"Еразмус мундус" магистратура "Мениджмънт на глобални иновации"

Снимката се разпространява под лиценза на <a target="_blank" href="http://creativecommons.org/licenses/">Creative Commons</a>.<br />

© Elaine with Grey Cats

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Европейски студенти могат да кандидатстват за частични стипендии за обучение в магистратура "Мениджмънт на глобални иновации". "Еразмус мундус" магистратурата се предлага от три партньорски университета – в Германия, Дания и Обединеното кралство.


Магистратурата "Мениджмънт на глобални иновации" е насочена към студенти с бакалавърски дипломи в областта на инженерните науки и технологии. Целта е студентите да придобият познания за това как да трансформират изследователски резултати в иновативни продукти. Участниците в програмата имат възможност да приложат наученото по време на работа върху различни проекти за реални международни компании. Продължителността на програмата е 2 години, а работният език – английски.


Висшите учебни заведения, които предлагат съвместно програмата, са Хамбургският технологичен университет, Университетът в Аалборг, Дания, и шотландският университет "Стратклайд".
Освен бакалавърска диплома в свързана област, кандидатите трябва да имат и много добри познания по английски език, които да удостоверят с резултати от IELTS или TOEFL. Необходимо е мотивационно писмо, две препоръки и копие от паспорт.


Таксата за студенти от страни-членки на ЕС за 2009 г. е била 6000 евро, точният размер на таксата за следващата академична година подлежи на преразглеждане. Студентите могат да кандидатстват за стипендии по програмата "Еразмус Мундус" в размер до 23 хил. евро.


Крайният срок за подаване на документи за кандидати от страни-членки на ЕС е 7 април 2010 г.


Допълнителна информация може да намерите на интернет страницата на магистратурата "Мениджмънт на глобални иновации".


Още стипендии, стажове и магистратури може да намерите в рубрика "Образование".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK