Конкурс за участници в семинар "Балканите на фокус"

Конкурс за участници в семинар "Балканите на фокус"

© WikipediaКраен срок: 28 февруари 2015
Отворен за студенти и завършили Политически науки.
Мястото за провеждане: Белград, Сърбия, 2-12 април 2015 г.


Семинарът


Семинарът е част от редица инициативи в Белград, Скопие и Косово и се организира от Център за демокрация за Югоизточна Европа. Целта на обучението е да предостави на млади професионалисти и студенти експертиза върху международното развитие на Балканите. Всяка група се състои от 14 участници.
В програмата са включени срещи с местни лидери, организации, представители на властта, гражданското общество, бизнеса и медиите.


Основните теми ще бъдат фокусирани върху развитието на региона, оценката на международната роля на Балканите и активността на гражданското общество от 2000 насам.


Цените


Всички участници ще трябва да осигурят транспорта си до и от Белград. Таксата за участие все още не е известна. Тя ще включва настаняване, участие и др. Предвидени са няколко безплатни участия. На повечето участници ще бъде предложена такса за участие със субсидия.


Кандидатсване:


За да участвате, изпратете CV, информация за контакт и заявление за интерес на [email protected] с тема на писмото "seminar application". Всякакви въпроси относно семинара могат да бъдат изпращани на същия адрес.


Официална страница на семинара

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK