Младежки фотоконкурс на тема солидарност

Младежки фотоконкурс на тема солидарност

© PES Group, Committee of the RegionsМлади любители фотографи могат да участват във конкурса "В търсене на солидарност", организиран от Комитета на регионите по повод на Европейската година на борбата с бедността и социалното изключване (2010 г.). Източник на информация е Фондацията за реформа в местното самоуправление.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събитияЦелта на фотоконкурса е да насърчи общество, което подкрепя и развива качеството на живот, благополучието и еднаквите възможности за всички.


Условия:


Участниците трябва да бъдат любители фотографи на възраст между 18 и 30 години. Необходимо е те да представятот 3 до 6 документални снимки от своите градове или региони, илюстриращи инициативи в помощ на най-онеправданите като част от борбата с бедността и социалното изключване.


Повече за условията за участие в конкурса може да прочетете тук.


Награди:


Трима победители ще бъдат определени от жури, съставено от членове на групата на ПЕС в Комитета на регионите, представляващ местните и регионалните власти в целия ЕС, и от фотографи професионалисти. Публиката ще има възможност да избере четвъртия победител, като гласува он-лайн на уеб страницата на групата на ПЕС от 3 до 10 октомври.


Всички победители ще бъдат поканени в Брюксел през ноември на семинар за борбата с бедността в Европа. На семинара те ще получат награди, сред които има и професионално фото оборудване.


Първата награда в конкурса е пълен комплект огледално-рефлексен цифров фотоапарат с два обектива, светкавица и външна карта с памет на стойност 3 500 €.


Крайният срок за участие е 30 септември 2010.


Допълнителна информация може да намерите на интернет страницата на конкурса (на английски, немски и френски език).Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събития

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK