Конкурс: Онлайн решения за социална промяна

Конкурс: Онлайн решения за социална промяна

© Ewan McIntoshПървото издание на конкурса за онлайн социални иновации Social Innovation Camp за Източна Европа ще се проведе от 16 до 18 септември в Будапеща. Идеи за конкурса се приемат сега. Най-оригиналните ще бъдат осъществени на практика по време на срещата.


Kой може да участва:


В конкурса могат да участват физически лица и организации (например програмисти, дизайнери, социални активисти, НПО) от България, Румъния, Словения, Словакия, Полша, Чехия или Унгария. В екипите по разработване на най-оригиналните идеи могат да участват групи и индивиди от всички държави.
Как да кандидатствате:


Идеи на английски език можете да подавате на интернет страницата на Social Innovation Camp.
Организаторите търсят по-скоро идеи в ранен стадий на развитие, отколкото напълно разработени проекти. Ако искате да се включите в екипите като разработчик, кандидатствайте тук.


Краен срок: 23 август


Допълнителна информация можете да намерите на интернет страницата на SI Camp, във Facebook или като пишете на Владимир Иванов на [email protected]
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK