Европейският икономически и социален комитет предлага стаж

Стажантите ще могат да придобият практически опит в евринституцията в области като селско стопанство, развитие на селските региони, околна среда.

Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/" target="_blank">Creative Commons</a>.

© rockcohen

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Европейският икономически и социален комитет организира стажове с продължителност от пет месеца (дългосрочни) и от един до три месеца (краткосрочни).


Стажантите ще могат да придобият практически опит в евроинституцията в области като селско стопанство, развитие на селските региони, околна среда, икономическия и валутен съюз, заетост, социални въпроси и гражданство, външни отношения, единен пазар, производство и потребление, транспорт, енергетика, инфраструктура и други.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събитияДългосрочни стажове


За този вид стаж могат да кандидатстват дипломирани студенти с познания в една от дейностите на комитета. Те трябва да са на възраст до 30 години, да говорят свободно един от официалните езици на ЕС, както и да имат добри познания по друг европейски език.


Дългосрочните стажове се организират два пъти в годината - от 16 февруари до 15 юли (пролетни) и от 16 септември до 15 февруари (есенни). Безработните стажанти може да получат стипендия в размер от 800 евро на месец.


Краткосрочни стажове


Кандидатите може да са студенти, които трябва да проведат стаж в рамките на своето обучение. Няма възрастови ограничения. От стажантите се изисква да имат задълбочени познания по един от официалните езици на ЕС и задоволителни по втори такъв език.


Кандидатстване


Желаещите да кандидатстват трябва да попълнят формуляр, който е наличен на сайта на Европейския икономически и социален комитет.


Краен срок: 1 април 2013 г. за пролетните и 1 октомври за есенните стажове


Допълнителна информация


Подробности за стажа можете да намерите на интернет страницата на Европейския икономически и социален комитет.


Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събития


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK