Европейската агенция по лекарствата търси служители

Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/" target="_blank">Creative Commons</a>.

© rodrigo senna

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Европейската агенция по лекарствата организира процедура за подбор на служители, съобщи Официалният вестник на Европейския съюз.


Позициите, за които се кандидатства са следните:


- служител по вътрешните комуникации в сектор "Съдействие за изпълнителния директор" към отдел "Дирекция" (AD 6),
- администратор научен в сектор "Съдействие по прилагане на нормативната база, процедурите и дейността на комитетите" към отдел "Защита на здравето на пациента" (AD 6),


- администратор в секция "Бази данни и администриране от средно ниво" на сектор "ИКТ инфраструктура" към отдел "Информационни и комуникационни технологии" (AD 6).


Одобрените кандидати ще бъдат включени в списък с резерви и в зависимост от бюджетните възможности може да им бъде предложен петгодишен договор с възможност за подновяване.


Изисквания


Кандидатите трябва да са граждани на държава-членка на Европейския съюз, Исландия, Норвегия или Лихтенщайн и да се ползват с пълния обем граждански права.


Изисква се добро владеене на английски език и на друг официален език на Европейския съюз.


Допълнителните изисквания за квалификации и дипломи можете да намерите на страницата нa Европейската агенция по лекарствата.


Кандидатстване


Кандидатите трябва да попълнят електронния формуляр, наличен на сайта на Европейската агенция по лекарствата, секция Свободни позиции. Документите се изпращат на адрес [email protected].


Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю. Те ще трябва да преминат тест за владеене на чужд език, познания за европейските институции и специфични компетенции във връзка с позицията, за която кандидатстват.


Краен срок: 7 юли 2011 г.


Допълнителни насоки за кандидатстване можете да намерите в Официалния вестник на ЕС, брой С 156 А от 26.5.2011г.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK