Брюксел търси строителни техници

Брюксел търси строителни техници

© Анелия НиколоваЕвропейската служба за подбор на персонал (EPSO) обяви отвoрен конкурс за техници-асистенти в строителния сектор. Одобрените кандидати ще бъдат включени в списък за заемане на свободни работни места в европейските институции.


Брюксел търси техници в четири области – вентилационни, отоплителни, климатични и електрически инсталации; конструкция и довършителни работи (на фасади, покриви и т.н.); външна и вътрешна поддръжка на офиси, заседателни зали и др., и проектен мениджмънт в областта на строителството, реновациите, наем на сгради и т.н.


До участие в конкурса ще бъдат допуснати граждани на европейския съюз, владеещи един от 27-те официални езици на ЕС, както и английски, френски или немски език. Те трябва да имат диплома за завършено полувисше образование или средно специализирано образование с поне 3-годишен професионален опит. Задълженията на техниците изискват и добри компютърни и управленски умения.


Крайният срок за кандидатстване е 22 юли 2009 г. Повече информация можете да намерите на интернет страницата на EPSO.

Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на D_Pamukchiev
  D_Pamukchiev
  Рейтинг: Неутрално

  Здравейте, Интересувам се от обявата на Европейската служба за подбор на персонал, която е обявен отвoрен конкурс за техници-асистенти в строителния сектор. Къде мога да получа подробна информация и какъв е реда за кандидатстване. По професия съм стр. инженер / Промишлено и гражданско строителство/ и имам стаж като технически ръководител.

  dapa
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах