Фондацията на ЕС за подобряване на условията на живот и труд търси служители

Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/" target="_blank">Creative Commons</a>.

© motiqua

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Европейската фондация за подобряване на условията на живот и труд (Eurofound) със седалище в Дъблин, Ирландия, търси да назначи служител "Общи съоръжения - операции" и служител "Общи съоръжения - проекти".


Служителят "Общи съоръжения - операции" отговаря за управлението на сгради чрез надзор и координиране на услугите на дружество за управление на сгради, a служителят "Общи съоръжения - проекти" отговаря за управлението на проекти, свързани с общи съоръжения и свързани области.


Изисквания
Процедурата за подбор е отворена за кандидати, които са граждани на една от държавите членки на Европейския съюз и са завършили средно образование, удостоверено с диплома, даваща достъп до висше образование.


За служител "Общи съоръжения — операции" е задължително да имат поне три години професионален опит след завършване на средно образование и получаване на диплома, включително минимум три години професионален опит в управление на сгради.


За служител "Общи съоръжения — проекти" се изискват поне шест години професионален опит след завършване на средно образование и получаване на диплома, включително три години професионален опит в управление на сгради, и по-специално в управление на сгради и/или проекти по поддръжка.


Кандидатите трябва да владеят задълбочено един официален език на Европейския съюз и удовлетворително още един език на съюза, включително да владеят отлично английски език, който е основният работен език на Eurofound.


Одобрените кандидати ще бъдат назначени:


— служител "Общи съоръжения — проекти": срочно назначен служител (AST 3) със срочен договор за 5 години. Договорът може да бъде подновен,


— служител "Общи съоръжения — операции": договорно назначен служител (функционална група III, степен 8, 9 или 10 в зависимост от квалификациите и опита) със срочен договор за 5 години. Договорът може да бъде подновен.


Кандидатстване


След процедурата ще бъде изготвен списък с издържали конкурса кандидати, от който ще могат да се набират служители за свободни длъжности с подобен профил.


Всички заявления трябва да бъдат подадени чрез официалния формуляр за кандидатстване, който също може да бъде изтеглен от уебсайта на фондацията.


Краен срок: 25 януари 2013 г.


Допълнителна информация


Пълната информация за длъжността, както и формулярът на заявлението и подробностите относно процедурите на подбор могат да бъдат изтеглени от уебсайта на Eurofound, от менюто за свободни длъжности.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK