Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Коментари (36)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на nabludatel_2
  nabludatel_2
  Рейтинг: Неутрално

  Харесаха ми снимките, успех!

 2. 2 Профил на sdafcef
  sdafcef
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Описанията под снимките ме накараха да се усмихна :о)

 3. 3 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Само да доуточня - масивът Триглав включва Голям (2275 м) и Малък Кадемлия, и Пиргос (в този ред от запад на изток). Връх Мазалат (или Зли връх) е непосредствено до тях в източна посока и не е част от масива.
  Снимките носят настроение. Благодаря.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 4. 4 Профил на zul11696397
  zul11696397
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Планините са най-голямото богатство на България.Дано не го погубим ,както направихме с черноморието.

  Мразим Гоце и Любо Гоцев
 5. 5 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1260 Весело

  Много приятно преживяване беше за мен, защото ми припомни незабравими спомени от студентските ми години от цялата Стара Планина - от Ком до Емине. Зимни и летни, всичките са незабравими, вълнуващи преживявания. Благодаря на авторката за чудесната фотоистория.

 6. 6 Профил на gti
  gti
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Прекрасни снимки.

  И черноморието ще се оправи...ако не хората, приородата винаги намира начин...

 7. 7 Профил на marrad
  marrad
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#6] от "gti":

  ...природата винаги намира начин. ...

  в един брой на "National Geographic" имаше статия за Чернобил.от нея си спомням само снимката на училищна сграда,изоставена от около 25 години, от чиито прозорци се подаваха стволовете и короните на дървета...
  трябва ли да разчитаме и за черноморското крайбрежие някой катаклизъм да даде зелена светлина на природата?

 8. 8 Профил на yanislavad
  yanislavad
  Рейтинг: Весело

  Невероятни са снимките, много ми харесаха! Пожелавам ти най-искрено да спечелиш! Успех

 9. 9 Профил на y_marinov
  y_marinov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Браво, Петя! Снимките са много хубави! Една от тях е вече на десктопа на компютъра ми. Успех и продължавай да снимаш!!!

 10. 10 Профил на mick_jagger
  mick_jagger
  Рейтинг: Неутрално

  Фотоисторията е прилично представена, но при мен се пораждат няколко съмнения. Първо е публикувана на 1 октомври, тоест след допустимата дата за публикуване. Съмнението е ясно : защо се промениха условията в конкурса последния момент ? Не се ли очакваше подобен развой на събитията , че ще има струпване на фотоистории в последния момент ? И още един въпрос...всъщност най-важния : имам огромните съмнения, че тук има нечестни гласове за тази фотоистория. Не е реално да имаш над 400 гласа, ако не 500 за 4 дена. Призовавам модераторите на конкурса да прегледат гласовете. Това е в интерес на всички участници. Ако е всичко е ок - добре. Обаче ако не ... конкурса се опорачава и то с фотоистория, която е публикувана извън първоначалния срок. Очаквам отговор !!!!

 11. 11 Профил на infinite_dreams
  infinite_dreams
  Рейтинг: Неутрално

  Красиви снимки от едни от красивите кътчета от родните ни ширини. Неприятно впечатление създават обаче лавинообразното увеличаващите се гласове с всеки следващ път, когато отворя тази страница. Надявам се това да не е резултат от някакви невалидни гласове, защото ако е - жалко. Много кал ще се изсипе върху прекрасната фотоистория и самата идея на конкурса въобще. Със здраве и дано не съм прав...

 12. 12 Профил на doryanaangelova
  doryanaangelova
  Рейтинг: 0 Гневно

  Напълно подкрепям горния коментар, но много ми се иска авторът на фотосесията да се замисли за моралния момент - гласове преди всичко и на всяка цена. Красотата на "Триглав" помогна ли й"да преодолее себе си, въпреки себе си", цитирам текста й?

 13. 13
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:58 на 05/10/2010 от неговия автор.

 14. 14 Профил на magis
  magis
  Рейтинг: 5 Неутрално

  Хубави снимки, обаче днес се подвизаваха за известно време в bg-mamma, много интересно бяха вмъкнати в една тема... за слабеене, по някое време модераторите ги затриха разбира се.

 15. 15
  ****

  Този коментар беше изтрит в 12:17 на 15/10/2010 от неговия автор.

 16. 16 Профил на infinite_dreams
  infinite_dreams
  Рейтинг: Неутрално

  Мда, така и предполагах. Грозно, Петя, много грозно. Да знаеш само, че целта не винаги оправдава средствата. Поне що се отнася до хората със съвест. Да си ползваш със здраве наградата и за следващия конкурс да направиш хубави снимки с нея на пазара в Димитровград, на сергиите в Илиенци, главната в Китен или...всъщност без значение къде, щракни там нещо 20 пъти, пообиколи форумите и така всеки следващ път. Гласувай народе !

 17. 17 Профил на svetlomir_
  svetlomir_
  Рейтинг: 221 Неутрално

  хаха това не е реално!! наистина ли ще спечели?

 18. 18 Профил на reno66666
  reno66666
  Рейтинг: Неутрално

  Нахалният размах в дейността на Петя Стоянова няма аналог. Повече от видно е, че има много добър фотоапарат ( ако тя е правила снимките ) и въпреки това чрез манипулации и евтини интернет трикове по всякакви форуми, е готова и ламти за бленуваната материална награда. АБСУРДНО Е !! ПОВТАРЯМ...АБСУРДНО Е. ЗА 11 снимки, даже не се е постарала да запълни бройката от 24 снимки. Мога да посоча поне 10 много по-стойностни и по-интересни фотоистории на природна тематика. Интересно какво е станивището на организаторите на конкурса ? Включвам се към някое от гореспоменатите мнения относно достоверността на гласовете. Просто очакваше се да излезне някой тарикат/ка и да "оцапа" пейзажа със своите нагласени игрички. ЖАЛКО ЗА КОНКУРСА !!! Ако не се достигне до адекватно решение, конкурса тотално пропада и усилията на близо стотината автора със своите фотоистории отиват на вятъра в надпреварата . Защото... "тарикат голям съм брат ми ", "системата ще п....ба".

 19. 19 Профил на honduras
  honduras
  Рейтинг: Гневно

  Петя, не се излагай! Знам ти номерата, с добър отбор от хакери набираш гласове от мъртви души. Основната характеристика на природата е нейната естественост, а не твоите опорочени гласове и изкуствената победа.
  Жалко, подлите ти номера ще опорачат настина добрата история да опознаем Европа чрез нейните откриватели. Това е недостойно и оставя негативен отпечатък на конкурса. А между другото кои са откривателите на Европа в твоята фотоистория, нима не си виждала досега минзухари......?

 20. 20 Профил на doryanaangelova
  doryanaangelova
  Рейтинг: 0 Гневно

  Хора, отворете си очите и сетивата, вижте фотосесиите: "Деветашката пещера.." на Врайков, "Родопите.." на Дакашев и Панчева, "Рила.." на Йорданова, "Пирин.." на Матанкин и особено "Пирин" на Ив. Велев и "....води край Варна" на Маринова и т. и т.н.- къде, къде по-добри и вълнуващи. Слепи ли сте или нямате сетива? Или както в политиката, "шуро-баджанащина", връзкарски, гласува се слепешката, с непочтенни и мръсни похвати? Е откритието ми е - живеем в кочина защото сме прасета!

 21. 21 Профил на acer
  acer
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Качеството на снимките е доста посредствено. Липсва контраст. Правени са при не подходяща светлина и цветовете са плоски. Композицията на повечето също куца. В този албум няма нищо, което да оправдае огромния брой гласове. Очевидно това е тотална фалшификация.

 22. 22 Профил на sassabs
  sassabs
  Рейтинг: 8 Весело

  В другите категории е същата работа. Вижте историята за жабата например. 300 гласа за 1 ден. Абсурд

 23. 23 Профил на Gergana Kurukyuvlieva
  Gergana Kurukyuvlieva
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Благодаря за интереса към моята фотоистория. Който желае да я види - http://www.dnevnik.bg/evropa/patuvane_v_evropa/2010/09/16/959473_chitatelska_fotoistoriia_istoriiata_na_jak/

  Нека спомена, че е пусната преди две седмици, а не преди два дни, тъй че спрете с безсмислените нападки.

 24. 24 Профил на tanov
  tanov
  Рейтинг: 8 Весело

  Относно текста към снимка #7 авторката наистина ли има страх от минзухари?

 25. 25 Профил на Joro_a
  Joro_a
  Рейтинг: 214 Неутрално

  QVO VADIS, ДНЕВНИК? Тези снимчици и историята на зелената жаба ли са най-добрите в две от трите категории? Съмнявам се! Но ако действително е така жалко, много жалко за читателите ви!

 26. 26 Профил на honduras
  honduras
  Рейтинг: Неутрално

  До всички природолюбители:
  Погледнете статията на Христо - До Триглав и обратно в Европа на естетите. Заслужава адмирации за качеството и начина на представяне. Петя с нейните жалки минзухари дава бледо подобие на величието на Триглав. Гласувайте за Христо!

 27. 27 Профил на tanov
  tanov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Тук може би има известно объркване тъй като единия Триглав е в Словения, другия - в Стара Планина.

 28. 28 Профил на petya_stoyanova
  petya_stoyanova
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Здравейте,

  Искам да благодаря на всички, които харесаха снимките ми, почувстваха историята и изпитаха желанието да бъдат там, където е красотата, сред поляните с лилави минзухари и среда безпределната шир. Балкана наистина е велико нещо и се радвам, че имах възможността да споделя това усещане с вас и поне за миг да погледнете света през моите очи.

  Конкурса за мен е наистина “хармония в конкрасти”. Наред с прекрасните пожелания и поздравления, получих малко, но достатъчно злобни и жлъчни изказвания.
  Но те се вписаха в основата идея, че трябва да преодоляваш за себе си, въпреки себе си. Защото въпреки злобата, въпреки огорчението, трябва да се продължи напред..

  Уважавам труда на всички и факта, че са вложили усилия и старание да ни “заведат”, било то виртуално, на места, които са ги очаровали.
  Затова не си позволих да коментирам чужда история, а оше повече да сипя злоба и чернилка. Този, който вижда звездите, не рее поглед в краката си. Така го мисля, така го усещам, така го правя.

  Конкурса е изключително интересен, но преди всичко е игра, състезание. А като във всяко такова участниците имат стратегия. Да публикуваш просто фотоисторията си, и да я оставиш да стои, без да се постараеш да я видят повече хора е безмислено.

  Свободата е основна характеристика на обществото ни. Гласове със сила не съм получавала. Всеки преценя сам и решава за себе си. А колкото до методите и начините за популяризация, те са в стратегията на всеки участник... Мислиш и действаш.. С много постоянство, с много упоритост..

  И за финал, нека не забравяме, че има все още една нощ и един ден до края на конкурса. Да предизвикаме обратите .. Най-доброто тепъва предстои....

 29. 29 Профил на Joro_a
  Joro_a
  Рейтинг: 214 Весело

  Излагаш се, изоставаш - финовИтИ на зелената оцъклена жаба вече са над 1250! С какво твоите 11 снимчици са по-лоши от гореспоменатото същество?
  Стегни се! Действай!
  Имаш време да примамиш дори 3000!

 30. 30 Профил на Gergana Kurukyuvlieva
  Gergana Kurukyuvlieva
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Жоро, много си изостанал ти... :с

 31. 31 Профил на divanov
  divanov
  Рейтинг: Весело

  Искам да се извиня на Петя Стоянова за несправедливите обвинения, които отправих към нея по-рано. Поведението и от последните дни показа, че победата не е на всяка цена - освен разбира се ако не е стратегия, но не смятам, че е такава. А движението на броя гласове през последното денонощие на победителите и в трите категории надмина дори моите очаквания за български конкурс Но не си заслужава човек да се впряга - ако не друго, това доказва поне невероятната българска изобретателност.

 32. 32 Профил на utrinna_rosa
  utrinna_rosa
  Рейтинг: 8 Весело

  Интересен и прочувствен разказ, но .... авторът е забравил, че участва във фотоконкурс.

 33. 33 Профил на P.Hansen
  P.Hansen
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Утринна РОЗО, иди да поогледаш "снимките" на Българите в Рим, тогава се върни отново да се извиниш тук. Надявам се поне тогава да разбереш кой се намира във фотоистория и кой само в учебника по история, с разнообразие екскурзийка до Рим.

 34. 34 Профил на petya_stoyanova
  petya_stoyanova
  Рейтинг: 8 Неутрално

  utrinna_rosо, разкарай ми се от очите! Това е конкурс за фотоИСТОРИЯ...

 35. 35 Профил на Joro_a
  Joro_a
  Рейтинг: 214 Весело

  До коментар [#34] от "petya_stoyanova":

  ...този тон не ти приляга, по-добре я помоли... ))

 36. 36 Профил на petya_stoyanova
  petya_stoyanova
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Здравейте,

  Конкурса приключи и ще отделя индивидуално внимяние, на всички "доброжелатели" изказали се под темата ми.

  За мен беше жалко да ги чета, защото историята ми беше снимана и писана с много желание и всичката кал, която я заля, както тук, така и навсякъде където се споменаваше, не беше нужна на клетите минзухари...

  До mick_jagger, infinite_dreams, dorianaangelova, honduras, reno66666, Диванов : писането във форуми, социални мрежи, блогове, наред с банерна реклама, обмяна на връзки, регистрация в търсачки и директории са маркетингови техники за оптимизиране на сайт и аз не откривам топлата вода, както и в това няма нищо аморално. Ако не бях го направила, никой нямаше да види снимките и да им се радва.

  До magis : дамите, които влизат в темата за отслабване, която споменаваш са много положителни и оптимистично настроени към живота хора. Поставяйки на съмнение тяхното виждане за снимките ми, всъщност смятам че обиждаш преценката им и правото да решат кое е хубаво и кое лошо. Триенето от модераторите има друго, по-логично обяснение. Връзките към даден сайт автоматично повдигат рейтинга му в търсачките и колкото повече са те, толкова по-видим става той. В случая по-скоро разгневих модераторите на бг мама, както и доста други, защото връзките ми към темата се явяват реклама на “Дневник”.

  До Joro_a: за мен ти си толкова неориентиран, че ми е трудно да възприема мненията ти насериозно и не смятам, че си заслужава да отговарям насериозно на тях.

  Играх честно и с много хъс. Не съжалявам.

  Поздрави на “Дневник” и всички останали.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.