Европейската агенция по лекарствата набира кандидати за временно назначение

Европейската агенция за лекарствата (EMEA) набира кандидати за временно назначение по договори за договорно наети служители. Одобрените кандидати ще бъдат включени в списък с резерви с възможност да им бъде предложено временно назначение, вариращо от три месеца до пет години.


Временните назначения могат да включват заместване на временно наети служители от ЕМЕА (например отпуск поради бременност и раждане, отпуск по семейни причини, отпуск за отглеждане на дете, неплатен отпуск или дългосрочно боледуване) или работа по конкретни краткосрочни проекти при наличие на средства. Мястото на работа е Canary Wharf, Лондон.


Кандидатите трябва да са граждани на държава-членка на Европейските общности или на Исландия, Норвегия и Лихтенщайн, при условие че имат пълни граждански права.


Крайният срок за подаване на документите е 24 септември 2008 г.
Пълните условия и длъжностните характеристики могат да се изтеглят от интернет страницата на ЕМЕА.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK