Търсят се млади журналисти за Варшавския филмов фестивал

Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/" target="_blank">Creative Commons</a>.

© roland

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Варшавската филмова фондация и Международната федерация на филмовите критици канят млади журналисти и филмови критици от Централна и Източна Европа да участват на Международния филмов фестивал във Варшава. Информацията е от Mladiinfo.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване
- интересни европейски места, фестивали и събития

Участниците в проекта The Talent Press 2010 ще правят репортажи за филмите на 26-ия Варшавски филмов фестивал, който ще се проведе от 8 до 17 октомври 2010 г., както и ще отразяват събитията от CentEast Market (15 – 17 октомври) – пазар за продажба на филми от региона, който се провежда в рамките на филмовия фестивал.
Освен писането на интервюта, прегледи и статии младите журналисти и критици ще присъстват на редакторски срещи със своите ръководители.


Стипендии и такси


Организаторите поемат част от разходите за транспорт, както и престоя в младежки хостели във Варшава от 7 до 18 октомври.


Кандидатстване


За участие в проекта могат да кандидатстват журналисти и филмови критици на възраст до 30 години. Те трябва да владеят английски писмено и говоримо и да имат публикувани статии във вестници, филмови списания или специализирани сайтове. Кандидатите трябва да изпратят CV и три свои публикации на akredytacje@wff.pl.


Краен срок


Документите трябва да бъдат изпратени до 15 септември 2010 г.


Допълнителна информация можете да намерите на интернет страницата на Европейска младежка преса.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване
- интересни европейски места, фестивали и събития


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK