Конкурс за видео на тема "Моят глас за Европейски парламент"

Конкурс за видео на тема "Моят глас за Европейски парламент"

© Associated PressДипломатическият институт към министъра на външните работи обявява конкурс за видеоклип на тема "Моят глас за Европейски парламент".


Конкурсът има за цел да стимулира избирателната активност в Европейските избори през месец май 2014 година.


Награди
След първия кръг на селекцията ще бъдат отличени 5-те клипа, получили най-много харесвания в социалните мрежи. Жури, съставено от членове на Дипломатическия институт, ще обяви победителя измежду тях. Наградата от конкурса е посещение на Европейския парламент в Брюксел.


Изисквания и кандидатстване


Участници в конкурса могат да бъдат български граждани на възраст над 18 години.


Видеоклиповете трябва да са с продължителност до 1 минута и могат да бъдат заснети с аматьорска или професионална видеотехника (смарт телефон, фотоапарат, видеокамера). Съдържанието в тях може да бъде разнообразно – филм, презентация, песен, или друг вид видео представяне.


Готовите видеоклипове могат да бъдат качени директно на страницата на института във Фейсбук, или в Youtube, като линкът към тях трябва да бъде изпратен на bdi@mfa.bg.


Краен срок: 7 април 2014 г.


Допълнителна информация


За повече подробности можете да се обърнете към мейла на дипломатическия институт: bdi@mfa.bg.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK