Анкета: По коя европейска тема искате повече информация?

Анкетата е по проекта на "Дневник" за запознаване с дейността на Европейския парламент EU like You, изпълняван с финансовата подкрепа на Европейския парламент. Отговорността за съдържанието на проекта е изцяло на "Икономедиа".


Участвайте в месечната ни анкета "Избери да научиш повече", в която читателите сами избират по коя от темите от дневния ред на Европейския парламент да получат повече информация. Целта ни е да ги включим в избора на съдържанието, свързано с Европейския съюз. 


След като приключи анкетата, отваряме и възможността за читателски въпроси по избраната тема, които ще изпратим до ресорни европейски депутати и експерти.


Този месец може да изберете да получите повече информация за:

За да гласувате трябва да сте регистриран потребител.

Резултати от 76 гласа

  1. Какви са приоритетите на различните парламентарни групи за следващата година?|2015 г. завърши с амбициозни заявки и очаквания за реформи - кой какви искания ще постави в пленарната зала в Страсбург през следващите 12 месеца?  (23.68%)
  2. Състоянието на демокрацията и върховенството на закона в Полша – под заплаха ли е?|Еврокомисията стартира безпрецедентен мониторинг на Варшава, ще съумеят ли европейските институции да сменят посоката на вътрешната политика на Полша, за да спасят правовата държава? (21.05%)
  3. Целите на новия председател на Съвета на ЕС – Холандия|Амстердам ще съставя дневния ред на европейските министри в рамките на съвета през следващите шест месеца.  (26.32%)
  4. Бъдещето на единния дигитален пазар на ЕC| Амбициите на евродепутатите се простират от премахване на геоблокирането до единно европейско пространство на киберсигурност.  (52.63%)

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK