"Художници в лаборатории" - проект на Университета по Приложни Науки и Изкуства в Цюрих

МЯСТО

Цюрих, Швейцария


ОРГАНИЗАТОР

Университет по Приложни Науки и Изкуства в Цюрих

КОНКУРС

Проектът “Художници в лаборатории” ще спонсорира 12 престоя в девет различни научни лаборатории за 2004 в Швейцария, в период от 3 до 6 месеци.

УЧАСТНИЦИ

Предложението за участие в проекта се отправя към художници от всички възрасти и националности, които имат желание да работят в следните научни дисциплини: Биохимия, Биотехнология, слънчева енергия, изчислителни и информационни науки, електронна микроскопия, микроелектроника, изследвания в областта на изкуствения интелект, изследвания в областта на екологичните рискове, медицината, микророботиката , нанотехнологията, физиката и изследвания свързани с посочените дисциплини.

ИДЕЯ

Проектът “Художници в лаборатории” на цюрихския Университет за Приложни Науки и Изкуства има за цел спомогне в развитието на образованието, научните изследвания и новаторските процеси и методи на производство, които смесват дисциплини от изкуствата и науките.

Предполага се, че новаторските изследвания са основно част от научни сътрудничества от този вид, а това е причина да ви насърчим към участие.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Информация за молби, правила и лабораторни подробности са достъпни на: http://www.artistsinlabs.ch/

КРАЕН СРОК

05.01.2004

КОНТАКТИ

University of Applied Sciences and

Arts Zurich School of Art and Design Zurich Hafnerstrasse 31

CH-8031 Zurich Switzerland

Тел: 0041 (0) 1 446 26 55

Факс: 0041 (0) 1 446 26 53

mailto:info@artistsinlabs.ch

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK