Брюксел ще следи за присъди, наказани магистрати и прозрачни конкурси

Брюксел ще следи за присъди, наказани магистрати и прозрачни конкурси

© Анелия НиколоваПо три точки Европейската комисия ще проверява българската съдебна система, съобщи министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова на членовете на Висшия съдебен съвет (ВСС).Първата е дисциплинарната практика, каза Грънчарова и настоя съветът да й предостави всички дела за нарушения на магистрати, по които се е произнесъл през последните 6 месеца. В предишния доклад на Еврокомисията по този въпрос имаше критичен тон, но смятам, че проблемът е до голяма степен преодолян и има бързо и професионално произнасяне, каза Грънчарова.
Шефът на дисциплинарната комисия на съвета Петър Стоянов обясни, че с колегите му са разгледали 140 преписки и по тях са образували 50 производства, а информацията за тях се публикува в сайта на съдебния съвет. Той подчерта, че половината от делата са по предложение на инспектората към ВСС.


Втората точка, по която Еврокомисията ще е особено критична, е по думите на Грънчарова "недостатъчното натрупване на влезли в сила присъди по дела от обществен интерес". Министърът оцени като изключително добра идеята да се сформират специализирани звена в прокуратурата и разследването и специализирани състави в съда за разглеждането на делата за измами с еврофондовете, организираната престъпност, корупцията и прането на пари.


За първи път Брюксел ще следи конкурсите за магистрати, предупреди Грънчарова и допълни, че експертите ще следят за прозрачност, професионални и морални аргументи, които стоят зад всеки избор. Пред членовете на съвета министърът заяви: "В системата работят много качествени хора, но те потъват в общата маса. Това предизвиква у мен огромна тъга като юрист и човек, чиято мечта е била да стане съдия."


Председателят на Върховния касационен съд Лазар Груев заяви, че системата, по която в момента Брюксел партнира с България, се нарича не случайно "механизъм за сътрудничество и оценка", но всички у нас са се концентрирали само върху оценката. "Готвим се като за поредното класно или контролно, а не се възползваме от възможността да формулираме проблем и да поискаме сътрудничество", каза Груев.
Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg и утре във в. "Дневник"
Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg и утре във в. "Дневник"

Коментари (34)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на don_ceci
  *****
  Неутрално

  КАКВИ ПРИСЪДИ? ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ СЕ ГОТВИ ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА АМНИСТИЯ НА ЛИШЕНИ ОТ СВОБОДА В БЪЛГАРСКИТЕ ЗАТВОРИ.ЩЕ ОСВОБОЖДАВАМЕ МЕСТА ЗА ОНЕЗИ КОИТО НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СА ТАМ ИЛИ КАКВО?

 2. 2 Профил на don_ceci
  *****
  Гневно

  Неуместен коментар?Кой коментар е уместен?Трябва да бъдем деликатни винаги така ли.Гаврят се с полицаи,учители,цялата нация,убват студент,децата ни зомбират те ще слядят за присъди.Какви присъди готвят се да пуснат още престъпници по улиците ей тва искам да кажа.

 3. 3 Профил на инж. Филип
  *****
  Неутрално

  Игра на думи - това е българския съд. От Брюксел всеки път повтарят едно и също обаче не са дали нито едно конкретно предложение. Ние искаме да помогнем на България, като и казваме какво не е наред. Триглавата ламя начело на държавата и изтича времето, но българские тъпунгери сигурно са доволни от работата им пка ще съберат 25% (трите заедно) при избирателна активност под 60% това ще клони към 50% от хората, които иначе като цяло са недоволни. А за амниистите - ЕС иска 6 кв.м. на затворник, ние имаме 2 кв.м.. Ясно се вижда откъде идва напъна и в каква посока отива. Щото САПАРД, ФАР и ИСПА не дават пари за нови затвори. Някой да е чул за затвор строен последните 50г.

 4. 4 Профил на vaso
  vaso
  Рейтинг: Неутрално

  Тази мушмола, протежето на Паси, действа като предупредителните SMS-и към дупнишките мутри Галеви. Нищо друго несе очаква, защото тя е една от ТЯХ.
  До сега от отчетите на гл.прокурор разбрахме, че около 1 200 000 дела са останали без последствия.

 5. 5 Профил на HerrNY
  *****
  Неутрално

  "Шефът на дисциплинарната комисия на съвета Петър Стоянов обясни, че с колегите му са разгледали 140 преписки и по тях са образували 50 производства..."

  Нещо все с кръгли числа работи тоя Стоянов -- как пък точно 140 преписки са разгледали и точно пък по 50 са образували производства. Очаква се по 20 от тези производства да наложат дисциплинарни наказания може би...

 6. 6 Профил на Canada Dry
  *****
  Неутрално

  Ми каква стана тя бе Герганче, празноглаво царско слугинче? До юни се дуеше по една телевизия, че "...България вече е равноправен член на ЕС и вече НИКОЙ!!!!!!!!!, не може да ни размахва пръст."(цитирам по памет), а сега 5 месеца по-късно ни следят, санкционират и отнемат отпуснатите средства!
  На това какво му викаш, МА, малоумнице нескопосана?
  Вместо да се извиниш на хората, че ги облъчваше с откровенни щуротии, сега имаш наглостта отново да им навираш лъжливата си муцуна.
  Как Мадридския МРЪСНИК успя да събере такава съвършенн лъжлива и нагла измет в ШАЙКАТА си просто му се възхищтавам!?

 7. 7 Профил на Аз
  *****
  Неутрално

  Лазар Груев и сие да вземат да си стегнат редиците и да прочистят системата, тогава да недоволстват от Брюксел!
  Съдебната ни власт е толкова прогнила ....

 8. 8 Профил на ewq
  *****
  Неутрално

  Брюксел изобщо няма нужда да следи. Присъди няма да има, ще се връщат дела за доразследване, прокурорите ще обвиняват кого ли не, че нямало годни доказателства, . . . и така до второ пришествие. Съдебната система ще продължава да си е затлачена, ще осъдят някой кокошкар(буквално). . .

 9. 9 Профил на Prismehulka
  Prismehulka
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "всички дела за нарушения на магистрати, по които се е произнесъл през последните 6 месеца" = няма да ви предоставят такива;просто някой си вдигат много добре имунитета
  "проблемът е до голяма степен преодолян" = абе тази чува ли се какво говори и няма ли някой да й запуши некомпетентната устичка???Ако проблемът беше така преодолян, то защо ни слагат под лупа оттук нататък и друго,безброй са делата,в кооито са замесени корумпирани съдебни служители и тн, тая малоумна ли е или сама си вярва на глупостите???
  "специализирани звена в прокуратурата и разследването за разглеждането на делата за измами с еврофондовете, организираната престъпност, корупцията и прането на пари" - по възможност нали да се отвори някое работно местенце за редовните некомпетентни служители, и пак да се папкат парички, нали??? Идеята не е лоша, стига всички да знаехме, че наистина това ще ускори съдебното производство и ще сложи РЕАЛНО някои от належащите проблеми на дневен ред за РЕАЛНО ЕФИКАСНО и НЕЗАВИСИМО разрешаване.. но пак ще си се преследват интереси, ние си знаем какво се случва по обичай с паричките под масите...
  "да поискаме сътрудничество" - абе льольо, като искаха хората да ни помагат, ние какво направихме?-завирихме носовете нагоре и "Йок!Не, вие нищо не разбирате, ние можем сами да се оправим". На, ето, оправихме се, и то така, че ще ни държи мокро поне още 10 години.....

  Зверски анти-комунистически настроен и побеснял хомо сапиенс
 10. 10 Профил на коко
  *****
  Неутрално
 11. 11 Профил на Rrrr
  *****
  Неутрално

  Този малоумен мустачко Констанин Пенчев е изтъкан от вътрешноведомствена солидарност. Като влезе във ВСС знаете ли какво каза: "Няма да ви предам", имайки предвид колегите си, разбира се, не обществото. Като че ли постъпва в Коза Ностра. И сега ще прави реформа, в следствие на която част от неговите колеги трябва да отидат в затвора. И вярвате ли, че ще я направи?

 12. 12 Профил на чораджия
  *****
  Неутрално

  На ЕС му писна разни тарикатчета на дребно да ги разиграват вече почти две години. След като видяха, че нашия съд не може да върши работа, взеха че осъдеха типичния представител на фоедално-локален „бизнес” с колоритен прякор Коце Маца в Германия. Присъдата е условна, глобата е 120 000 евро, а подсъдимия е признал всичко, при това писмено. Сега да видим как тази трета власт, воглаве със подготвящите се за незаконен протест полицаи ще се справят с друг представител на фоедално-локален „бизнес” от град Дупница, бивш служител на МВР. Януари идва „техническа комисия” от ЕС, която също ще оказва натиск върху неспособната спрямо изискванията на правоприлагането трета власт и МВР. И така, те ще ни натискат, нашите ще шикалкават, само че ЕС тоя филм вече са го гледали с Гърция, Португалия, Ирландия, та независимо от политически тарикатлък на нашите гьон-сурати магистрати и гащници-дебеланковци от МВР, накрая ще плачкат те. И така БСП-богатите също плачат

 13. 13 Профил на BIG AL .. :::))))))))))))))
  *****
  Весело

  Ха, ха ха ха ..ЩЕ СЛЕДИ ?? Брюксел да НЕ си ГУБИ времето и занимава с ГЛУПОСТИ !!..)САМО изриване на червената гмеж , отпадък , му е майката..Един -марио и един стойков , СТРУВАТ ПОВЕЧЕ-от МИЛИАРДИТЕ на ЕС, по 'ценностната " систена на ГОЦЕ !??..ТОВА е положението, щом комуноиди , те 'управляват"..ВИЖТЕ ги ТЕЗИ ПЛУЖЕЦИ на снимката ..ТОВА, МАГИСТРАТИ ли са ??..ха,х,ха,ха...Отдавна трябваше да им наложат препазна клауза- и да НЕ признават решенията на тези..меко казано : ЖАЛКИ НЕГОДНИЦИ < СТРАХЛИВИ червени полуфабрикати..Книжни партийни плъхове,,ИЗМЕТ-от всякъде погледнато..ГОЦЕ- "избранниците ".Магистрални проститутки, а НЕ - магистрати...))

 14. 14 Профил на Лина
  *****
  Неутрално

  Безхаберното асеновградско момиченце Грънчарова да освободи от бремето на своите разходи за заплати,командировки,представителни хазната ни и да помоли ментора си Монката Паси или техните задгранични началници да и намерят синекурна длъжност за сметка на други.
  Кухи фрази,липса на каквата и да е подготовака,откровен покитически слугинаж - такива като нея разказаха играта на българите.

 15. 15 Профил на bor4eto
  *****
  Неутрално

  "Криво седи-право сьди стар кадия"-песен
  "Право седи-криво сьди наж съдия"-реалност

 16. 16 Профил на Политика служба не тика
  *****
  Неутрално

  Вестник "Сега" съобщи, че за рекордно кратък срок в Германия успяха да осъдят петричкия "бизнесмен" Константин Хаджииванов - Коце Маца.

  Съдът в Аугсбург постанови 2 години условно и му наложи глоба от 120 хиляди евро.

  Той бе обвинен в контрабанден внос на над 4.5 милиона цигари от Гърция в Германия, при който не са платени данъци за 600 000 евро.

  Хаджииванов се е признал за виновен писмено и за това е получил условна присъда, обясни за "Сега" говорителят на прокуратурата в Аугсбург Матиас Николай, поради което обвинението няма повече претенции към него.

  Независимо от това, приближените му в Петрич ликуваха, все едно, че е оправдан. Вчера там готвеха тържества за завръщането на боса.

  Хаджииванов бе задържан от гръцките власти на ГКПП "Промахон" на 2 септември след европейска заповед за арест. В края на септември бе прехвърлен в Аугсбург.

  Вчера кметът на Симитли Апостол Апостолов обяви, че е доволен от развоя на събитията. Още когато го арестуваха, ви казах, че той е несправедливо обвинен. Сега съм доволен, че истината възтържествува, коментира Апостолов.

  Арестът и осъждането на Хдажииванов бяха удар за българските власти, които бяха заобиколени от Германия и не получиха дори информация, че той е издирван с европейска заповед.

  Това е поредното доказателството, че органите на реда и законността в ЕС нямат доверие на своите български колеги.

  За пореден път представител на организираната престъпност в България беше осъден в чужбина, след като в продължение на години развиваше необезпокояван криминалната си дейност в страната.

 17. 17 Профил на Canada Dry
  *****
  Неутрално

  Грънчарова, Мингова, Пенчев, тройката от снимката!
  Кой ИЗРОД намлати тая некадърна, нагла и лъжлива измет във управлението на държавата, та сега целият народ страда заради санкциите на ЕС?
  Отговорът е за ВАС!

 18. 18 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Германският съд награди Коце Маца с 480 хиляди евро. При 600 хил. неплатени сборове - условна присъда и 120 хил. евро глоба. Въпросът е остатъкът дали е бил разделен между Коце и магистратите или всичко е било за магистратите.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 19. 19 Профил на Корупция спира
  *****
  Неутрално

  МОЛЯ ВИ - ВАРНЕНСКАТА АДМИНИСТРАТИВНА СЪДИЙКА ОЧЕВИДНО Е НАКЛЕВЕТЕНА. ТОВА ЛИ ОЧАКВА ВСИЧКИ НЕПОДКУПНИ В БЪЛГАРИЯ!?! НЕКА ЕВРОПА СЕ ЗАЕМЕ - ТОВА Е ТАКА ОЧЕБИЕЩО - ХВЪРЛЯМ ТИ ДЕСЕТ БОНА В ОЧИТЕ - И ТИ СИ КОРУМПИРАНИЯТ - НЕ АЗ!

 20. 20 Профил на vaso
  vaso
  Рейтинг: Неутрално

  Ебати правовата държава в която гл.прокурор отчита общо за неговият отчетен период около 1 440 000 дела,забатачени, анулирани и смачкани т.е без последствия. За последният отчетен период те са 240 000.

 21. 21 Профил на Аlexander
  *****
  Весело

  Гери Грънчарова на всяка снимка чупи супер стойки. Я се усмихва едва-едва еротично, я цупи сладко устнички като на горната снимка... Ту гледа като да е обладана от палав дух, ту като развихрена баядерка...
  На физиономиите, на стойките и на чалъмите сме царе! И на обещанията - тоже!
  За работа и конкретика обаче - никакви ни няма!
  Ерзацни политици - държава-никаквица!
  Обичам си Родината! До ужас!

 22. 22 Профил на до др. Иванов /18
  *****
  Неутрално

  Другарю, твоят събрат Хаджииванов, не се облагодетелствал със 600000 от неплатени сборове, защото тираджията е бил задържан тогава с цигарите в Аугсбург. Така че остава нетния резултат от МИНУС 120000,-евро. По-интересно е, че Коце МЯца има вече издадена макар и условна присъда + глоба, т.е. той е престъпник, в Европа и че кротко се е признал за виновен, като е видял дебелия. В Родината не съм чувал някой от неговия калибър да признае, каквото и да било.

 23. 23 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Едно идиотско "съдебно решение"!
  Продължават разкритията за невероятни по своята незаконност "актове на съда". Сега имаме налице едно "съдебно решение", което е ПОВЕЧЕ ОТ ПОТРЕСАВАЩО! Вижте го, заедно с коментари (отвори най-новите публикации в блога):
  http://kkabakciev.blogspot.com/
  Извадка от този "съдебен акт" (оригинален правопис):
  "не винаги задължението на работника или служителят е нормативно уредено"
  Тук дори не може да става дума за нещо друго, освен за ПЪЛЕН ИДИОТИЗЪМ! Още един цитат, вече от моя собствен коментар:
  "По логиката на това твърдение, като задължение на всеки работник и служител могат да бъдат вменявани, изобщо без да бъдат регламентирани, ежедневното приготвяне на кафе, миенето на краката или извършването на сексуални услуги на работодателя (работодателката)!
  Къде живеят тези така наричащи се съдии, подписали със съгласие подобен акт на ТОТАЛЕН СЪДЕБЕН ПРОИЗВОЛ и намиращото се в него твърдение - повече от невероятно по своето ИДИОТСКО СЪДЪРЖАНИЕ, дори за днешната държава-кочина, наречена България?"

  Със съдии като тези, издаващи подобни "съдебни актове", не само България не може да бъде нормален член на Европейския съюз, тя дори няма място в тази общност на високоцивилизовани държави!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 24. 24 Профил на минало незабравимо
  *****
  Неутрално

  05 март 2005 г. от вестник „Капитал”:
  Пребиха Коце Маца за дълг от 100 000 лв.
  Президентът на футболен клуб „Беласица“ Костадин Хаджииванов - Коце Маца, беше пребит пред софийския му офис в понеделник. Той е бил пресрещнат от няколко човека на бул. „Васил Левски“
  № 22, където е регистрирана фирмата му „Рондиа - клон София“. Гардовете на Коце Маца извадили пистолет и стреляли срещу нападателите. Един от тях е ранен в рамото без опасност за живота.
  Според очевидци нападателите пристигнали с две коли - ауди и мерцедес. След като видели Хаджииванов, те го нападнали с удари. Тогава охранителят на футболния бос извадил законен пистолет и стрелял няколко пъти. Един от куршумите преминал през случайно минаваща кола по булеварда и замалко да улучи пътуващата в нея жена. Всъщност сигналът в полицията бил пратен именно от пътничката в този автомобил.
  Раненият нападател е настанен в „Пирогов“, а пребитият Коце Маце - във Военномедицинска академия. Според информациите в медиите нападението срещу петричанина е заради негов дълг към нападателите от
  100 000 лева. „Най-вероятно той се е отнесъл с неразбиране и те са го ритали. С това случаят е приключен“, коментира екшъна ген. Борисов.
  Коце Маце е президент на футболен клуб „Беласица“ от 1997 г. На последните местни избори се яви като кандидат за кмет от коалиция „За нашия Петрич“, но не спечели. Сайтът на „Беласица“ изобилства с новини за него със заглавия като „Коце за кмет“, „Президентът е на лов в Замбия“ или „Жената на шефа стана мисис България 2004“. Костадин Хаджииванов стана председател на общинския съвет в Петрич, но беше освободен от поста му през октомври миналата година. Неговата съпруга Радостина наистина стана мисис България, а неотдавна Коце Маца се похвали пред в. „Стандарт“, че е отстрелял 300-килограмов слон, 2 леопарда и един лъв на сафари.
  Хаджииванов беше приятел с взривения през 2002 г. Димитър Димитров-Маймуняка. Убитият беше близък до президента на футболния шампион „Локомотив Пловдив“ Георги Илиев. Коце Маца е собственик на повече от 10 фирми. Негов кум е друг футболен деятел - Наско Сираков.

  п.с. всяка прилика с действителни лица и събития е реална ...

 25. 25 Профил на минало незабравимо
  *****
  Неутрално

  05 март 2005 г. от вестник „Капитал”:
  Пребиха Коце Маца за дълг от 100 000 лв.
  Президентът на футболен клуб „Беласица“ Костадин Хаджииванов - Коце Маца, беше пребит пред софийския му офис в понеделник. Той е бил пресрещнат от няколко човека на бул. „Васил Левски“
  № 22, където е регистрирана фирмата му „Рондиа - клон София“. Гардовете на Коце Маца извадили пистолет и стреляли срещу нападателите. Един от тях е ранен в рамото без опасност за живота.
  Според очевидци нападателите пристигнали с две коли - ауди и мерцедес. След като видели Хаджииванов, те го нападнали с удари. Тогава охранителят на футболния бос извадил законен пистолет и стрелял няколко пъти. Един от куршумите преминал през случайно минаваща кола по булеварда и замалко да улучи пътуващата в нея жена. Всъщност сигналът в полицията бил пратен именно от пътничката в този автомобил.
  Раненият нападател е настанен в „Пирогов“, а пребитият Коце Маце - във Военномедицинска академия. Според информациите в медиите нападението срещу петричанина е заради негов дълг към нападателите от
  100 000 лева. „Най-вероятно той се е отнесъл с неразбиране и те са го ритали. С това случаят е приключен“, коментира екшъна ген. Борисов.
  Коце Маце е президент на футболен клуб „Беласица“ от 1997 г. На последните местни избори се яви като кандидат за кмет от коалиция „За нашия Петрич“, но не спечели. Сайтът на „Беласица“ изобилства с новини за него със заглавия като „Коце за кмет“, „Президентът е на лов в Замбия“ или „Жената на шефа стана мисис България 2004“. Костадин Хаджииванов стана председател на общинския съвет в Петрич, но беше освободен от поста му през октомври миналата година. Неговата съпруга Радостина наистина стана мисис България, а неотдавна Коце Маца се похвали пред в. „Стандарт“, че е отстрелял 300-килограмов слон, 2 леопарда и един лъв на сафари.
  Хаджииванов беше приятел с взривения през 2002 г. Димитър Димитров-Маймуняка. Убитият беше близък до президента на футболния шампион „Локомотив Пловдив“ Георги Илиев. Коце Маца е собственик на повече от 10 фирми. Негов кум е друг футболен деятел - Наско Сираков.

  п.с. всяка прилика с действителни лица и събития е реална ...

 26. 26 Профил на mis 10.000 lv
  *****
  Неутрално

  какво стана със съдийката от Варна, хваната от ДАНС с 10.000 лв ? Тя благородна дама ли е или корумпирана ?

 27. 27 Профил на Хм...
  *****
  Весело

  "Българската правораздавателна система е на светлинни години пред тази в Германия", заяви, след като се завърна от ареста в Гермаия,президентът на Беласица Костадин Хаджииванов (Коце-Маца).

 28. 28 Профил на Правосъден
  *****
  Неутрално

  На Груев проблемът му е , че и ВКС се напълни със случайни парашутисти !
  А съдебна система няма да има , след като в България има 15 факултета, които бълват юридически недоносчета , а не качествени юристи.
  А и конкурсите са само за залъгване на простолюдието. Пак се играе на " Наши - ваши " ...
  Изобщо простотията в " системата 4 е тотална !

 29. 29 Профил на .
  *****
  Неутрално

  корупцията трябва да почне с ареста на номер 1 на мафията в България - Иван Костов. и после да продължи с арестите на Стефан Софиянски и Бойко Борисов. и никакви гаранции защото може да избягат в ЕС

 30. 30 Профил на copy,,,:))))
  *****
  Весело

  BIG AL ..::))))
  Правилно ГОЦЕ !!Във въздуха,в Узбекистан, в България и извън границите и - НЯМА нито стойковци, нито марио николовци, нито гущеровци, нито червени мафио-милиардери..Няма и ощеГлавен прокурор, няма и немски съд :), осъдил съдружници на николовци и стойковци,,)) СИГУРНО ГОЦЕ - НИ СЕ ПРИВИЖДАТ!!..)..Може и да сме 'замаяни "..) След Китай , бяхме малко и по Мексико, по мачове в Белград и по гонене на кози и овни по ..баирите на Узбекистан..)Замаяни сме от " височинна " болест-самолетна ..)ВСЕ пак сме от Сирищник ...)Малко ли е !!???...:))

 31. 31 Профил на copy,,,:))))
  *****
  Весело

  ВИРТУАЛНИ КОМУНИСТИ !!! Т.е. , “ИЗМИСЛЕНИ и НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ..)
  # ^,,ха,ха,ха,ха,,, 6 ноември 2008

  ПО списъка на ЦК н ощеа БКП :
  Кюлеви: МИЛИАРДИ..
  Мултитата: МИЛИАРДИ;
  ЧЕРЕПА - около 2 милиарда;
  Гоце-спонсори - МИЛИАРДИ : герговци, гиговци, стойковци; манджуковци; велчеви - дойнови и луканови: МИЛИАРДИ …; Монтерейци - червеняковци; маджовци, батко и новите - братя Домусчиеви - Пещерска и Галеви - МИЛИАРДИ;
  Р.Овч. и други руски агенти - Златевци - Лук-ойл, Баневци и aндрей-голф-pайчевци - потомствени руски агенти - МИЛИАРДИ !!!; Лужковци - СТОТИЦИ декари до устието на р.Камчия - за стотинки !!
  ДПС-стотици милиони - ДЪРЖАВЕН резерв;
  Миленчо и други другарски синчета - хотели - СТОТИЦИ милиони..);
  СВИНАРИ и други Гоце спонсори - СТОТИЦИ МИЛИОНИ !!..
  По нататък по списъка на ДС - БКП - ивановци, светлин русевци, ДС-Tоплото и… последния ‘неизвестен ” - пак от ДС-мутрите - САМО 14 декара - НЕ в Добруджа…)

 32. 32 Профил на До червената гулия- 29...:)))
  *****
  Весело

  Васил Божков :Предполагаемо състояние 1 480 000 000 лв.
  Румен Гайтански :Предполагаемо състояние 350 още000 000 лв
  Иво Каменов - TIM-Предполагаемо състояние 450 000 000 лв
  Марин Митев- ТИМ -Предполагаемо състояние 430 000 000 лв.
  Атанас БобоковПредполагаемо състояние 260 000 000 лв
  Пламен БобоковПредполагаемо състояние 260 000 000 лв
  Весела КюлеваПредполагаемо състояние 520 000 000 лв
  Дарина Павлова 305 000 000 лв
  свекъра — ????
  Ивайло Мутафчиев 405 000 000 лв
  Валентин Златев- от Правец 445 000 000 лв
  Гриша Ганчев 480 000 000 лв
  а Норчето Ананиева..????
  Ветко Арабаджиев 198 000 000 лв
  Красимир Узунов 167 000 000 лв
  Красимир Гергов-комсомолчето285 000 000 лв
  Митко Събев-Петя Славова//-ЛЮБЕН ГОЦЕВ!! -650 000 000 лв
  Христо Ковачки Предполагаемо състояние 850 000 000 лв
  TЕ ПРОСТО СА ЧЕРВЕНИ МУТРИ..

 33. 33 Профил на чораджия
  *****
  Неутрално

  продължавайки темата си от коментара ми: какъв е коментара на кмета на гр. симитли по въпроса, според "сега" и в какво качество го казва-тука в тая държава има ли закони или просто си живуркаме, даже май не живуркаме, а май робуваме...ще се опитам да направя разпечатка на тази тема и да питам "брадатия велчев" по събраните от форумите материяли..ще се опитам

 34. 34 Профил на винаги
  *****
  Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK