Моника Панайотова стана евродепутат

Моника Панайотова ГЕРБ

© Анелия Николова

Моника Панайотова ГЕРБДепутатът от ГЕРБ и председател на младежката структура на партията Моника Панайотова става представител в Европейския парламент. Тя е избрана с решение на Централната избирателна комисия на мястото на евродепутата Емил Стоянов, който подаде оставка на 16 ноември.


Панайотова ще доизкара мандата на този Европейски парламент до средата на 2014 г. и затова беше освободена като депутат в българското Народно събрание. Тя беше председател на парламентарната комисия за контрол на еврофондовете.


Моника Панайотова е избрана за народен представител като мажоритарен кандидат на ГЕРБ в 24-ти избирателен район в София. Според действащите правила мястото ѝ в Народното събрание трябва да заеме следващият в пропорционалната листа на ГЕРБ. Това е Веселин Григоров Спиридонов.

Ключови думи към статията:

Коментари (50)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на plamenss
  plamenss
  Рейтинг: 598 Неутрално

  Ех топло местенце, браво.

 2. 2 Профил на Kapsico
  Kapsico
  Рейтинг: 214 Неутрално

  Поредната герберастка калинка.

 3. 3 Профил на cucing
  cucing
  Рейтинг: 628 Неутрално

  Искам и аз!
  Не съм калинка, а бръмбар!
  Но както всички в БГ си мисля, че ставам за всичко, що не евродепутат.

  ура и да живей!!!
 4. 4 Профил на bravo_vn
  bravo_vn
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#2] от "Kapsico":

  Калинки много, но точно тази не е сред тях.

 5. 5 Профил на soave
  soave
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Момичето на Цветанов с шеметна кариера, въпреки че няма трудов стаж.

  "Лъжата е обиколила половината свят преди истината да има възможност да си обуе гащите." Уинстън Чърчил
 6. 6 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1797 Любопитно

  "....на мястото на евродепутата Емил Стоянов, който подаде оставка на 16 ноември."

  Защо БРАТЪТ на екс-президента Петър Стоянов е подал оставка???
  Да не би да е отлюспен, щото брат му не прие номинацията и не изпълни повелята на ГЕРБ, отказвайки да стане за ташак на народа????

 7. 7 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 747 Любопитно

  Оооо на Цвъки момето от чина в училище направо депутатка и хайде в Европарламента Утре може да замести и Плевнелиев - колко му е

 8. 8 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 816 Неутрално

  Нищо лично, но поне визуално много ми прилича на една Калина! България - страната на калинките. Боже, с колко добри и качествени тикви снабдяваме Европа! Бравос!

 9. 9 Профил на smarangesnik
  smarangesnik
  Рейтинг: 412 Неутрално

  А какво е направила таз мома,че чак евродепутат ще става? Не съм я чувал досега....

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 11. 11 Профил на Фронт за Национално Обединение
  Фронт за Национално Обединение
  Рейтинг: 576 Неутрално

  Ако погледнем назад във времето ще установим,че една част от депутатите на ГЕРБ се уредиха с различни постове,кметове,областни управители,членове на конституционният съд,а сега и евро депутат.Това се прави с цел дори и след изборите догодина ГЕРБ да си гарантира верни хора на ключови места

  И въпреки всичко,и въпреки всички ще я има България
 12. 12 Профил на mozaka
  mozaka
  Рейтинг: 415 Неутрално

  по изражение 1:1 с Калинка. Да и се провери дипломата!

 13. 13 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1797 Разстроено

  Както се казва в науката: "Няма значение, каква е темата на дисертационната ти работа, важно е, кой ти е научния ръководител"!
  Честито на Мома Панайотова!!!!

 14. 14 Профил на Obongo
  Obongo
  Рейтинг: 419 Неутрално

  "Моника Панайотова е бакалавър по Международни отношения и магистър по Международни икономически отношения със специализация "Управление на международни проекти" от Университета за национално и световно стопанство. Притежава редица специализации в областта на международните отношения. От 2006 г. е изследовател, а в периода 2007-2008 г. – директор „Проекти и връзки с обществеността” в Института за икономическа политика, София." - сега е на 26 години , а 2006 г. току що е завършила средно обрзование , ако има такова , кога сколаса да стане изследовател и директор - а вие лапайте мухите

 15. 15 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 583 Неутрално


  ГЕРБ-ерски ЧЕП тъпче Конституцията и законите.

  ЧЕП означава Член на Европейския Парламент. А вие какво си помислихте?

  И сигурно веднага се досетихте, че пак ще става дума за ЧЕП Владимир Уручев, от ПП ГЕРБ, бивш главен инженер на блокове от 1 до 4 в АЕЦ „Козлодуй” ЕАД, а понастоящем, освен „политическите си ангажименти”, се подвизава и като член на Съвета на директорите в родната АЕЦ, а също така и член на Управителния съвет на Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци” (ДПРАО). Няма да се учудя ако скоро разберрем, че е поканен и в ръководството на американската програма за космически изследвания НАСА. Не може да му се отрече таланата на този ЧЕП. Но сигурно ще се запитате, как е възможно това? Как е по силите и възможностите на един единствен човек да изпълнява толкова много и толкова отговорни задачи едновременно? Но да допуснем че може, тогава как това е уредено от закона? Нека видим.

  Владимир Уручев е избран за ЧЕП по „Закон за избор на ЧЕП от Република България”. Член 2 на този закон постановява: „Статусът на ЧЕП е несъвместим с:”. Следват цели единадесет точки в които се изброяват конкретни длъжности, но те явно не са допаднали на Уручев, поради което той се е ориентирал към точка 12, на същия член 2, която гласи: „изпълняването на друга служба или извършването на дейност, която според закон е несъвместима с положението на народен представител.” Остава сега да проверим цялото законодателство, за да видим дали случайно Уручев е нарушил статусът на ЧЕП.
  Не е ли най-добре първо да погледнем в основни закон на страната – Конституцията на РБ? Ето какво казва тя:

  Съгласно чл. 68: народните представители не могат да изпълняват друга държавна служба или да извършват дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.
  Според чл. 72: последствията от установяване на такава несъвмесимост е прекатяване на пълномощията му с решение на Конституционния съд.

  До тук добре. Но къде да видим, кои длъжности са несъвместими с положението на народен представител? И понеже „Правилник за организацията и дейнсостта на Народното събрание” е със статут на закон, може би там ще намерим отговора.

  Чл. 118. (1) Народният представител не може да изпълнява друга държавна служба или да извършва дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.
  (2) Народният представител няма право да участва в управителни или надзорни органи на търговски дружества и кооперации.

  В своята практика Конституционния съд на РБ се е произнасял по близък казус, като е установил, че изпълняването на длъжността народен представител е несъвместима с длъжността изпълнителен директор в държавно предприятие със 100% държавен дял. В този случай пълномощията на народния представител са били предсрочно прекратени.

  Какво излиза на практика? ЧЕП Уручев е погазил Конституцията на РБ и Правилника на НС не веднъж, а цели два пъти! Веднъж, когато е приел да бъде назначен за член на СД на АЕЦ ‘Козлодуй” и втори път – в УС на ДПРАО.
  Но така си мислите вие. Далеч не така мисли самият ЧЕП Уручев. За да легитимира погазването на Конституцията на РБ и други закони той подава пред ЕП следната Декларация за финансовите интереси на ЧЕП Уручев. Видно от нея, срещу упражняваните от него дейности, извън „политическите си ангажименти”, той е посочил че прави това за „БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ”. Така, според него, той не нарушава законите. Но в същото време в нито един от погазените от него закони не се прави изключение за случаите, когато това се прави за „БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ”.
  И кой нормален човек би повярвал че именно този „национално отговорен политик” би вършил токлова много неща за „БЕЗ ВЪЗНАГАЖДЕНИЕ”? Още веднъж ще напомня, че Уручев е поставен на тези позиции, за да обслужва три огромни корупционни схеми, за източване на стотици милиони лева. 1. Ненужното „удължаване живота на блокове 5 и 6” в АЕЦ „Козлодуй” – над 500 милиона лева. 2. Строителството на 7-ми блок в Козлодуй, на двойна цена, т.е. още 8 милиарда лева минус. 3. Извеждане от експлоатация на блокове 3 и 4 със средства от фонд, с набрани средства от над 3 милиарда лева. При управлението на такива огромни суми защо му е на Уручев да „работи ЗА ВЪЗНАГРАЖЕНЕНИЕ”? Та нали всеки който получи макар и малка част от кухите поръчки по горните три схеми ще намери начин да му се „отблагодари. Не ли?
  Заедно с това възникват и още два интересни въпроса, от усилията да се труди за „БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ”. Кой му плаща самолетните билети от Брюксел до София и обратно, а също така и транспорта от София до Козлодуй и обратно, за да може той ежеседмично да участва в заседанията на СД на АЕЦ-а? Същото се отнася и за участията му в заседанията на УС на ДПРАО. Не на последно място стои и въпроса за отговорността. Ако той работи за „БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ” то каква отговорност носи в случай на провал на ууправленските си усилия?
  Това че Уручев работи за „БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ” е толкова вярно, колкото е вярно и това, че ядрената енергия е най-евтина. „Най-евтината енергия” ще бъде доизизплащана от десетки хиляди поколение в бъдеще, под формата на отчисления за съхраняване на ядрените боклуци, произвеждащи се сега. „Безплатния труд” на Уручев го плащаме всички ние сега, плюс, бъдещите поколения, които още не знаят за това, защото удължаването на живота на блокове 5 и 6 и строителството на 7-ми блок ще произведат още повече ядрен боклук. „Безплатния труд” на Уручев е като безплатния обяд. Който вярва че той съществува нека вЕрва и на ядрената мафия.

  Това не е единствената Декларация, която ЧЕП Уручев е подал по хода на усилията си да получи желаните назначения, за да „работи за нашето благо и просперитет”. Има поне още цели три декларации, подавани пред една или друга национална институция, за да „покаже”, че при тези назначения липсва конфликт на интереси. И всички те са коя от коя по-абсурдни. В една от тях, за да получи назначението в ДПРАО, даже се стига до абсурда да признае, че е служител на АЕЦ „Козлодуй”, НО понеже през последните 12 месеца не е бил нечий друг служител от това следва, че няма конфликт на интереси. Макар от същата декларация да става ясно, че той от броени дни е на позиция в централата. Пълен абсурд.
  Запазвам си правото да информирам съответните национални и европейски институциии за този прецедент.

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 16. 16 Профил на Meglena
  Meglena
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Мале, съсипахте я предварително.

 17. 17 Профил на tam17540965
  tam17540965
  Рейтинг: 637 Весело

  Калинка, Искра, Деси, Венетка ........ , сега Моника. Боце и Цвъки ще опропастят полвината женски имена. Никой няма да ще да си кръсти така отрочето.

 18. 18 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3156 Неутрално

  До коментар [#4] от "bravo_vn":

  ТЯ Е СРЕД ПЕПЕРУДИТЕ !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 19. 19 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3156 Неутрално

  ЧЕСТИТО НА МОМЕТО,
  ЩЕ НАПЪЛНИ ПОРТМОНЕТО !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 20. 20 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 592 Неутрално

  До коментар [#5] от "soave":

  Поредният парашутист при чиновниците. Натъкмен конкурс, без нито един трудова практика. Нищо не се е променило в страната за последните 23 години. В толкова малка България, все още всичко става с връзки а не по качества.

 21. 21 Профил на KМЕТ НА МНОГО СЕЛА
  KМЕТ НА МНОГО СЕЛА
  Рейтинг: 379 Любопитно

  Мдаа , отново Моника...

 22. 22 Профил на NK /имигрант в родната страна/
  NK /имигрант в родната страна/
  Рейтинг: 838 Любопитно

  До коментар [#6] от "Дедо Либен":

  Оставката беше факт преди ситуацията с КС и бат Петьо Коня.

  Определено има игра, но все още не е ясна каква е. Току виж се преориентирал чиляко към кукувица-Пръмовица.

  Правителството ОЛИГАРСКИ призовава: "ПЛУВАЙ, БЪЛГАРИНО... НЕ Е РИБА!"
 23. 23 Профил на bilyar
  bilyar
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#14] от "johnyossarian":

  Поредната калинка.

 24. 24 Профил на ба'Йван
  ба'Йван
  Рейтинг: 529 Весело

  Мен коги шъ мъ огреи "щтастието" да чуем кък на Гоцката - снахата или внучета ?????

  The truth is like poetry - And most people fucking hate poetry
 25. 25 Профил на bilyar
  bilyar
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Впрочем една от братовчедките ми е състудентка и приятелка с тази.
  И тя рупя Брюкселско зеле на 26-7 г. също като Моника.

  Не е важно какво можеш и какво знаеш, а на кой си слуга и къде си партиен член.

 26. 26 Профил на paolo51
  paolo51
  Рейтинг: 505 Неутрално

  Ако в периода 2007-2008 г. е станала директор „Проекти и връзки с обществеността” в Института за икономическа политика, то това е през времето на тройната ламя. Тогава каква е Моника и какви са по начало герберите? А може би инкубатора е идин и същ !?

 27. 27 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 838 Весело

  [quote#14:"johnyossarian"] От 2006 г. е изследовател, а в периода 2007-2008 г. – директор „Проекти и връзки с обществеността” в Института за икономическа политика, София." - сега е на 26 години , а 2006 г. току що е завършила средно обрзование , ако има такова , кога сколаса да стане изследовател и директор - а вие лапайте мухите [/quote]

  Ми тия работи с лапане на мухи не стаат!
  Виж ако са лапат правилните неща,тогава се получава!

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 28. 28 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 985 Неутрално

  Боже, пази България!
  Защото ние очевидно не можем да я опазим.
  От алчни, некадърни и корумпирани лапачи.

 29. 29 Профил на ikar
  ikar
  Рейтинг: 471 Весело

  само във България всичко тече но нищо не се променя от десетки години време,така че не се правете на изненадани)

  в събота-СОРОС-иада,в неделя-ПРОКОПИ-ада
 30. 30 Профил на liolio
  liolio
  Рейтинг: 471 Неутрално

  "Институтът за икономическа политика е сдружение с нестопанска цел. Основан е на 12 май 1997 г., а седалището му е в гр. София, п.к. 1463, ул. Хан Аспарух № 2, ет. 4.
  Според декларираното, целта на Институтът за икономическа политика е да насърчава и подпомага прилагането на принципите на свободното пазарно стопанство за ефективното участие на България в световната икономика и членството ѝ в Евроатлантическите структури (Република България е член на НАТО от 2004 г. и член на ЕС от 2007 г.).
  Задачите които си поставя Институтът за икономическа политика са:
  да обединява експерти за изследвания и обмяна на идеи;
  да формулира предложения за ефективни икономически политики;
  да насърчава публични дискусии по икономически проблеми;
  да предоставя независими експертизи и анализи;
  да информира и оказва влияние върху процеса на вземане на решения и обществото;
  да насърчава активен диалог;
  да изследва икономически проблеми и да съдейства за прилагането на чуждестранен опит;
  да разработва алтернативни подходи към икономическите проблеми,
  за изпълнението на които:
  изготвя препоръки към правителството и парламента;
  търси и анализира алтернативни подходи към икономическата политика;
  изготвя препоръки целящи насърчаването на икономическия растеж, както и образователни програми за политици, мениджъри на корпорации и частни предприемачи и независими изследвания по икономически проблеми."
  - сега наясно ли сте що сме на това дередже - хора без образование и опит изготвят препоръки и т.н.т. , усвояват се европейски пари и наистина както казва по-горе 27 трябва да се лапат други неща , имам усещането , че в такива организации партиите си държат на заплта матряла за чукане - получава добри доходи , командировки и т.н.т. , е само трябва отвреме навреме да вдига краката

 31. 31 Профил на Georgi Yordanov
  Georgi Yordanov
  Рейтинг: 625 Неутрално

  Чисто досие, чисто минало ... колко са "честни", "прозрачни" и прочие герберитеее ... не е за вярване!
  Колкото сме чули за нея в нашенския Пралам(а)ент, дваж по-малко ще я чуем в Евро- ... !!!

  Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще!
 32. 32 Профил на lessonsoftime
  lessonsoftime
  Рейтинг: 471 Неутрално

  А какво би станало ако даден евродепутат бъде ВЪЗСТАНОВЕН като депутат (на ръба на закона)? Това може ли да предизвика неговото отзоваване от европарламента? Напр. СДС да помисли за Надежда Нейнски?

 33. 33 Профил на robespier
  robespier
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Още когато Брата на президента Стоянов подаде оставка като Евродепутат,за хората които следят нещата внимателно беше ясно ,че ще последва нещо друго ,което трябва да се маскира.Видяхме го!

 34. 34 Профил на DrAvalanche
  DrAvalanche
  Рейтинг: 1054 Весело

  Поне да беше завършила Симеоново.

  Just get on stage AND FOOKING AVE IT
 35. 35 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 672 Весело

  Да беше поне секси като Чочолина

 36. 36 Профил на Wasabi
  Wasabi
  Рейтинг: 427 Весело

  Ей можем да се правим на европейци, ама балканското никога няма да се махне. Познайте как се гледа на това да пращаш хубавки млади девойки като депутати в ЕП. Те и в Брюксел ги разбират тези схеми, ама там ги взимат за асистенти. Нашето е несериозна и непрофесионална работа и затова никой не ни бръсне за слива. Щом любовниците не можем да си държим на място, то как ще въртим държава?

 37. 37 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2240 Неутрално

  До коментар [#6] от "Дедо Либен":


  [quote#6:"Дедо Либен"]Да не би да е отлюспен, щото брат му не прие номинацията[/quote]
  ===============================

  Наборе , не ни излагай нас дядовците с неудачни въпроси, които показват, че сме не информирани .
  Емил Стоянов си подаде оставката някъде около седмица ПРЕДИ НОМИНАЦИЯТА на брат си Петър Стоянов .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 38. 38 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 435 Неутрално

  Имаше едно изследване, че хората които ходят с отворени уста не са от най интелигентните!

 39. 39 Профил на Вишински
  Вишински
  Рейтинг: 446 Неутрално

  "Депутатът от ГЕРБ и председател на младежката структура на партията Моника Панайотова става представител в Европейския парламент."

  Кажете ми, искам някой да ми обясни разбираемо: защо ни беше цар, като и при турците си имахме султан?

  За какъв х*й ни бяха демокрация, отхвърляне на тоталитарното, промени, избори, скачане като истински маймуни по улиците и прочие простотии, за да се върнем накрая пак на изходната точка?

  Какво имаме? Комсомолка, от ЦК на ДКМС, заминава на номенклатурна длъжност. Не само номенклатурна, ами напълно ненужна.

  Всичко това си го имахме допреди 10-ти ноември. С цялото му изобилие.

  И се налага тежкия, мръсен, тъжен и категоричен извод: промените бяха не за да скъсаме с пороците на социализма, а за да могат повече хора да имат достъп до същите тези пороци.

 40. 40 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1797 Весело

  До коментар [#37] от "Чардо":

  Приятелю, това, което ние знаем и виждаме е само видимата част на айсберга, а отаналите 10/11 са под водата и следователно, невидими за нас. Смяташ ли, че този въпрос е решен от днес за утре? Аз мисля, че - НЕ!!! Яйцето е мътено много от по-отрано, но се оказа ЗАПЪРТЪК и желаното от ГЕРБ не можа да стане реалност!
  Бъди зрав, хапни многолюспеста рибка (колкото люспи на рибата, толкова пари в кисията!!) и я полей с бяло вино!!!!

 41. 41 Профил на tralala2010
  tralala2010
  Рейтинг: 524 Неутрално

  [quote#6:"Дедо Либен"]Защо БРАТЪТ на екс-президента Петър Стоянов е подал оставка??? [/quote]
  http://frognews.bg/news_49283/

 42. 42 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2143 Неутрално

  Моника е копие на царската Любка.

  През 1993 г. се дипломира като магистър по “Счетоводство и контрол” в УНСС, София.
  Финансов асистент в “Шел България” от 1993 до 1995.
  Специализира в управление на проекти в Брюксел през 1996.
  Специализира в Институт на експерт-счетоводителите в Лондон до 1999 г.
  Одитор в Прайсуотърхауз Купърс –София, до 1999 година.
  Специализира в управление на човешки ресурси в Франция през 2000 г.
  Управител в Прайсуотърхауз Купърс до 2001 година.

  Депутат в 39-то НС 2001събрание от НДСВ.

  Член на комисиите по икономическата политика и местно самоуправление в НС

  От 2001 до 2002 г. Качакова е заместник-министър на икономиката, отговарящ за външната търговия и инвестициите.


  Тук вече е забравила фланелките с надпис "Срам ни е от вас" и папа без скрупули от три места едновременно


  „Заместник-министър в правителството на Станишев 2005 г.

  Днес, общински съветник, след отказа на Каролев от поста.

 43. 43 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1797 Весело

  До коментар [#41] от "tralala2010":

  Когато губиш, не знаеш какво печелиш и когато печелиш, не знаеш какво губиш - византийска поговорка!!!!

 44. 44 Профил на mooner
  mooner
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#42] от "Роси Кирилова":
  Така написано тази Люпка е имала 5-6 години стаж по международни фирми + съвсем истински занаят (счетоводство и к-л) + образование из Авропата. А другата госпожица е втора резерва в листата за европарламента още от дипломирането си в Студентски град.

 45. 45 Профил на Euronymous
  Euronymous
  Рейтинг: 838 Неутрално

  Стана евро депутат да си осигури старините

  From the depths of Norway , take out your crop pain and feel the true evil !
 46. 46 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 2029 Гневно

  Как е възможно, на 26 години народен депутат, а сега и европейски депутат. Право каза някой тук - трябва да си в точната партия и в точния момент, все едно какви качества имаш.
  Абсолютно безобразие е, неопитни, случайни хора да представаляват България.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 47. 47 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2297 Любопитно

  Не знам защо не се изписва пълната фамилия на депутатката Моника Хасан Панайотова. С име като на царския внук няма начин да не пробиеш.

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 48. 48 Профил на Десислава Антонова
  Десислава Антонова
  Рейтинг: 431 Неутрално

  Преди да стане евродепутат, Моника Панайотова беше председател на Комисията по европейски въпроси в НС, така че, не е човек без опит. Освен това, аз не виждам, защото у нас схващането е, че с политика могат да се занимават само хора над 50 години, които имат "опит"?! Била на 26?! И какво от това, като на тази възраст може да е в пъти по-кадърна от половината депутати, които отчитат формално присъствие в НС. Кой искате да изпратят там? Следващия с неразсекретено досие, който не може да каже 2 думи без преводача да върви подире му? Или някой който и понятие си няма как функционира въпросната структура и ЕС като цяло, но който видиш ли има опит в политиката. Смешни сте мили форумци!

 49. 49 Профил на plasticman
  plasticman
  Рейтинг: 374 Любопитно

  [quote#41:"tralala2010"]http://frognews.bg/news_49283/ [/quote]

  Хм...информацията от линка вече я няма. Дали имате друга препратка?

  Българи, турци, цигани - ЗАЕДНО срещу ДПС! ДОГАН (с Бойко) се готви за единствените му възможни държавни порции - МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015!
 50. 50 Профил на Wasabi
  Wasabi
  Рейтинг: 427 Неутрално

  До коментар [#48] от "Десислава Антонова":

  Смешна сте вие. Това, че говориш добре английски, не е уникално качество. Как на 26 години се става председател на комисията по европейски въпроси? И какво разбира тази госпожа/ица от европейски въпроси? Ако си учил нормално и си изкарал магистратура трябва да си завършил на най-малко 24. С 2 години опит никъде не взимат на добра воля и без подложка. С 2 години опит те спускат с парашут. Да сте видяла от някоя друга нормална страна 26 годишен евродепутат? На тази възраст обикновено там все още са стажанти и има защо. И аз искам да съм проджект мениджър на нещо голямо, но за големите неща искат сериозен стаж, защо ли? А тук на всичкото отгоре става въпрос за управлението на страната, за външна политика. Това не се учи за 2 години с разнасяне на папки и сричане на изсмукани от пръстите докладчета.

  До коментар [#49] от "plasticman":
  кеша на гугъл пази всичко
  http://goo.gl/K2Cwe

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK