Започва конкурсът "Главният редактор си ти"

Започва конкурсът "Главният редактор си ти"

© ДневникГлавният редактор си ти" е новият редовен конкурс на Европа.Дневник за студенти, интересуващи се от европейски въпроси. Всеки месец на база конкурс за есета ще избираме студентски главен редактор. Той ще прави избора на темите, които според него са важни и трябва да бъдат отразени от медията.


В рамките на една седмица победителят ще работи заедно с екипа на Европа.Дневник по избраните от него теми, като по този начин ще получи опит в медията и ще задълбочи собствените си умения за търсене на информация и познания за европейските институции. Успешните главни редактори ще получат сертификат за първото място в конкурса и работата си към Европа.Дневник.


Всеки месец екипът на Европа.Дневник ще избира тема за студентския конкурс, на база на който ще посочваме и месечния ни студентски главен редактор.
От месец септември новият Европейски парламент (ЕП) започва отново активна работа. Предизвикателствата пред ЕП, както във вътрешен, така и във външен план, съвсем не са леки.


Дали обаче приоритетите за европейските депутати и за младежите в ЕС са едни и същи? В търсене на отговор на този въпрос Европа.Дневник обявява в рамките на конкурса "Главният редактор си ти"темата за студентски есета за месец септември :


"ЕПриотизирай. Кои да бъдат приоритетите на новия Европейски парламент?"


Участващите есета трябва да подредят приоритетите пред ЕП, като посочат конкретни аргументи за всеки един от тях. Есетата трябва да са с дължина максимум 5000 знака.


Конкурсът е с краен срок 26 ти септември 2014, 12.00 ч..


За участие изпращайте есетата на [email protected] , с кратко ваше представяне (име, специалност, университет)Конкурсът е част от проекта "Твоето е-влияние върху ЕП", изпълняван с подкрепата на Европейския парламент. Отговорността за съдържанието е изцяло на Икономедиа.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK