика през 1993 г. Професионален политик от 21-годишна възраст. Омъжена за гимназиален учител по математика и философия и има 3 дъщери.

  Франциска Мария "Ска" Келер, род. на 22 ноември 1981 г. Учи ислямски изследвания, турски и еврейски изследвания в Свободния Берлински университет и завършва през 2010 г. От 2001 г. Келер е член на „Зелена младеж“ и е говорител на Федерацията на младите европейски зелени от 2005 до 2007 г. От 2002 г. е член на немската Зелена партия. Омъжена за финландски активист. Не знам дали има деца.

  Нико Куе, на 63 г., белгийски синдикалист. Роден е в Испания, но баща му е принуден да емигрира в Белгия по време на диктатурата на Франко. Започва работа на 20 г. в стоманодобивна фабрика до Лиеж. Политически активен е от тийнейджър. Две десетилетия (от 1997 г.) е шеф на Федерацията на металоработниците. Пенсионира се неотдавна. Нищо повече не знам за него.

  I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me... Now I look around and wonder if I like them.
 9. 9 Профил на Viper_c
  Viper_c
  Рейтинг: 268 Неутрално

  Нека сеенето на омраза започне СЕГА!
  Бездетни!
  Безродни!
  Педерасти!
  Ислямски подлоги!


  Друго си е при батя...!

  Комунист и на некролог да го видиш - пак му удари шамар!
 10. 10 Профил на bgpatriot
  bgpatriot
  Рейтинг: 684 Неутрално

  До коментар [#2] от "ironhorse":М Вебер, род. на 14 юли 1972 г. Има инженерно образование, което завършва през 1996 г. През същата година основава консултантска фирма за екологични технологии. Той е неин управляващ директор и досега. След това основава и втора фирма. Още на 16-годишна възраст участва в политиката чрез Младежкия съюз на Германия, а от 2003 до 2007 г. е негов регионален председател в Бавария. На 29 г. Вебер влиза в Баварския парламент като най-младия му член. През 2004 г. вече е член на Европейския парламент. Франс Тимерманс, род. на 6 май 1961 г. Има магистърска степен по френска литература през 1985 г. Има магистърска степен и по Европейско право. През 1998 г. е избран в Камарата на представителите от Лейбъристката партия. През 2014 г. холандското правителство го номинира за член на Европейската комисия. Има два брака с две деца от първия брак, а с втората си съпруга, за която се жени през 2000 г., също има две деца.Ян Захрадил, род. на 30 март 1963 г. Има химическо образование. Член е на Европейския парламент от 2004 г. Изследовател, който влиза в политиката по време на „Кадифената революция“. През 1998 г. е избран в Долната камара. Женен с 2 деца. Маргрете Вестагер, род. на 13 април 1968 г. Завършила е икономика през 1993 г. Професионален политик от 21-годишна възраст. Омъжена за гимназиален учител по математика и философия и има 3 дъщери. Франциска Мария "Ска" Келер, род. на 22 ноември 1981 г. Учи ислямски изследвания, турски и еврейски изследвания в Свободния Берлински университет и завършва през 2010 г. От 2001 г. Келер е член на „Зелена младеж“ и е говорител на Федерацията на младите европейски зелени от 2005 до 2007 г. От 2002 г. е член на немската Зелена партия. Омъжена за финландски активист. . Нико Куе, на 63 г., белгийски синдикалист. Роден е в Испания, но баща му е принуден да емигрира в Белгия по време на диктатурата на Франко. Започва работа на 20 г. в стоманодобивна фабрика до Лиеж. Политически активен е от тийнейджър. Две десетилетия (от 1997 г.) е шеф на Федерацията на металоработниците.
  —цитат от коментар 8 на baba_zozolana

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 11. 11 Профил на bgpatriot
  bgpatriot
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#8:"baba_zozolana"][/quote]

  Браво! разби кремълските тролчета ( дали не е и един, но с два ника)
  но опитите им си бяха жалки. защото
  СТАВА ДУМА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСТ за който се иска ПОЛИТИЧЕСКИ ОПИТ.
  никой не пита ХИРУРГА, ДЪРВОДЕЛЕЦА, УЧИТЕЛЯ или ТРЕНЬОРА КОЛКО ДЕЦА ИМАТ ами се интересува от ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ИМ УМЕНИЯ И ОПИТ!

 12. 12 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  До коментар [#11] от "bgpatriot":

  Тролчета друг път!
  Да ти вадя ли списък на бездетните евробюрократи?
  А Ска Келер е уникална дори и за тях!

 13. 13 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 1151 Неутрално

  До коментар [#11] от "bgpatriot":

  Ох ЛГБТИ Мунчо ..., .разбил с гъз@ си ....
  Източник на инфо ... найн.

  Айде сега едно упражнение ...
  какви са несъвместимостите за депутат в Германия ?
  Горе долу, като нашите.
  Ай сега си разкарай ЛГБТИ подобието си на мозък и виж условията за несъвместимост за член на Европейския парламент .
  Та там пише, и като по националното законодателство ...

  Обърнете се към Шорош за повече пари и инфо, щото си оставате неинтелигентни ЛГБТИ ... има една дума за вас, но ще ме баннат

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK