Гласувайте за фотоисториите в конкурса "Разкажи ни за Европа"

Гласувайте за фотоисториите в конкурса "Разкажи ни за Европа"


На 30 септември точно в полунощ изтече крайният срок за участие в конкурса "Разкажи ни за Европа". Поради огромният брой фотописи, получени в последните минути преди 1 октомври, публикуването им ще бъде удължено до 5 октомври. Получените фотоистории след 00.00 ч. на 1 октомври ще бъдат публикувани след обявяването на победителите в настоящия конкурс, за да продължат идеята на "Пътуващите в Европа".


От 1 октомври до 15 октомври читателите на Дневник ще могат да направят своя окончателен избор като гласуват за фотоисториите в трите категории на конкурса!


Победителите ще получат фотоапарат Olympus PEN E-PL1.
Конкурсът приключи, но идеята остава! В рубрика Пътуване в Европа ще продължаваме да публикуваме вашите пътешествия из европейските страни (включително България).


Защо направихме конкурса:


Обратно на модното да се пътува до екзотични дестинации в далечния изток, север и юг ние в Европа.Дневник си имаме общност на "Пътуващите в Европа".  Знаем, че Старият континент е неизчерпаем на прекрасни, интересни и дори непопулярни места. Сега ви призоваваме да покажете, че е така.


Конкурсът има 3 категории: Европа на Откривателите, Европа на Естетите и Европа на Купонджиите, в които ще публикуваме фотоистории. Читателите на сайта ще изберат с гласуване най-добрата история.     


Краен срок


Участието с читателски фотоистории беше до 30 септември на [email protected] С КОПИЕ (CC) до [email protected].

Между 30 септември и 15 октомври, читателите на Дневник ще могат да направят своя окончателен избор между всички публикувани истории.


Условията


Истории от 6 до 24 снимки (с минимален размер 600 пиксела по хоризонталната страна на кадъра;  jpg, png или gif), текст към всяка снимка (до три изречения) и името на категорията. Снимките и описанията към тях трябва да са номерирани с последователни арабски числа (1,2,3, 4 и т.н.).


Важното е снимките и текстът да разказват история: полезна, забавна или красива! Участват и историите от България. 


! Един участник може да изпрати до три фотоистории общо, като всяка от тях трябва да е в различни категории. Един участник може да получи награда САМО в една от трите категории. За избор на наградата се взима историята му с най-голям брой точки. В останалите категории, неговото място се заема от участника, класиран втори!


!Eкипът на конкурса си запазва правото да дисквалифицира участници при съмнения за манипулации. Гласуванията за всяка галерия се проследяват в системата ни!


Повече за категориите

Европа на откривателите: 
В тази категория ще публикуваме фотоистории за непопулярни места, нетрадиционни маршрути до села, градчета, пътечки.  Разкажете ни как стигнахте до там – с колело, с лодка, пеша, с балон? На каква цена, какво може да се прави там и т.н. И не забравяйте, че дори град като Париж може има своите тайни места, скрити за погледа на обикновения турист.


Европа на купонджиите:
Тук ще събираме вашите забавни случки и чаровни моменти от пътуването ви. Тук е мястото и на хората, които умеят да видят забавната страна на пътуването си, да разкажат за местата, където са били с чувство за хумор.

Европа на естетите: 
Това е категорията на красивите снимки. Тук ще подредим най-красивите места на Стария континент. И не е задължително красивите места да са като от пощенските картички. Пратете ни снимките си от поляни, планини, улици с къщи със шарени простори, дворци, площади и т.н.С изпращането на снимките си вие се съгласявате да ги публикуваме на нашия сайт, както и гарантирате, че снимките са ваши и нямат неуредени авторски права.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK