Службата за подбор на персонал на ЕС търси асистенти

Службата за подбор на персонал на ЕС търси асистенти

© ReutersЕвропейската служба за подбор на персонал (EPSO) организира конкурс за попълването на свободни работни места за длъжности на асистенти в сферата на информационните и комуникационните технологии (ИКТ) (AST 3).


Изисквания


Кандидатите трябва да са граждани на държава членка на Европейския съюз, и да се ползват с пълния обем граждански права. Изисква се задълбочено владеене на поне един от официалните езици на Европейския съюз.
Нужно е висше образование, удостоверено с диплома в областта на информационните и комуникационните технологии, и последващ професионален опит от най-малко три години.


Или средно образование, включително техническо образование, удостоверено с диплома, даваща достъп до висше образование, и последващ професионален опит с продължителност най-малко шест години в избраната от кандидата област.


Изисква се задълбочено владеене на един от официалните езици на ЕС, задоволителните познания по английски, немски или френски език са предимство.


Кандидатстване


Регистрацията трябва да бъде извършена по електронен път съгласно процедурата, посочена на уебстраницата на EPSO, и по-специално в наръчника за регистрация.


Кандидатите ще се явят на тестове за достъп, които се провеждат на компютър и се организират от EPSO. Ако е покрит изискваният минимум, те ще бъдат поканени на изпитите по модела "Център за оценяване".


Краен срок: 15 юли 2014 г.


Допълнителна информация


Подробности за изискванията може да прочетете в Официалния вестник на ЕС, брой CA 178/1 от 12 юни 2014 г.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK