Службата за подбор на персонал на ЕС търси асистенти в областта на сградния фонд

Снимката се разпространява под лиценза на <a href="http://creativecommons.org/about/" target="_blank">Creative Commons</a>.

© jepoirrier

Снимката се разпространява под лиценза на Creative Commons.Европейската служба за подбор на персонал (EPSO) организира конкурс на общо основание с цел да бъде съставен списък за назначения на асистенти в областта на сградния фонд.


Конкурсът има за цел съставянето на списъци на издържалите конкурса, от които да се набират служители за попълване на свободни работни места за длъжностни лица в институциите на Европейския съюз в Брюксел и в Люксембург.


Tехниците специалисти ще отговарят за задачи, свързани с управлението, прилагането, надзора и проследяването по отношение на сградния фонд, по-конкретно в една от следните области:
- климатични инсталации


- електромеханика и електроника


- архитектура и вътрешно проектиране


- управление на проекти


- сигурност и здраве/хигиена


- сигурност


Изисквания


Кандидатите трябва да са граждани на държава - членка на Европейския съюз, и да се ползват с пълния обем граждански права. Изисква се задълбочено владеене на един от официалните езици на ЕС, както и задоволително владеене на английски, немски или френски език.


Конкретните изисквания за завършено образование и дипломи можете да намерите в официалната обява.


Кандидатстване


Трябва да се регистрирате по електронен път, като следвате процедурата, описана на уебсайта на EPSO, и по-специално в наръчника за регистрация. Кандидатите ще трябва да се явят на тестове за достъп, които се провеждат на компютър и се организират от EPSO.


Ще бъдете поканени да се явите на тестовете, ако сте валидирали навреме своята кандидатура. Издържалите ще бъдат поканени да се явят на изпитите по модела "Център за оценяване".


Краен срок: 1 април 2014 г.


Допълнителна информация


Пълния текст можете да прочетете в Официалния вестник на ЕС, брой C 56 A/1 от 27 февруари 2014 г.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK