От едно до 100: Колко пъти България може да наложи вето на Северна Македония

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (59)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1696 Неутрално

  “ България може с години да продължи да блокира техническите условия за преговорите с огромни имиджови щети”
  ——
  Т.е. твърдиш, че ако дигнем ветото сега, но продължим да блокираме след туй, “имиджовите щети” нема са толкоз “огромни”, тъй ли? Ти даваш ли честна пионерска, че при евентуална наложена в бъдеще пречка от наша страна, ти няма да подфанеш същата лакърдия за “огромните имиджови щети”?

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 2. 2 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1491 Неутрално

  Докато им се изправят вдлъбнатите югозападни глави.

 3. 3 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2653 Неутрално

  На продажните ни политици няма как да уврат главите за братство с братята македонци.
  Рублите говорят!
  За огромна жалост и много редови българи са заслепени от десетилетията на коминтерновски идиотизъм!

 4. 4 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 8719 Неутрално

  Ветото не може да бъде цел. То може да бъде средство при това временно, докато се реши проблемът. И колкото по-бързо, толкова по-добре

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 5. 5 Профил на kah48576898
  kah48576898
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Външната политика на ЕС ще бъде само с квалифицирано мнозинство. Това което сега се случва да един член на ЕС спира кандидат за лични цели които нямат грам представа с общите изисквания за преговори няма да съществува поне след 10 години от сега. Решенията ще се взимат по друг начин.
  България в това изигра важната роля да покаже на ЕС какво е мобинг върху кандидат и как може да се възползва позицията на мощ без да иска да разбере че слагането европейско вето носи отговорността за не-европейските й изисквания в теми като идентичност, език или собствено мнение към тях или към историята си. Това са основни човешки права които ЕС (без България) много ясно разбира македонците. Така че борбата за правата на македонския народ в ЕС няма как да бъде по-слаба от борбата да доказваш в 21-я век че един народ, език, идентичност не съществуват/съществували - независимо кой е член кой е кандидат. Ветото може и никога да не отпадне, но Северна Македония все пак да влезне в ЕС благодарение на квалифицирано мнозинство.и останалите страни на ЕС. Но нали България е страната която слага ветото понеже все пак най-вече от всички страни подкрепя Северна Македония на пътя към ЕС.

 6. 6 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2559 Любопитно

  "да се гарантира изпълнението на българските искания преди Северна Македония да стане европейски член." - етапи, срокове, изисквания и какви ли не още подробности, без да се отчита едно единствено нещо - последният български клон от вековното ни дърво ще бъде пречупен, ако се откъсне от корена. Правейки го, БГ политици ще заличат българския идеал и в днешна СМакедония и сред потомците им, изселени от днешна Турция, Гърция, Сърбия, Румъния. Нито в ЕС, нито в изчакващата Сърбия, в лутащата се СМакедония, в Русия, Гърция, Албания не разбират позицията на българите, най-накрая осъзнато и твърдо отстояващи родовата си памет. Дали събитията ще нагнетяват още повече или ще се уталожат страстите зависи най-много от единството сред политиците ни, но ИЗ, НА, В предвид продажното и сервилно отношение към чуждите за България интереси едва ли българите ще бъдат удовлетворени. Време е историята не само да не се повтаря, с поредната ни морална катастрофа, а да се открие още по-светла страница от нея. България трябва да отстоява преди всичко своите интереси, които никак не се различават от европейските, колкото и те да са размити в атлантическите.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 7. 7 Профил на Х
  Х
  Рейтинг: 604 Неутрално

  До коментар [#5] от "kah48576898":

  То я го има ЕС след 10 годни, я - не, предвид кризата с еврото, която се задава.

 8. 8 Профил на cxn421127689
  cxn421127689
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Външната политика на ЕС ще бъде само с квалифицирано мнозинство. Това което сега се случва да един член на ЕС спира кандидат за лични цели които нямат грам представа с общите изисквания за преговори няма да съществува поне след 10 години от сега. Решенията ще се взимат по друг начин.България в това изигра важната роля да покаже на ЕС какво е мобинг върху кандидат и как може да се възползва позицията на мощ без да иска да разбере че слагането европейско вето носи отговорността за не-европейските й изисквания в теми като идентичност, език или собствено мнение към тях или към историята си. Това са основни човешки права които ЕС (без България) много ясно разбира македонците. Така че борбата за правата на македонския народ в ЕС няма как да бъде по-слаба от борбата да доказваш в 21-я век че един народ, език, идентичност не съществуват/съществували - независимо кой е член кой е кандидат. Ветото може и никога да не отпадне, но Северна Македония все пак да влезне в ЕС благодарение на квалифицирано мнозинство.и останалите страни на ЕС. Но нали България е страната която слага ветото понеже все пак най-вече от всички страни подкрепя Северна Македония на пътя към ЕС.
  —цитат от коментар 5 на kah48576898


  Престани да пускаш една и съща опорка под всяка статия,троле.
  Поне си заслужи парите и измисли нещо оригинално.

 9. 9 Профил на cxn421127689
  cxn421127689
  Рейтинг: 334 Неутрално

  На продажните ни политици няма как да уврат главите за братство с братята македонци.Рублите говорят!За огромна жалост и много редови българи са заслепени от десетилетията на коминтерновски идиотизъм!
  —цитат от коментар 3 на Таралеж


  И какво я бърка Русия дали Македония ще е член на ЕС?То дори за Украйна нямат претенции ако стане член на ЕС,какво остава за Македония.
  По-скоро Русия има интерес Македония да е в ЕС,щото македонците са сръбски мекерета А Сърбия е най-верният руски съюзник в региона.
  Така че спрете с глупавите опорки.

 10. 10 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3672 Гневно

  "Блокирането на Северна Македония от България идва на петия етап от девет степенния процес на разширяването. На първите няколко стъпки основна спирачка е Гърция, но други държави, сред които Германия и Нидерландия имат възражения срещу отваряне на преговорите с Албания, когато двете държави са вкарани в тандем, както България и Румъния в началото на века. Франция блокира и двете, докато ЕС не модернизира собствения си ред за прием на нови членове."
  ==============
  Значи блокиране от Гърция, Франция, Германия и Нидерландия е европейско, пък нашето просташко и балканско, фашистко и татарско.

  Еретик
 11. 11 Профил на Kosta Delev
  Kosta Delev
  Рейтинг: 679 Разстроено

  Вето след вето, след вето... - каква ГОРДОСТ за страната ни! Какви светли БЪДЕЩИ добросъседски отношения! Какви задгранични ПОКОЛЕНИЯ, отрасли с неизчерпаемо възхищение и любов към страната ни ще се появят и ще израстнат отново...!

  Чудо и приказ!!!

 12. 12 Профил на pet fire
  pet fire
  Рейтинг: 3569 Неутрално

  Нали сега ЕС иска да промени възможностите на страните за налагане на вето
  Дали не е малко опасно при една промяна

 13. 13 Профил на cxn421127689
  cxn421127689
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Вето след вето, след вето... - каква ГОРДОСТ за страната ни! Какви светли БЪДЕЩИ добросъседски отношения! Какви задгранични ПОКОЛЕНИЯ, отрасли с неизчерпаемо възхищение и любов към страната ни ще се появят и ще израстнат отново...! Чудо и приказ!!!
  —цитат от коментар 11 на Kosta Delev


  То пък щото сега в Македония са с най-добрите чувства към България. Наричат ни татари и фашисти. Онзи ден на митинг бе заявено,че трябвало българите да коленичим пред македонците заради ВСВ. Само дето предците им по време на ВСВ са посрещали българските войски като освободители.

 14. 14 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 630 Неутрално

  С.Македония сама си поставя вето с политиката на македонски магарешки инат!

  Нищо не е така уморително, както слушането на празни приказки! Е. М. Ремарк Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА!https://bntnews.bg/news/rumen-radev-pecheli-vtori-mandat-za-prezident-1175814news.html 21.11.21 - черна дата за БЪЛГАРИЯ
 15. 15 Профил на truder
  truder
  Рейтинг: 16 Неутрално

  До коментар [#5] от "kah48576898":

  Е, най-древната от древните държави, смята, чеълънцето се върти около нея. Не!
  Това е резултат най-вече от действията на Унгария, а не че ЕС плаче за създателите на човешката цивилизация.

 16. 16 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4668 Неутрално

  До коментар [#3] от "Таралеж":

  Братя вече няма как да сме, онези са с десетилетно промити мозъци. Иначе, добре е да приемем френският вариант, но ми се струва, че няма как да мине през НС, а пък във СМ - още по-трудно.

  https://uapostcards.org/?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Desktop_Feed&utm_campaign=ua-postcard_website-conversion_abo_upd-23&utm_content=eu-zone_feed_interest_charity_25-65_140923&fbclid=IwAR3ClQksNsxiXeov7KUie6sSWkd8tezQ8gjXihDiuml7rq9uUnWVUdnd9uA
 17. 17 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5612 Неутрално

  Френският парфюм няма как да облагороди вонята на цървули...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 18. 18 Профил на Хюго Босов
  Хюго Босов
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  Колкото Гърция. Ние не бързаме за ЕС.

 19. 19 Профил на Хюго Босов
  Хюго Босов
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  До коментар [#5] от "kah48576898":


  Това трябвало да бъде прието първо… единодушно. Кайен не беше оптимист.

 20. 20 Профил на Хюго Босов
  Хюго Босов
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  Лайен, не Кайен.

 21. 21 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1444 Неутрално

  Незнам дали продължава да има разумен човек у нас, който не си дава сметка, че това вето беше наложено по подсказване от Кремъл и вреди на българските интереси. Особено след като се вижда кой вика най-силно за него - Славчо Учиндолски, и Шкембе войвода.

 22. 22 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1444 Неутрално

  До коментар [#4] от "penetrating":

  Кой проблем? България с РСМ няма политически проблем, има спорове за историята, езика и насаждане на негативно отношение и омраза. Това са проблеми, но нямат нищо общо с влизането им в ЕС. Не можеш да накараш някого да не те мрази, като го тормозиш. Така отблъскваме македонците от България и ЕС и ги тласкаме към Сърбия и Русия. Ако твърдим, че са българи, нека направим нещо за тях, като българи, като част от нашата кръв и духовност, вместо и ние да отговаряме с омраза и изнудване и унижение

 23. 23 Профил на fcv251055839
  fcv251055839
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Поредната пропаганда за падане на ветото. Драга - и Гърция можеше много пъти да налага вето, ама направи друго. Просто държа Фиром във фризера докато тая измислена държава не си смени името и не се отказа от Ал. Македонски. Хайде да следваме пътя на Гърция.

 24. 24 Профил на acdcbg
  acdcbg
  Рейтинг: 80 Неутрално

  Външната политика на ЕС ще бъде само с квалифицирано мнозинство. Това което сега се случва да един член на ЕС спира кандидат за лични цели които нямат грам представа с общите изисквания за преговори няма да съществува поне след 10 години от сега. Решенията ще се взимат по друг начин.България в това изигра важната роля да покаже на ЕС какво е мобинг върху кандидат и как може да се възползва позицията на мощ без да иска да разбере че слагането европейско вето носи отговорността за не-европейските й изисквания в теми като идентичност, език или собствено мнение към тях или към историята си. Това са основни човешки права които ЕС (без България) много ясно разбира македонците. Така че борбата за правата на македонския народ в ЕС няма как да бъде по-слаба от борбата да доказваш в 21-я век че един народ, език, идентичност не съществуват/съществували - независимо кой е член кой е кандидат. Ветото може и никога да не отпадне, но Северна Македония все пак да влезне в ЕС благодарение на квалифицирано мнозинство.и останалите страни на ЕС. Но нали България е страната която слага ветото понеже все пак най-вече от всички страни подкрепя Северна Македония на пътя към ЕС.
  —цитат от коментар 5 на kah48576898


  Четете новините като дявол евангелие!
  Не "ще бъде", а има предложение да бъде, което за жалост едва ли ще бъде прието. Това го казва вносителя му.

 25. 25 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1444 Неутрално

  После...дайте да сме сериозни, цар Самуил бил македонец и кирилицата била македонска. Ма те могат да твърдят каквото си искат, и ние може да твърдим, че цар Симеон е бил император на Византия но какво от това? Цял свят признава историята такава каквато е и с тези твърдения само стават смешни ( както и ние като им се връзваме). Помним какво стана с португалското посредничество, хората дойдоха, казаха им истината и макетата ги намразиха. Изобщо, щом участваме в този спор за историята, значи допускаме дебат по това, а такъв няма, ние знаем нашата история такава, каквато я признава цял свят и толкова, дебат няма, те могат да твърдят и че са потомци на персите, все тая

 26. 26 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 3030 Весело

  Вето до дупка, Йовке. До пълно изпълнение на българските искания, които всички освен редакцията на Дневник и присъдружните умнокрасиви форумци знаят какви са. И не - не ме интересува дали "ни разбират" някакви берлински тулупи, чиито бащи и дядовци са вкарвали хора в газови камери. Повтарям, че умнокрасавитетът и грантаджиите не схващат - въобще не ми дреме какво мислят политици и бюрократи във Францата, Германия и други ислямски емирати.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 27. 27 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 967 Неутрално

  Вдигнем ли ветото Македония никога няма да изпълни договореностите,
  и никакви европейски гаранции няма да помогнат !!!

 28. 28 Профил на tacheaux
  tacheaux
  Рейтинг: 4877 Неутрално

  "От едно до 100: Колко пъти България може да наложи вето на Северна Македония"

  Колкото трябва , докато Македония изпълни критериите да бъде кандидат член на ЕС. Тези , които Македония НЕ изпълнява са:
  -свобода на печата
  -спазване на човешките права
  -да няма проблеми и да е в добри отношения със съседни страни

  По отношение свободата на печата, Македония не допуска плурализъм в своите медии за отразяване на българската гледна точка, а тя е гледната точка на истината по отношение на насилственото налагане на македонско самосъзнание с жестоки репресии над българите от Вардарска Македония.

  По отношение спазването на човешките права. Те са нарушени за българите в Македония, които не се допускат да работят в македонски държавни и общински учреждения и в македонските медии, уволняват се от работа , ако публично изразят своето българско самосъзнание, биват обиждани и клеветени.

  По отношение на добросъседски отношения със съседни страни. С България такива няма. България и българите денонощно са оплювани, налага се езика на омразата към всичко българско, унищожават се български паметници и надписи.

  Българската дипломация има за задача да не допусне такава страна като кандидат член на ЕС и да обясни на европейците изброените по-горе критерии , които Македония не изпълнява.

  Какво трябва да направи Македония , за да изпълни политическите изисквания , които сега не изпълнява.

  По отношение свободата на печата, Македония трябва да допусне на работа македонски журналисти с българско самосъзнание, както и български журналисти, които свободно и без цензура да излагат българската гледна точка по исторически и културни тематики.

  По отношение спазването на човешките права на българите в Македония, българите трябва да бъдат вписани в македонската конституция като държавнотворен народ в РСМ.

  По отношеие на добросъседските отношения , Македония трябва да възстанови всички разрушени и заличени български паметници и надписи, да реабилитира жертвите на насилствената македонизация и да преустанови езика на омразата към България и българите в македонските медии. За целта трябва македонските учебници по история в които българите са представени като агресивно татарско племе , което през ВСВ е колило и бесело македонците, да се пренапишат, да признаят ,че до преди средата на ХХ век не е имало македонска нация и да приемат българската средновековна история историята в епохата на Възраждането за своя история.

  Евросъюзът трябва да изисква от Македония да изпълни българските искания, за да постигне политическите критерии, изискуеми за статут кандидат член на ЕС. 29. 29 Профил на uq
  uq
  Рейтинг: 1444 Неутрално

  До коментар [#28] от "tacheaux":

  Смешен си. Няма "добри отношения и да няма проблеми" изискването е да няма териториални спорове и такива няма. При това даже териториални спорове не са проблем за започване на преговори, а за приемане в ЕС. Хърватия преговаряше с ЕС и си реши проблемите със Словения непосредствено преди приемането им. Що се отнася до свободата на словото и човешките права, от 27 членки на ЕС, сред които образци в това, като Нидерландия, ние се намерихме да видим проблеми със свободата на словото, дето сме на сто и незнам си кое място по този показател (може би по-назад от тях)

 30. 30 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 3030 Весело

  До коментар [#29] от "uq":

  Я разкажи как Словения "си реши" проблемите с Хърватска, да се посмеем. Че май не знаеш. За свободата на словото пък няма да коментираме, защото явно четеш само Дневник, дето цитират една и съща "класация" на една и съща компрометирана организация от сто години...

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 31. 31 Профил на eschersketch
  eschersketch
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Има много гламави аргументи промулгирани от НПО планктона за вдигане на ветото, но най-лошият е че ако го вдигнем може после да го сложим пак. Тоест ако ние се скопиме и си изхвърлим най-добрата позиция, спокойно! Евентуално в бъдещето може с по-лоша ръка пак да блокираме.

 32. 32 Профил на fkm26555709
  fkm26555709
  Рейтинг: 8 Весело

  Зависи с кой крак става сутрин Митрофанова ...

 33. 33 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 8719 Весело

  До коментар [#22] от "uq":

  С историята не се спори :)
  Имаше една чудесна сентенция, цитирам по памет:
  - Историята не учи на нищо, но наказва жестоко.
  Проблемите за историята(когато водят до политически последствия), езикът на омразата, реабилитацията на осъдените българи, нарушаване правата на българите са политически проблеми между Бъ.гария и Македония, които не се решават с вето. Ветото може да е нещо като спиране на часовника до решаване на проблема. Обаче не може да живееш със съседа при спрял часовник. За другите времето си върви.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 34. 34 Профил на CINZANO
  CINZANO
  Рейтинг: 474 Неутрално

  "Френското предложение" е добро за нас.
  Фиромците здраво реват срещу него и едва ли ще го приемат, т.е. топката остава у тях...

  Мома, събори Альошата!
 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 36. 36 Профил на enterfornone
  enterfornone
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Ветото не може да бъде цел. То може да бъде средство при това временно, докато се реши проблемът. И колкото по-бързо, толкова по-добре
  —цитат от коментар 4 на penetrating


  Както буквално пише в поста под твоя, за някой ветото Е цел.
  Те не искат каквото и да е разбирателство с държавата Македония. Според тях тя не била съществувала, нямало такъв народ, нямало такъв език. И дори и това да е било така през 1903-та, през 2022, това съвсем не е вярно. Но с подобни хора няма разбирателство - те не приемат съществуването на държавата.
  Иначе казано - путинисти в Украйна. Но без армия...

 37. 37 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 8719 Неутрално

  До коментар [#36] от "enterfornone":

  Съгласен. Проблемите са ясни. Те трябва да се решават убедено и еднопосочно. Ветото е само средство. То ми напомня на поставянето на терминално болен в хибернация докато се намери лек за болеста, но без да се търси лек.
  Не можем да правим паралел с неактивното поведение на гърците за 25 години, защото те не искат да имат нищо общо с македонците, докато ние искаме да сме заедно.

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 38. 38 Профил на Хюго Босов
  Хюго Босов
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  До коментар [#34] от "CINZANO":

  Реве само опозицията.

 39. 39 Профил на 146
  146
  Рейтинг: 37 Неутрално

  До коментар [#30] от "Тюфлекчия":

  https://rsf.org/en/country/north-macedonia

  Македонија 57
  Блгариа 91
  Слобоа на печат.

 40. 40 Профил на IMRO
  IMRO
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До безброй може, Йовке, и "срамът" и "имиджовите щети" ще са друг път.

  Това, което е срамно, е цялата многомесечна кампания за сваляне на ветото "с цената на всичко" на Дневник и Медияпул, и тя ще причини имиджови щети и на двете издания за години напред.

  Със сигурност това няма никаква връзка с финансирането от "Америка за България", да, да, направо, и ние ядем доматите с колците😉.

  Това го казвам като човек, който е склонен ветото да падне с френското предложение.

 41. 41 Профил на magnas
  magnas
  Рейтинг: 715 Неутрално

  Това четиво беше полезно от технологична гледна точка. Редно е всеки, който иска да има позиция по темата, да си направи труда да прочете хронологията, отделните стъпки и различните позиции във времето.

 42. 42 Профил на Таралеж
  Таралеж
  Рейтинг: 2653 Неутрално

  Дългата ръка на Москва!
  Разделяй и владей.
  Балканите са като учебник по рашистка външна политика, подкупи, заплахи, насаждане на омраза между съседи.
  А омразата между българи и братята македонци е и резултат на плоскоземните ни първосигнални мозъчета.
  Срам и позор!

 43. 43 Профил на Ivan Georgiev
  Ivan Georgiev
  Рейтинг: 618 Неутрално

  Ако трябва и до 1000, гърците си постигнаха каквото им трябва, сега е наш ред.
  Не искам след 5 години да обяснявам на детето, че не сме татари, клали в Македония и прочие...

 44. 44 Профил на ръмжо
  ръмжо
  Рейтинг: 679 Неутрално

  Стига с тия глупости с имиджовите щети, за гейове може, за национални интереси не.

 45. 45 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3057 Неутрално

  Спрете се с тая С.Македония,бре!Скъсахте се да дращите статии!

 46. 46 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3057 Неутрално

  До коментар [#11] от "Kosta Delev":

  Мислите,че са Ви обичали до Ветото в Скооие ли?!Ама,много е заблудено това!

 47. 47 Профил на Kosta Delev
  Kosta Delev
  Рейтинг: 679 Любопитно

  Това да се опъваш съседите ти да не влизат в ЕС (и то по най-бързия възможен начин!) е все едно да не позволяваш на съседа ти над теб да си замени спуканата тръба в банята защото, например, има наглостта да твърди, че се чувства ескимос.

 48. 48 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7489 Неутрално

  Докато на ЕС му писне и промени правилата. Решенията да се вземат с мнозинство и никой да не може да налага вето.

 49. 49 Профил на kah48576898
  kah48576898
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#8] от "cxn421127689":

  Пари? Лол .. но и
  Жалко :/
  Грешен адрес.

 50. 50 Профил на Любен
  Любен
  Рейтинг: 732 Неутрално

  дорде е необходимо - щом се разбраха с Еллада - ще се разберат и с България.

 51. 51 Профил на Ivan Peev
  Ivan Peev
  Рейтинг: 859 Неутрално

  Играта с ветото приключи.
  От сега нататък запазването на българските земи на запад от нашата граница може да става само с оръжие!!!
  Франция и ЕС да го духат! Кралимарковският...

  Два дебила это сила!
 52. 52 Профил на anoniman
  anoniman
  Рейтинг: 8 Неутрално  Явно че е започнало вече пълното унищожаване на страната ни,
  с помощта на платени краварски шпиони /Банкяра и Кирчо/ по върховете
  на власта.
  Започна се с газа, ще продължи с електроенергията, водата и храната.
  На финала - продадохме и братятна си в Македония !
  И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено,
  ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН
  СЕКТОР за да си основат тук . . .новата държава !
  Защото от старата им, няма да има и помен !?
  ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

 53. 53 Профил на Бачо Филип
  Бачо Филип
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Зависи кой ни управлява. Ако е Кирил Петков ще трябва да добавите нулата във възможните отговори.

 54. 54 Профил на Бачо Филип
  Бачо Филип
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#48] от "Роси":
  Докато на ЕС му писне и промени правилата. Решенията да се вземат с мнозинство и никой да не може да налага вето.
  _____________________________________________
  Когато това се случи, това ще е краят на ЕС. Живеете в някаква утопия, където разни диктатори мачкат останалите. Поучете се от историята. Колко пъти са се опитвали със сила да подчинят Европа? Колко пъти успяха? Това е идеята на ЕС. Един друг път, различен от неуспешните силови опити преди това, но явно не го разбирате.

 55. 55 Профил на Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Рейтинг: 1535 Неутрално

  Някой по-не прост от мене да ми обясни как точно сме вдигнали ветото? Какво точно сме му вдигнали освен да сме го втвърдили, ммм?

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 56. 57 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3057 Неутрално

  До коментар [#22] от "uq":

  Крсйно глупаво?Кака "тормозим " македонците?!С какво??Как ги тласкаме към Сърбия,след като те НИКОГА не са преставали да са под контрол на Белград??

 57. 58 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3057 Неутрално

  До коментар [#39] от "146":

  Многу слобода во таа Северна Македониja бре!Ке се удавите во нея,бре!Сега сериозно-кой се интересува от класациите на някакво НПО??

 58. 59 Профил на tjp581128271
  tjp581128271
  Рейтинг: 216 Неутрално

  "Балканите произвеждат толкова много история, че не могат да я консумират!" - У. Чълчил

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK