Читателите на "Дневник" отново могат изберат тема от ЕС, за която да научат повече

Читателите на "Дневник" отново могат изберат тема от ЕС, за която да научат повече

© ReutersАктивна е новата анкета на "Европа.Дневник" към "Избери да научиш повече", като читателите отново могат да изберат по коя тема искат да научат повече.


Темите на дневен ред са: "Държавите членки трябва да зачитат свободното движение", "По-строги инспекции на труда срещу социалния дъмпинг", "Европейска стратегия за пластмасовите отпадъци", "Сърбия и Косово", "Публични услуги - по-добра стойност на парите".


След като читателите направят избора си - до 14 февруари, екипът на "Европа.Дневник" ще се свързва с ресорни депутати от Европейския парламент, които да отговорят на най-често срещаните читателски въпроси.


Анкетата е част от проекта "Е-включи се в ЕП" (EParticipate) с подкрепата на Европейския парламент. Основната му цел е да запознае българските граждани с решенията на Европарламента, които пряко ги засягат, както и да ги въвлече в дейността на парламента по електронен път.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK