Семинар за предприемачеството ще се проведе в Румъния

Семинарът ще се проведе между 12 и 18 май 2013 г. в румънския град Яш.

Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/" target="_blank">Creative Commons</a>.

© Looking Glass

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Предприемач в огледалото" е семинар по програма "Грюндвиг" на неправителствената организация "Бизнес без граници", която цели да насърчава успешните бизнес инициативи и да подпомага предприемачите, като им дава възможност да придобият познания и практически опит.


Участниците ще имат възможност да се срещнат с местни млади предприемачи и да споделят опит в бизнеса. Семинарът ще се проведе между 12 и 18 май 2013 г. в румънския град Яш. Информацията е публикувана от Mladiinfo.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събитияИзисквания и кандидатстване


Кандидатите трябва да са навършили 18 години граждани на ЕС, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, Швейцария, Турция или Хърватия, които имат желание да подобрят предприемаческите си умения, членове на неправителствени организации, които искат да развият предприемачески проект, хора, искащи да направят промяна в кариерата си или безработни.


Ще бъдат одобрени 10 участника. Семинарът ще се проведе на английски език. Желаещите да кандидатстват трябва да попълнят онлайн формуляр, достъпен на сайта на "Бизнес без граници" и да го изпратят на адрес [email protected] или на [email protected].


Такси и стипендии


Семинарът е безплатен. Всички разходи по пътя и настаняването и храната ще се покрият от програмата на Европейската комисия за учене през целия живот.


Краен срок: 8 март 2013 г.


Допълнителна информация


Подробности за семинара и условията за кандидатстване можете да намерите на интернет страницата на "Бизнес без граници".


Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събития


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK