Стипендии за градски изследвания на докторанти

Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/" target="_blank">Creative Commons</a>.<br />

© extra ketchup

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Лаборатория "Изследователски център по социални науки" към Софийския университет обявява конкурс за стипендии за краткосрочни специализации или участия в международни семинари и конференции. Конкурсът е предназначен за млади учени с интерес в областта на градските изследвания и е по проект "Градски изследвания: интердисциплинарни изследвания за млади учени".


Могат да кандидатстват докторанти и доктори на възраст до 35 години (защитили преди не повече от две години).


Кандидатите трябва да представят резюме на темата на специализацията или на доклада. Изисква се също кратко излагане на мотивите за избора на конкретната специализация, конференция или семинар, както и данни за евентуални други източници на финансиране. Общият обем не трябва да надхвърля 5 стандартни страници.
Освен тези документи се изискват автобиография и две препоръки от хабилитирани лица.


Стипендиантите ще участват в ежемесечни семинари на проекта. Специализацията или участието в семинар или конференция трябва да се осъществи до края на април 2010 година.


Стипендията е в размер до 4000 лв., а крайният срок за подаване на документите е 10 октомври 2009 г.


Документите се подават лично на адрес:
София, бул. "Цариградско шосе" 125, бл. 4, ет. 5, ст. 513 А, катедра "Социология", лаборатория "Изследователски център по социални науки", или на интернет адрес: [email protected].


Още стипендии, стажове и магистратури може да намерите в рубрика "Образование".


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK