Експерти по PR: Желева допусна груби политически и публични грешки

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (61)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на WC - BG
  *****
  Любопитно

  Не е важно колко са камъчетата под обърнатата Желева! Важно е къде бяха "специалистите", които "подготвиха" за "представянето" г-жата, а и не само нея, а и колегите и - агънца невинни... пред пустата Европа...

 2. 2 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  Грешката РЖ си е вярна. Елитен политик. На герб. Тия ще ни правят европейското развитие.
  Абе не можете ли да не го усуквате? Кажете просто:амбициозна,тъпа.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 3. 3 Профил на Тъжно тъжно
  *****
  Разстроено

  То и без анализи, видяхме и чухме ... И се срамувахме ... Най-добре за всички ще бъде г-жа Желева просто да изчезне от политиката - не става за тази работа и това е. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

 4. 4 Профил на beatles
  beatles
  Рейтинг: 834 Весело

  мдаааааа пълно с комунисти дето само плюят по отлично представилата се лейка, и и серат, серат в гащите.

  Всички животни са равни, но някои са по-равни от други
 5. 5 Профил на бУНАК1
  *****
  Неутрално

  Добро е бе момичето - наш човек,сигурен.
  Какви са тиа само се праат на интересни- и без тех си можеме,не моаме само без Русия,там са ни шефовете.
  Ама сме били излагали държавата -какво ни интересува таа държава наште пари и имоти са на запад и децата ни.А народа - сбирщина глупаци-утре ще им пробутаме и магаре за премиер министър да ги баламосва и даже че ревът заедно с него.

 6. 6 Профил на 9977
  *****
  Неутрално

  Специалистите ядяха баклава покрай оградата на пожарната, а началниците им през това време позираха насам-натам.

 7. 7 Профил на :::
  *****
  Неутрално

  Много точно наблюдения.

 8. 8 Профил на kiro
  *****
  Неутрално

  Ми тя, приказката за зелника, я знае всеки българин!

 9. 9 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1391 Весело

  Последната смешка:
  самата Желева е грешка!

  www.berbenkov.hit.bg
 10. 10 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Весело

  Ясно,екипа е виновен за целия резил.И тоалета не и бил подходящо подбран и не я били подготвили добре.Бойко, ти преби ли вече екипа на желева?????

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 11. 11 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1603 Любопитно

  Ама какви са ми ти тези експерти?? Те не виждат ли
  1. Дългата ръка на ххх конспирацията (масонска, еврейска, марсианска - попълнете което ви отърва)
  2. ББ лично седи зад тази успешна образована можеща и знаеща жена. Той я е избрал на началство в МВнР, значи може и в ЕК
  3. Всичко е предизвикано от завист от това колко успешно е сега управлението и как БГ показва на Европа какви са в действителност "добрите практики"...
  4......

  Кога ще се събудя и нямам да имам усещането че този кошмар не се е случвал и от нейде в БГ (и свързаните с нея посланиа в ЕС) има усещане за нормалност....

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 12. 12 Профил на Царот
  *****
  Разстроено

  Моята царедворка (Кунева-Пръмова) щеше да е по-добре.
  А и щеше да ми пази имотите.

 13. 13 Профил на PR ли?к'ви пет лева ...
  *****
  Неутрално

  отлично направен разбор на ситуацията. не знам коя ПР фирма си е била наела РЖ, но определено си е изхарчила парите на вятъра. по-вероятно е обаче да не е имала ПР консултанти, а да си е мислила, че е толкова умна и перфектна, че няма нужда от някой да й дава акъл

 14. 14 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1603 Разстроено

  Пропастта между това какво е да искаш и какво е да можеш едва ли би могла да бъде по-голяма от това което видяхме в понеделник. Както и разминаването на стандартите в БГ и ЕС - било за чистоплътност, компетентност, прозрачност, спазването на законите... Войнстващата посредственост успя да се намърда на много високо ниво (МВнР), не ми се мисли колко още такива "лидери" има на много нова в БГ. Учудва ли тогава че държавата ни е на такъв хал!??

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 15. 15 Профил на кухар
  *****
  Весело

  Абе тия PR експерти и те мръсни комунисти бееееееееееей. Тюююю, навсякъде конспиративна и подривна дейност.

 16. 16 Профил на mani mani
  *****
  Неутрално

  въъъъъ! голям резил! за кашмер станахме!

 17. 17 Профил на Риторика
  *****
  Неутрално

  Мога само да добавя, че в политическата риториката е прието когато отправят нападки към теб да гледаш събеседника със сериозен и спокоен вид, а не с широка усмивка и празен поглед. В противен случай ситуацията ти придава едно глуповато излъчване, което по-скоро буди съжаление от колкото разбиране т.е не е подходящо за оборване на нападки от много събеседници.

 18. 18 Профил на пуц муц
  *****
  Неутрално

  Ми то в България е така бре. Кога са назначили и избрали на ръководен пост някого след обстоен конкурс. винаги е било формално, защото назначенията не се превят на къдърните и знаещите. Не се правят човека да управлява правилно, упешно и за да просперира някоя унституция, а за да се лпа от него и от онези назначили го. Така става в БГ, която се ръководи от неизтребимата мафия "Мой човек", та така и за кобилата "Мица" - "Румца" де.

 19. 19 Профил на Бъдете разумни и не пилейте парите си навятъра
  *****
  Неутрално

  Баси експертите по Пи-Ар. Като немци от Своге. Никога няма да се доверя на тези момиченца, които като са разбрали, че не стават за друго, решили, чи пиарът е нещо, с което могат да се захванат просто ей така. Погледнете им анализа- измислици-премислици, изсмукани от пръстите. Всичко се свежда до няколко практически съвета, които ще ви даде всяка баба. Не се доверявайте на български пиарки, това са бивши безработни момиченца, надошли отнякъде в София.

 20. 20 Профил на consultant
  *****
  Неутрално

  На базата на видяното и на прочетеното съм на мнение, че на Желева никакви специалисти не биха могли да и помогнат в подготовката и за „изпита”. На нея и липсват базови умения, навици и способности, на които специалистите биха могли да се опрат и да започнат да надграждат. Желева е като глава лук, на която колкото и да обелваш повърхностите, винаги ще попадаш на следващата лъскава повърхност. Желева няма сърцевина, липсва и гръбнак, не е личност, няма собствено мнение, изплъзва се като риба. Тя не е оригинал, тя е имитат. И от тук произлизат и проблемите и. Другият и дефицит е, че тя не е способна да се само-коригира. Чуждото, различното от нейното мнение, тя го възприема като лична обида.

 21. 21 Профил на Краси
  *****
  Неутрално

  Интересно ми е, ако се потвърди, че Румяна Желева е подавала деклараций с невярно съдържание душеприказчика на Боби Цанков и пръв блюстител на законността в нашата държава-прокурора Кокинов ще се самосезира ли или ще е по-нисък от тревата?

 22. 22 Профил на Росен  съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  бУНАК1 № 5

  Вярно - пълен бунак си, завършен.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 23. 23 Профил на  .
  *****
  Неутрално

  На такъв човек и PR не можеш да му направиш. Посредствена е. Ясно е, че не е последователна: Тръгва да прави кариера със Кръстьо Петков и Й. Аройо, омешва (оженва) се с ТИМ, набърква се с Пл. Панайотов, на когото продава фирмата си, в последните години се подвизаваше в "института" на Иван Нейков, акостира в ГЕРБ, започва като нек'ва си там в някакви фирми, прави се на социоложка (всъщност какво е свършила точно като социолог така и още не е ясно), изживява се като неуспяла майка, кърка си тайно и накрая що се е изложила. Ми тя в какво е успяла?

 24. 24 Профил на teq zavijdat
  *****
  Неутрално

  Не, че защитавам Желева, но тези коментари ми се виждат като лека завист от типа "Ако ние бяхме в екипа, щеше да е по-добре..". Това и без да си шеф на ПР агенция си го забелязал. Но не мисля, че облеклото й е било зле, напротив според мен костюма беше елегантен и хубав...за разлика от някои депутати от Германия и Италия...
  А иначе Желева наистина трябваше да отговаря смело. Но като няма много мозък, как да го направи. Ако не си подаде оставката, ще й бъде още по-тежко в бъдеще. А и на нас.

 25. 25 Профил на Катя
  *****
  Неутрално

  Статията показва, че България разполага с добри специалисти. За съжаление политици като Борисов не разчитат на експерти, а на наши хора от махалата, които по цял ден леят дитирамби колко вели е Вождът. А за българските медии нямам думи. Те непрекъснато четкат суетата на това недоразумение Борисов, вместо да му поставят неудобни въпроси за бизнес интересите на обкръжението му, топлите връзки с ТИМ, винетките, както и за нивото на компетентност на хората, с които се е обградил. В Европа това питат. А ние непрекъснато се чудим откъде ни дойде петното върху гащите.

 26. 26 Профил на .
  *****
  Неутрално

  До Teq zavijdat:

  Ама политика не се прави с елегантни костюми, бе човек, мислене се иска.

 27. 27 Профил на Пепа
  *****
  Неутрално

  Ами тези мадами Сачева и Ралчева що си не прекръстят фирмичките на "Акъл под наем" и "Махленска раздумка". Ама сигурно си мислят, че звучат много авторитетно...

 28. 28 Профил на Софиянец
  *****
  Неутрално

  До коментар [#23] от " .":
  Съгласен съм с теб. Няма ПР-специалисти, които да прикрият изначалната посредственост на Румяна Желева. ПР-ът може само да изглади леки дефекти, но да придаде съдържание при пълната липса на интелектуален потенциал, е това и най-големите спецове в областта немогат да направят.

 29. 29 Профил на 911
  *****
  Весело


  КАЖЕТЕ ГО НА ЕЗИКА НА МУТРАТА -

  НААКА СЕ НА МЕТЕНОТО.

 30. 30 Профил на TED
  *****
  Любопитно

  Много добра оценка. Напълно подкрепям експертите по PR.

 31. 31 Профил на 108
  *****
  Неутрално

  До коментар [#19] от "Бъдете разумни и не пилейте парите си навятъра":

  "Това е ресор, чрез който Европа през призмата на хуманността може да се утвърди още повече като двигател на цивилизационните процеси по света. Ако комисарят на този ресор, е оправен човек, той би могъл да утвърди косвено и България на това поле" - това изречение не е от Своге, по-скоро ти си от Своге щом не можеш да видиш съдържанието. Явно толкова си можеш. Продължавай да анализираш коментаторите - чвно не виждаш проблема, който се обсъжда.

 32. 32 Профил на наблюдател
  *****
  Неутрално

  на международната сцена и най-малката грешка се наказва много
  жестоко. попитайте нешка робева. тя има най-голям опит в това отношение.

 33. 33 Профил на ВЪЗМУТЕН
  *****
  Неутрално

  Паси е приемлива кандидатура за Екомисар.
  Бойко,направи този ход и ще затвориш устите на много
  хора.

 34. 34 Профил на razocharovana
  *****
  Неутрално

  за съжаление нито Цветанов, нито Борисов четат коментарите ни, защото ако го правеха нямаше да допуснат много кадрови грешки - в местната власт, в народното осъбрание, сред министрите и евродепутатите. Те са заобиколени от хора ,които по цял ден им говорят колко са велики и безгрешни и никой от техните приближени не смее да им каже истината в очите - и за Йелева и за други като нея..... Колко жалка картинка...Едва ли си дават сметка за последствията от това което се случи в сърцето на Европа...
  . А щяха да връщат доверието на ЕС в България.....Познайте след тази грандиозна издънка кой ще вярвя на ГЕРБ и неговите лидери - Барозу ли, Дол ли, Меркел ли.., всички те убеждавани месеци наред в качествата на нашата кандидат - комисарка.......

 35. 35 Профил на ха-ха=ха
  *****
  Весело

  Сигурно само тези две госпожи не са разбрали,че ПР съветникът на Йелева е вездесъщият ,великият Боко Тиквата!!!От една тиква какво можеш да направиш-тиквеник и тиквени семки!!!

 36. 36 Профил на Лош материал
  *****
  Неутрално

  Не може жена с излъчване на долнопробна слугиня и с просташки речник, като този на премиера, да бъде външен министър. Тя не става и за чистачка в третостепенен бардак. Но, такъв е изборът на премиерът-комунист. Ченгета, доносници, полуграмотни повлекани и т.н. Такава му е представата за представителност.

 37. 37 Профил на bbb
  *****
  Разстроено

  БатБоико трябва6е да остави Кунева...разликата с Желева е огромна....всеки 6те го каже

 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 39. 39 Профил на 4i4o
  *****
  Неутрално

  До коментар [#22] от "Руслан 21":

  Знам, че ти е мъчно, но не унивай. Барозо ще вземе правилното политическо решение и в другиден ще си громиш комунистите както си знанеш...

 40. 40 Профил на wyzmovnosti
  *****
  Неутрално

  Паси е приемлив , но заради А. Първанова е по-добре да бъде Надежда Михайлова.
  Още повече, че и ГЕРБ, и СК са от ЕНП.
  Крайно време е жените да не се държат заядливо/махленски, а отговарящо на ранга им и институцията.
  Надежда МИхайлова е познат политик, уравновесен.

 41. 41 Профил на Thalatta
  Thalatta
  Рейтинг: 450 Весело

  Явно Желева е постъпила като повечето БГ хора, един приятел обичаше да казва, че е присъщо на БГ хората да се явяват на срещи неподготвени.
  Иначе, струва ми се, подценяваме нейния бюрократичен потенциал: "изказванията на кандидатът са били пълни с "клишета и кухи думи".
  Като прибавим и безизразната й физиономия имаме един чудесен бюрократ. Да я подкрепим, и без това тези хора в Брюксел едва ли вършат някаква смислена работа, по цял ден сигурно висят на конференции и пишат отчети, от които полза никаква, само усвояват бюджети. Защо нашата кандидатка да е по-лоша от другите.

 42. 42 Профил на ГУМАТА
  *****
  Неутрално

  Кифли, които са изсъхнали се наричат щрудели..
  А да се бяха сетили момичетата, че не трябва да пращаме първия си дипломат на по- нисък чиновнически пост като шеф на комисия?
  Нещо връзките с обществеността изискват и да се поогледаш..
  Сега няма много възможности за Желева, но една от тях е да се спазари невеста за комисия срещу друга комисия...и си дойдохме на ганьовото хоро- със ситни стъпки, но бързо, с два пъти връщане, за да се запомни и със захващане през кръста, кой, каквото ще да си мисли, ама спорт да става/ политиката да върви/ исках да кажа..
  100% двете пи ар -ки щяха да се заплетат като жълти патенца ако бяха на мястото на Желева, особено ако някой ги пита за Аденския залив дето май е станал част от проекта европейски съюз . Забавно е да гледаш каква европейска политика сякаш ще върти Желева, че се обсъжда как трябва да се представи.Колосален мащаб, видиш ли.. Тя и комисията показва чувство за хумор спрямо буългарите- бедствия и аварии. Ами, че бедствието е вече в Европа- Първанова и Вигенин са там. Само, че Вигенин поне до момента си мълчи момчето, защото са го възпитавали за дипломат, но нали е червен все в неподходящ момент ще се изтърве до пълно осмърдявае на общността. При жените осмърдяването е всепомитащо, когато се случва..

 43. 43 Профил на Al Bundi
  *****
  Разстроено

  Справедливо е и агент Гоце да си ходи.:

  1 той е агент, а ИЗЛЪГА
  2 стреля по защитени видове

  има и още,
  само 1 е достатъчно

 44. 44 Профил на Б53
  *****
  Неутрално

  #14:B52:Много ми хареса твоя коментар - точно в целталБраво1

 45. 45 Профил на Б53
  *****
  Неутрално

  #14:B52:Много ми хареса твоя коментар - точно в целталБраво1

 46. 46 Профил на predlaga
  *****
  Неутрално

  Надежда Михаилова, Кунева, Соломон Паси, Гергана Паси ...

 47. 47 Профил на Сталин
  *****
  Неутрално

  Комунстите са виновни. БСП е виновна. Службите са виновни. Станишев е виновен. Може и Маслорова. Сигурен съм, че е зариди царските имоти. А нашият кандидат е толкова, ама толкова подготвен, обаятелен...Направо перфектен, бих казал. Може би, ама надали.
  Считам, че Бойко Борисов влезна с летящ старт в политиката. Подкрепям го и искам да успе, както подкрепям всяко правителство. Започна добре с изваждането на керливите ризи, но както изглежда преодоляването на гравитационнотот поле на тресавището наречено "българска политика" е непреодолимо за политиците в България. Водената от него политика - добра или лоша предполага да очаква удари от всеки един възможен ъгъл. Това са правилата в живота. Някой беше казал, че не трябва да унижаваш никого толкова много, че да го накараш да те мрази. Манжата, която ни сготви нашата последна "надежда", която чакаме да ни "оправи свише" , често казано, беше пресолена. И враговете се възползваха максимално.
  Грешките:
  1) изборът;
  2) изборът;
  3) изборът.
  Всички възникнали проблеми предполагаха излизане на кандидата с дивиденти от прослушването. Дори бих казал, че разгледаните въпроси - лични и професионални предполагаха да се влезне през парадния вход и да се "натрие носа " на опонетите и на външнополитическа сцена. Единственият достоен изход е недостойният кандидат да постъпи достойно и да се оттегли сам.Това ще върне в играта ГЕРБ и тя ще може да излезне по-силна и ще покаже, че политиците в България имат достойнство и европейски маниери. Ако въпреки всичко се наложи Желева, губещи са всички - ГЕРБ, Борисов, България, Желева. Всеки може да се провали в нещо, особено ако то не му е присъщо. Няма значение кой е виновен за това. Този път не са комунистите. Но знае ли човек, комунистът се крие във всеки от нас.


 48. 48 Профил на nbajpej
  nbajpej
  Рейтинг: Разстроено

  Тези високомерни,неграмотни и некомпетентни Гербери не вземат акъл от Бога камоли от ПР експерти. Ако хаджи Бойко разбираше от ПР, едва ли би сложил чифутска шапчица и се моли пред стената на плача на юдеите- екзекуторите на Господа Исуса Христа. След това с каква съвест се поклони на Божи гроб и стана хаджия. Акъл и морал на премиер на Българите. Срам и позор. Хаджи Бойко веднага отегли кандидатурата на Желева! Не ни излагай повече и не изкушавай ЕНП и самия Барозо.

 49. 49 Профил на L
  *****
  Неутрално

  Вчера вечер Хаджи-огнебореца даде оценка на други кандидати за еврокомисари. Той не спомена имена ( защото е изключено да може правилно да ги произнесе), но твърдеше, че има и по слабо представили се от Р. Желева. Разбира се , още днес в прав текст беше здаявено от Европейският съвет, че не може телохранителя на др. Т. Живков да дава оценки и че Желева е олицетворение на неговото правителство. Отделно от това ПР-експертите са единодушни, пресата в САЩ, Европа и Русия - също. А пожарникарят тръгнал да се репчи на всички тях. Този път номерът му няма да мине. Най добре е да хваща Румяна под ръка и вместо да играят румба, да си ходят заедно. Завинаги. И без това ще минат години за да се забрави този резил. Хайде Хаджи, събирай парцалите и шушумигите около тебе и си търгвайте. Повече не можем да ти берем срама.

 50. 50 Профил на БАНТУСТАН
  *****
  Неутрално

  Подготовката на Румяна Желева за еврокомисар:

  http://www.youtube.com/watch?v=MEt1XfCWtj4

 51. 51 Профил на цецка
  *****
  Неутрално

  Румянке,готино ли беше да те опипа Атанас Месечков?

 52. 52 Профил на Дама Пика
  *****
  Неутрално

  И без да сме специалсити по ПР мнението ни за 'ситуацията-проблем Желева' е същото като на специалистите .

  Не сме разбрали кой е бил ПР-а на Желева , но определено са били изхарчени напразо народни пари . Тоя ПР го ппащаме ние - данъкоплатците, а не Желева или Борисов от джоба си.

 53. 53 Профил на набабанков
  *****
  Весело

  стихоплетец просте това бербенков ще е тоз

 54. 54 Профил на Камен Костов
  *****
  Неутрално

  От всяка ситуация трябва да се извличат ползите. А те са, че прожекторите на "голямата сцена" са безпощадно ярки и е невъзможно да намериш сенчесто ъгълче, за да скриеш посраните си гащи. Така че, моят девиз е: все повече български "политици" на "голямата сцена"!!!

 55. 55 Профил на consultant
  *****
  Неутрално

  ПР-ът дава само опаковката на съдържанието. И тъй като при Желева съдържанието липсва, ПР-ът, колкото и да е велик, просто няма какво да опакова.

 56. 56 Профил на епр
  *****
  Неутрално

  25 и 28 - два хубави коментара.

 57. 57 Профил на петя
  *****
  Неутрално

  Ами да за пореден път показахме кои сме ние.
  Определено госпожа желева е много нагла и арогантна.Успели са да го забележат веднага европейските й колеги.
  Такива надувки не искат там.Я по добре да си стои там дето е , 4е станахме за срам и позор с нея.
  нека първо про4ете някой друг у4ебник за обноски и държание в обществото.
  Пи ар май нямаше.Или тя си беше пи ара.понеже се 4увства твърде сигурна в себе си, но това не е достатъ4но.
  Нека сега да си ближе раните.

 58. 58 Профил на ПЪРВАНОВА ТЪПА КРАВА
  *****
  Неутрално

  А Първанова да е допуснала някакваи грешки?

 59. 59 Профил на ferro
  *****
  Неутрално

  ".......неподходящ тоалет, който я е правел да изглежда бледа". Коренно не съм съгласна, тоалета и е перфектен и и отива много и не я прави бледа никак!

 60. 60 Профил на bodyquest
  *****
  Неутрално

  Пепке #27, едната ''мадама'' познавам по-добре от колкото ти майка си! Като си куха и не разбираш от ПР и още повече не познаваш тези личности не прави пачаврени коментари. Ралчева, за твое сведение би могла да управлява цялата ни скапана държава сама по-добре от цяло правителство; има 3 висши изкарани почти едновременно;говори и пише на английски по-добре отколкото ти можеш на български, даже на всяко твое изречение, което изговаряш на родния си език ще ти намери грешки. За това професионалното им мнение приемай за монета с най-висока степен на чистота на благородния метал, от който е направена. И айде връй у село...

 61. 61 Профил на Морето
  *****
  Неутрално

  Напълно съм съгласна със статията. Много точно, ясно и обективно изразено мнение. Очакваше се такава атака срещу нея, в този тричасов изпит г-жа Желева беше длъжна да се възползва и със спокойствие и увереност да разбули всички съмнения около нея. За съжаление тя не успя. Изненадана съм от слабото й представяне, очаквах повече от нея. Съчуствам й, не бих искала сега да съм на нейно място, но се ядосвам, че са подценили това сериозно изслушване не само пред европейски депутати, а пред целия свят.

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK