Стипендии за студенти, които ще учат в Дания, Великобритания или Холандия

Стипендии за студенти, които ще учат в Дания, Великобритания или Холандия

© ReutersЗа първа година фирма "Интеграл" и проект "Световно образование" отпускат стипендия, чиято цел е да подпомогне финансово студентите в първите месеци на престоя им в чужбина. За нея могат да подадат документи всички кандидат-студенти, заминаващи за страните Дания, Великобритания и Холандия за учебната 2009/2010 г.


Размерът на стипендията е 1200 евро и се отпуска в брой на спечелилия конкурса на "Интеграл" за есе на тема "Защо избрах да уча в чужбина?" или "Защо избрах тази специалност?".


Освен това се изискват следните документи: копие на лична карта, копие от писмо за кандидатстване (Application form), копие от писмо за прием в желания университет (Acceptance letter), копие от формуляр за записване в университета, който се издава от самия университет, след като заминете (Confirmation form or Enrollment form).
Кандидатстването става чрез попълване на формуляр, който можете да намерите на сайта на "Световно образование" или в най-близкия офис на "Интеграл".


Попълнените формуляри заедно с есето и всички документи без потвърждението, че учите в съответния университет, можете да изпратите по електронната поща на адрес [email protected] до 20.08.2009 г.


Формулярите за записване от университета се приемат до 10.10.2009 по e-mail или факс, а победителят в конкурса ще бъде обявен най-късно на 07.11.2009 г в рамките на ежегодния форум на "Световно образование" в хотел "Хилтън". Стипендията се отпуска еднократно и безвъзмездно.


Още стипендии, стажове и магистратури може да намерите в рубрика "Образование".


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK