Европейската служба за подбор на персонал търси асистенти

Европейската служба за подбор на персонал търси асистенти

© Цветелина Ангелова, КапиталЕвропейската служба за подбор на персонал (EPSO) организира конкурс на общо основание, за да бъде съставен списък за бъдещи назначения на асистенти - Техници за обслужване на конферентно оборудване (AST 3).


Служебните задължения на техниците, на които е възложено проектирането, инсталирането и управлението на технически съоръжения за предаването на звук и изображение чрез мултимедийно/аудиовизуално или конферентно оборудване, включват задачи като:


- проектиране на конферентно и аудиовизуално оборудване,
- изготвяне на техническите спецификации за ново конферентно и аудиовизуално оборудване и за обновяване на наличното оборудване и упражняване на надзор върху работата на подизпълнителите,


- извършване на ремонтни дейности при проблеми с конферентното и аудиовизуалното оборудване,


- упражняване на надзор върху дейностите по поддръжката на конферентното и аудиовизуалното оборудване,


- сглобяване, монтиране и работа с подвижно аудио-и/или видеооборудване (например камери, екрани, прожектори, микрофони, смесителни пултове, подвижни стелажи и т.н.) по време на мероприятия, и други.


Изисквания


Кандидатите трябва да са граждани на една от държавите, членки на Европейския съюз, и да се ползват с пълния обем граждански права. Задължително е задълбочено владеене на един от официалните езици на ЕС и задоволително владеене на немски, английски или френски език.


Изисква се образователно ниво, което съответства на пълен цикъл университетско обучение, удостоверено с диплома за завършено образование и свързано с естеството на служебните задължения или средно образование, удостоверено с диплома за завършено обучение, даваща достъп до висше образование, и последващ професионален опит с продължителност най-малко три години, свързан с естеството на служебните задължения.


Задължителен е професионален опит с минимална продължителност три години, свързан с естеството на служебните задължения, като той се взема под внимание само ако е придобит след получаване на дипломата, даваща достъп до конкурса.


Кандидатстване


Желаещите трябва да се регистрират по електронен път, като следват процедурата, описана на уебсайта на EPSO. Тестовете за достъп се провеждат на компютър и се организират от EPSO.


Краен срок: 30 октомври 2012 г.


Допълнителна информация


Пълният текст на поканата можете да намерите в Официалния вестник на ЕС, брой C 291 A от 27 септември 2012 г.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK