Европейската агенция Eurofound организира конкурс за стажанти

Европейската агенция Eurofound организира конкурс за стажанти

© europa.euEurofound е европейската фондация за подобряване на условията на труд и живот в ЕС.


Крайният срок за кандидатстване за стажовете е 27-и февруари 2015 г. Стажантите трябва да бъдат граждани на държави членки на ЕС или от страни кандидати. Възможни са и изключения. Стажовете се заплащат.


Необходимо е завършено висше образование (университетска диплома или еквивалент) по релевантна специалност. Повече информация за националните изисквания.
Стажантските програми са разделени в следните направления:


Условия на труд и индустриални отношения най-големият изследователски отдел в Eurofound. Стажантите участват в анализирането на отношенията между профсъюзите и работодателските организации на национално и европейско ниво и в проекти, засягащи различни аспекти на условията на труда в Европа.


Условия на труд и качество на живота – изследва тези показатели в различни групи на обществото, като се взема предвид равенството, степента на социално включване и интеграция. Звеното анализира тенденциите, въздействието и последствията за различни групи от населението в светлината на икономическите условия, демографските промени и социалното разнообразие.


Заетост и промяна фокусира се основно върху темите за заетостта, преструктурирането и тенденциите на трудовия пазар. Стажантите се занимават с два мониторингови механизма: - Европейския монитор за преструктуриране и Европейския монитор за работните места, както и с различни изследователски проекти.


Кандидатстване.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK