Курс подготвя консултанти по европроекти

Американският университет в България организира обучение за управление на европейските проекти, което ще започне на 5 април. Сертификационната програма е предназначена за бизнес мениджъри, банкери и консултанти, които искат да работят и пишат проекти за финансиране от структурни фондове на ЕС. Обучението се провежда за осми път.


Програмата е на български език и продължава осем месеца, като обучението е в съботно-неделен формат, през седмица. Основният фокус е върху предоставянето на актуална информация за приоритетите, механизмите и начина на действие на структурните фондове и оперативните програми за България. По-голямата част от курса е с практическа насоченост, като участниците се разделят на групи и пишат проекти. В края на програмата всеки защитава проекта си пред комисия и получава сертификат на Американския университет, който е валиден в ЕС и САЩ. Курсът струва 2100 евро, а но в него могат да участват само 20 души, тъй като според концепцията на университета за този вид обучение е важно да се отделя повече внимание на всеки участник поотделно.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK