"Лаборатория" за организатори на театрални фестивали

Обучението на участниците ще се проведе в баварската столица Мюнхен.<br />
<br />
Снимката се разпространява под лиценза на <a target="_blank" href="http://creativecommons.org/about/">Creative  Commons</a>.

© RC Designer

Обучението на участниците ще се проведе в баварската столица Мюнхен.

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Фестивалната лаборатория F.I.B. има за цел да помогне на млади режисьори и продуценти, които искат да участват в организацията на театрални фестивали. Инициативата е на осем театрални фестивала от осем държави и представлява интензивна стажантска програма, която комбинира теория и практика. Информацията е от Mladiinfo.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване
- интересни европейски места, фестивали и събития

Проектът предоставя възможност за развитие на млади и креативни режисьори и продуценти от Европа. Те ще могат да развият и покажат своите идеи на новаторски театрални фестивали, като ще получат вдъхновение и подкрепа от експерти в областта.
"Лабораторията" създава европейска платформа за подготовката на участниците, като предлага комбинация от обучение и работилници, в които да се прилага наученото.


Програмата е предвидена за 20 участника, които ще присъстват на петдневно обучение в Мюнхен, Германия, и на пет тридневни работилници по време на осемте фестивала. Петима от участниците ще имат възможност да участват в подготовката на някой от фестивалите.


Кандидатстване


Кандидатите трябва да са навършили 22 години. Те трябва да владеят отлично английски език и да имат основни умения в общуването с артисти, развитието и управлението на проекти и финансови средства.


Кандидатстването става онлайн на сайта на организаторите.


Такси и стипендии


Разходите за път и престой по време на обучението и работилниците ще бъдат поети от F.I.B. Това не включва средствата за храна.


Краен срок: 30 септември 2010 г.


Допълнителна информация можете да намерите тук.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване
- интересни европейски места, фестивали и събития


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK