Европейска награда за постижения в областта на публичната администрация

Лиценз:<a href="http://creativecommons.org/about/"> Creative Commons</a><br />

© jepoirrier

Лиценз: Creative CommonsЕвропейският институт за публична администрация, подкрепата на ЕК и 15 страни членки на ЕС, организира за втори път връчването на Европейска награда за постижения в областта на публичната администрация. Церемонията по награждаването ще се състои на Конференцията за водещи решения в административния сектор в Маастрихт през ноември 2009 г.


Европейските публични органи могат да кандидатстват с проектите си в четири категории: подобрения в предоставянето на обществени услуги; гражданско включване; нови форми на партньорска работа и ръководене на промяната.


Публични институции от цяла Европа, с приоритет на местните и регионалните, могат да кандидатстват с проектите си до 20 март 2009 г. Допустими кандидати са и компании в областта на публичния сектор, агенции и публично-частни партньорства.


Повече информация е публикувана на интернет страницата на наградата.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK