Европейската агенция по лекарствата набира служители

Европейската агенция по лекарствата набира служители

© ReutersЕвропейската агенция по лекарствата (ЕМА) организира процедура за подбор за съставяне на списък с подходящи кандидати за:


EMA/AD/353: Правен служител, Правна служба (AD 6).


EMA/CA/L/037: Договорно нает персонал (дългосрочно), служител по съответствието с изискванията за клинични и неклинични проучвания, сектор "Съответствие с изискванията и проверки" (FG IV)
Мястото на заетост е Лондон. Одобрените кандидати ще бъдат включени в списък с резерви и в зависимост от бюджетните възможности може да им бъде предложен петгодишен договор с възможност за подновяване.


Изисквания


Кандидатите трябва да са граждани на държава членка на Европейския съюз или на Исландия, Норвегия или Лихтенщайн, и да имат пълни граждански права.


Кандидатстване


Заявленията трябва да бъдат подадени електронно, като се използва формулярът, наличен на уебсайта на Европейската агенция по лекарствата.


Краен срок: 25 октомври 2013 г.


Допълнителна информация


Пълните условия и длъжностните характеристики могат да се изтеглят от уебсайта на Европейската агенция по лекарствата в секция "Careers at the Agency".

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK