Конкурс за творчески стипендии в Милано

Графити близо до NABA.<br /><br />Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/" target="_blank">Creative Commons</a>.

© Penningtron

Графити близо до NABA.

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Нова академия за изящни изкуства (Nuova Accademia di Belle Arti – NABA) в Милано, Италия, организира конкурс за млади творци на тема "Гостоприемство". Победителите ще получат пълна стипендия за магистратура в aкадемията. Информацията е от Mladiinfo.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събития

През 2010 г. Академията в Милано празнува 30 години от своето създаване и се присъедини към международната академична общност Laureate International Universities, която обединява университети от Северна и Южна Америка, Европа и Азия. По този повод NABA организира конкурс, чиято цел е да събере най-добрите творчески идеи и проекти на тема "Гостоприемство".
Изисквания и стипендии


Академията ще предложи на победителите осем пълни стипендии – по една за всяка от магистърските програми, започващи през януари. Стипендиите покриват университетските такси за първата година на двугодишните програми.


Кандидатите трябва да предложат съответен проект по конкурсната тема на някоя от магистърските програми.


Участниците могат да подготвят конкурсния си проект за някоя от следните магистърски програми - "Визуални изкуства и кураторство", "Реклама и дизайн", "Текстил и дизайн на нови материали", "Продуктов дизайн", "Филми и нови медии", "Дигитално представяне и сценичен дизайн", "Интериорен дизайн" и "Фотография и визуален дизайн".


Темите на конкурса за всички магистратури са обединени около основната тема "Гостоприемството", но всяка има специфични изисквания, които могат да бъдат намерени на сайта на академията.


Краен срок: 30 септември 2010 г.


Допълнителна информация можете да намерите тук.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събития


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK