Международна магистратура "Динамика на здравеопазването и социалните грижи"

Снимката се разпространява под лиценза на <a target="_blank" href="http://creativecommons.org/licenses/">Creative Commons</a>.

© brykmantra

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Студенти от стани-членки на ЕС могат да кандидатстват за частични стипендии за магистратура "Динамика на здравеопазването и социалните грижи" (PhoenixEM). Целта на програмата е да запознае студентите с основните връзки между тези две области и да ги подготви за бъдещо управление на здравеопазването и социалните грижи.


Програмата, която е една от "Еразмус мундус" магистратурите, се провежда от Висшето училище за социални науки в Париж, Университета "Евора" в Португалия, Университета в Линкьопинг, Швеция и Автономния университет в Барселона. Външни лектори са и преподаватели от Лондонското училище по хигиена и тропическа медицина, Карловия университет в Прага, Университета в Печ, Унгария и Варшавския университет в Полша.


Студентите избират един основен университет, в който да се обучават и трябва да получат 36 от общо 120-те кредита в някое от другите висши учебни заведения от консорциума. Езикът на обучение е френски в Париж, испански в Барселона, португалски и английски в Евора и английски в Линкьопинг.
Такси: 1700 евро на година


Стипендии: 2000 евро годишно


Краен срок: 30 април 2010 г.


Изисквания за кандидатстване: Диплома за бакалавърска степен по една от следните специалности: политически науки, обществено и публично здраве, история, социология / антропология, философия, демография, епидемиология, икономика, педагогика, публична администрация, право. Задължително е владеенето на английски език и втори език френски, испански или португалски.


Повече информация за магистратурата можете да намерите на интернет страницата на PhoenixEM.


Още стипендии, стажове и магистратури може да намерите в рубрика "Образование".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK