Стипендии за "Еразмус мундус" магистратура по индустриален мениджмънт

Стипендии за "Еразмус мундус" магистратура по индустриален мениджмънт

© РойтерсПо програмата "Еразмус Мундус" се отпускат стипендии за магистратура "Индустриален мениджмънт" (International Master of Industrial Mananagement (IMIM). Програмата се провежда съвместно от три университета в Европа – Политехническия университет в Мадрид (Universidad Politecnica de Madrid), Политехническия университет в Милано (Politecnico di Milano) и шведския Кралски институт за технологии (Sveriges största tekniska universitet).Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събития
Програмата с продължителност е 2 години е насочена към студенти, които имат амбиция да заемат мениджърски позиции в международни производствени компании.  Основната цел на магистратурата е да даде бизнес и мениджърски умения на студенти с познания в областта на точните или инженерните науки. Програмата е акредитирана от Асоциацията на европейските индустриални мениджъри (Top Industrial Managers Europe).


Всеки студент прекарва по един семестър във всеки от трите университета, а по време на последния семестър прави практика в някоя от международните компании - партньори на програмата, и пише магистърската си теза. След успешното си завършване магистрите получават диплома и от трите висши учебни заведения. Работният език на програмата е английски.


Стипендия и такса


Таксата за обучени е 20 000 евро.


По програма "Еразмус мундус" се отпускат стипендии на студенти от ЕС в размер на 20 000 евро. Има възможност и за стипендии от консорциума университети, предлагащи програмата, както и за финансова помощ от компаниите – партньори.


Изисквания и документи


За магистърската програма могат да кандидатстват студенти, които са завършили или им предстои да завършат бакалавърска степен в областта на инженерните или природните науки.


Студентите трябва да имат сертификат за владеене на английски език, а резултати от изпит GMAT не са задължителни, но са силно препоръчителни. Другите задължителни документи включват копие от диплома, CV, две академични препоръки и мотивационно писмо.


Стаж в областта се счита за предимство.


Краен срок за кандидатстване: 15 май 2010 г.


Повече информация за програмата можете да намерите в сайта на IMIM.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събития


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK