Конкурс за интериорен дизайн

Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/" target="_blank">Creative Commons</a>.

© rrenzoo

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Сръбският фестивал "Миксер" (Mikser) кани дизайнери с оригинални идеи да се включат в конкурс за интериорен дизайн. В конкурса могат да участват дизайнери до 35 г. от всички балкански държави. Информацията е публикувана от Mladiinfo.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване
- интересни европейски места, фестивали и събития.

Фестивалът, който се провежда в Белград, е фокусиран върху интериорния дизайн: мебели, осветление и аксесоари за дома. Целта на инициативата е да представи оригинални дизайнерски проекти за ежедневието. Те трябва да бъдат ергономични, иновативни и да са създадени с грижа към околната среда.
Награда


Отличените проекти ще бъдат популяризирани в продължение на една година. Организаторите предвиждат интензивна кампания, която включва участия в международни дизайнерски изложения в Европа. Обиколката започва с Мебелния панаир в Милано и продължава с експозиции в Сърбия, два града в Хърватия, Македония, Седмицата на дизайна във Виена. Последното изложение е в рамките на Месеца на дизайна в Любляна, Словения.


Всички разходи по време на тази едногодишна кампания, включително такси за участие, транспортни разходи, наемане на професионален фотограф, рекламни материали, комуникационни разходи и други, се поемат от организаторите.


Изисквания и кандидатстване


Конкурсът е насочен към дизайнери до 35 г. Участниците трябва да са представители на държава от Балканския полуостров.


Кандидатстването започва след 15 ноември 2010 г. с попълване на формуляр за участие. Той трябва да съдържа информация за автора, кратка автобиография, заглавие и описание на проекта на английски език, както и снимки на изработения прототип. Кандидатите трябва да посочат и категорията, в която участват, например мебели, осветление и т.н.


Дизайнерският продукт не трябва да е бил показван в рамките на предишни изложения.


Разходите по изработката на прототипите и изпращането на одобрените проекти е за сметка на участниците.


Приемат се както индивидуални, така и групови проекти. Няма ограничения в броя на подадените кандидатури.


Краен срок: 20 декември 2010 г.


Допълнителна информация можете да намерите на интернет страницата на конкурса.


Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване
- интересни европейски места, фестивали и събития.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK