Експерти представят на студенти възможностите за работа в дипломатическата служба на ЕС

Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/">Creative Commons</a>.

© Cédric Puisney

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Възможностите за работа в Европейската служба за външни действия ще бъдат обсъдени днес на среща-дискусия между експерти и студенти.


Организатори на събитието са Българското дипломатическо дружество, представителството на Европейската комисия в България, Дирекция "Европейски съюз" на МВнР, Студентска асоциация за изследване на международните отношения (САИМО) към УНСС и Студентският дипломатически клуб към Софийски университет.


Дискусията на тема "Новата служба за външни отношения на ЕС. Има ли място за мен в нея?" започва от 10.00 ч. в голямата конферентна зала на УНСС.


Участие ще вземат посланик Димитър Костов, председател на Българското дипломатическо дружество, Зинаида Златанова, ръководител на Представителството на ЕК в България, Бисерка Бенишева, директор дирекция "Европейски съюз" към МВнР, доц. д-р Динко Динков лектор по европейска интеграция и председател на Българската асоциация за изследване на Европейската общност BECSA.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK