Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Топ галерии

Коментари (6)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 2 Профил на Георги
  Георги
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Добре е, че не зависи от София, иначе да са го наблъскали с бетон.Жалко за нашето Черноморие, алчните софиянци му разказаха играта.

 2. 3 Профил на RED MAFIA
  RED MAFIA
  Рейтинг: 651 Весело

  Размирици в Долината на милиардерите
  http://www.zeit.de/wirtschaft/2010-08/milliardaere-gestaad
  Noble, богат, скрито - това е Гщаад, малко място в Швейцария. Но сега там са нервни.Данъчните облекчения за чужденците ще трябва да бъдат премахнати.
  Богатството се движи към Palace Hotel в Гщаад. На първо място, ярко червено Ферари Дино 246GT, а след това един сребърен Mercedes Benz 300 SL Roadster, последван от Зелена Bentley Continental S1. След два часа, на ветераните митинг пред Nobel Hotel, един Ролс Ройс Силвър Клауд II А на пъстрия сив мъж с мустаци, леки панталони за лято, бяла риза и пръстен с печат на малкия си пръст се вижда на червената седалка от кожа, внимателно излезе на земята и стоя пред вратата на неговия Ролс. Тогава той се разходки в Двореца. По този начин, като Gstaad: благородна, богата - и много дискретност е възможно.
  "В Берн има повече от 200 чужденци, ползващи се от нелоялен плосък данък, и повечето живеят в Гщаад и околното пространство."
  На глава от населението годишно, по който консумират, според асоциацията стойност € 247 000 в Швейцария за "търговия и" търговия, от пазаруване в дилър Rolex до вечеря в луксозен ресторант. Но в Гщаад могат да избират между четири гурме ресторанти с 16 или повече Gault-Millau точки. И в "Le Caveau де Бакхус" на крайбрежната улица в Гщаад за доставка на вино любимо . Най-скъпата бутилка в момента на оферта: императорска Château Cheval Blanc 2005 Saint-Emilion, за 10 960 евро. Дори тези, които искат да купят хижа в Гщаад, не трябва да са стиснати: Един квадратен метър от жилище в себестойността е до 37,000 €. В изграждането и поддръжката на къщата си всеки инвестира Pauschalbesteuerte за новопристигнали в Швейцария средно € 5,200,000.

  Когато стоиш достатъчно дълго до брега на реката и гледаш, ще видиш как пред теб по водата преминава трупът на врага ти
 3. 4 Профил на PavelCZ
  PavelCZ
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  Гледайки снимките и искрено и в добро завиждайки ви, че сте били там, се сетих за молитвата от литургията на катахумените :

  Свѣтъi Боже, Свѣтъi крѣпкъi, Свѣтъi безсмьртьнъi помилуi насъ (трижди)
  Слава Отцу и Съну с Свѣтому Духу и нънѣ и присно и въ вѣки вѣкомъ. Аминъ...

  E PLVRIBVS VNVM
 4. 5 Профил на Раковски
  Раковски
  Рейтинг: 861 Неутрално

  За жалост нечия ръка е изчегъртала надписите на български език. Защо бе, мили братя православни гърци?!
  ---------------------------------

  Петър Марчев, защо не ги попита твоите гръцки "братя" защо през 1825г в манастира “Зограф” стари български ръкописи “послужили” за печене на фурна с хляб?

 5. 6 Профил на Пешката
  Пешката
  Рейтинг: 1476 Неутрално

  Няма такъв мит като братя-християни! Всеки си гледа интереса само изглежда ние сме малко по либерални и си го отнасяме за това си качество(недостатък)!

  Ако го боли, както го мързи, отдавна да е умрел.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.