Работа в Европейската научна фондация

Европейската научна фондация (ESF) търси да назначи сътрудник "Вътрешни комуникации" за офиса си в Стасбург, Франция.Намерете в ЕВРОПА.дневник.бг възможности за:
Образование - магистратури, стипендии, стажове, курсове
Конкурси - фотография, кино, предприемачество, танци и още
Работа - новини, свободни позиции в европейски институции и организации
Пътуване - интересни европейски места, фестивали и събития

Европейската научна фондация, основана през 1974, обединява 79 научно-изследователски организации от цяла Европа. Целта на фондацията е да подпомага европейската изследователска дейност.
Основните задължения на служителя ще бъдат да развива, координира и осъществява стратегиите за вътрешна комуникация на фондацията и нейните членове. Освен това той ще обучава персонала на ESF на комуникационни умения. Работата включва и близко сътрудничество с отдел "Човешки ресурси" и IT специалистите.


Изисквания


Кандидатите за позицията трябва да имат висше образование по комуникации, маркетинг или английска филология. Необходим е между 3 и 5 години трудов стаж в областта на комуникационните практики. Задължително е отличното владеене на английски език и умения за работа с интранет платформи.


Размерът на възнаграждението ще бъде определен в зависимост от опита и квалификацията на кандидата.


Краен срок: 14 юни 2010.


Допълнителна информация може да намерите тук.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK