Стаж в Център "Север - юг" към Съвета на Европа

Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/" target="_blank">Creative Commons</a>.<br />Седалището на Центъра е в Лисабон.

© aromano

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.
Седалището на Центъра е в Лисабон.Център "Север - юг" към Съвета на Европа организира стажове с продължителност между три и шест месеца.


Центърът, известен още като Европейски център за глобална взаимозависимост и солидарност, е създаден от Съвета на Европа, за да насърчава сътрудничеството и солидарността между северни и южни страни и да подобрява образованието и обществената информираност. Седалището му е в Лисабон.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събитияСтаж


Задачите на стажантите ще включват проучвания, подготовка на дейности, изготвяне на доклади и оказване на помощ в текущата работа.


Стажът е неплатен. Участниците или институциите, които ги спонсорират, трябва сами да поемат разходите за път и настаняване, както и за живот по време на стажа. Центърът покрива единствено застраховка за медицински услуги и разноските по евентуални пътнотранспортни произшествия по време на стажа.


Изисквания


Могат да кандидатстват граждани на държави членки на Съвета на Европа, или на някоя от южните страни, с които центърът си сътрудничи.


Те трябва да са завършили висшето си образование или поне три години от него. Изисква са много добро владеене на един от официалните езици на Съвета на Европа (английски и френски). Познанията по другия език са желателни.


Кандидатстване


Ако желаете да кандидатствате, трябва да изпратите имейл с подробна автобиография на френски или английски език и мотивационно писмо на адрес nsc_traineeships@coe.int като уточните колко месеца искате да продължи стажа ви.


Краен срок: 15 октомври 2013 г. за стажа през януари-юни 2014 г.


Допълнителна информация


Подробности можете да намерите на официалната интернет страница на Съвета на Европа.


Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събития


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK