Делегацията на ЕС в ООН предлага стажове

Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/" target="_blank">Creative Commons</a>.

© jimbowen0306

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Делегацията на Европейския съюз в ООН предлага неплатени стажове, които се провеждат в Ню Йорк. Програмата е с продължителност от три до шест месеца.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събития.

Стаж
Стажантите ще трябва да работят по 35-40 часа на седмица. Програмата включва работа в Съвета за сигурност, Общото събрание и различни комисии, както и в Икономическия и социален комитет.


Одобрените кандидати ще трябва да работят в поне една от областите, свързани с политическите, социалните и икономическите въпроси като развитите и търговски въпроси, устойчиво развитие, околна среда, човешки права, права на жените и децата, политически кризи, мироопазващи операции, хуманитарна помощ, реформа в ООН и други.


Стажантите също така ще участват в координационните срещи на ЕС, ще работят със служители от делегацията, ще изготвят доклади за Европейската комисия в Брюксел и делегациите й по света.


Изисквания


Стажантите трябва да са граждани на държава - членка на ЕС. Те трябва да са завършили висше образование в областта на правото, икономическите или политическите науки и да притежават задълбочени познания за политиките и институциите на ЕС.


Задължително е да владеят английски език, който е основният работен език на делегацията. Познанията по френски език са предимство.


Кандидатстване


Желаещите трябва да изпратят попълнен формуляр за кандидатстване, мотивационно писмо, препоръки от сегашен преподавател или работодател.


Краен срок: 31 май 2012 г. за стажа между януари и април 2013 г.


Допълнителна информация


Подробности за стажа можете да намерите на официалната страница на Делегацията на ЕС в ООН.


Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събития.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (1)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на monика
    monика
    Рейтинг: 581 Неутрално

    "Делегацията на Европейския съюз в ООН предлага неплатени стажове, които се провеждат в Ню Йорк. Програмата е с продължителност от три до шест месеца." - е тука се отказах вече...

    Никоя цена не е достатъчно висока за едно ново усещане! О. Уайлд
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK