Македония очаква нови разговори за спора за името с Гърция

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (237)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 381 Неутрално

  БЮРМ си въобразява, че международната политика е като кражбата на история за вътрешна консумация. Явно не са разбрали, че номерът им няма да мине. След някоя и друга година може и да разберат.
  Спорът не е до името, а за това, което стои зад името - историята на древната Македония. БЮРМ иска да открадне тази история, но гърците не дават. БЮРМ и българска история краде на едро, но си мълчим, защото горе-долу са наши хора. Но все пак трябва властите в БЮРМ да бъдат поздравени за това, което са направили в центъра на Скопие - напълнили са го със статуи на българи.
  Разбира се, Гърция няма интерес от това БЮРМ да влезе в ЕС, защото тогава ще настанат силни интеграционни процеси между България и БЮРМ. А това не е в интерес на Гърция.

 2. 2 Профил на Язе
  Язе
  Рейтинг: 488 Разстроено

  Жалко. Сегашното име е толкова точно...

 3. 3 Профил на рИформата идва
  рИформата идва
  Рейтинг: 791 Весело

  Вистинските Бюрмци са интересни хора. Луди и всичко им е лесно.

  И в морето ми е до колене .....................
 4. 4 Профил на atilabg
  atilabg
  Рейтинг: 5 Неутрално

  БЪЛГАРО -ЮГОСЛАВСКА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ

 5. 5 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 701 Весело

  Лех-че-во 2!

 6. 6 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 701 Весело

  Ако се чудите, що имате минуси, на иначе адекватни коментари....да знаете, че Ангел-Рака даде един и педесе на едно циганче и му каза: Доде си изпием ракията да цъка само " -" навсякъде!

 7. 7 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1341 Любопитно


  Бюрманците са съвършенни Юго-простаци ...

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 8. 8 Профил на nmemory
  nmemory
  Рейтинг: 328 Весело

  Трябва точно сега и България да се включи заедно с Гърция в цялата тая безумна пропаганда от тия бюрмци. Трябва ние да предявим претнеции относнолъжите на правителстовото им за преиначаване на историята както и на езика на който пишат и говорят. Но нашите управленци явно не разбират опасността от тия така наречени македнонци. Те са възпитани от тито и югослвия в дух на силно отричане на всичко чуждо и за тях писане на j вместо й означава нов език. Тия хора има опасност да предявят претенции не само към територии но и към имена не само от нашата история но и от гръцката. Гърците много добре го разбират. Те се имат за византийци а половината императори на палеолозите и комнините са от така наречената македонска династия. Днешните бюрмци биха могли да заявят че са всъщност визанитийци. Колкото до нас се оказва не само Самуил е македонец и се борил срещу българския и византийски окупатор но и Яворов Яне Сандаски Вапцаров и скоро Бербатов ще са македонци. Бюрм не прави разлика от област и държава и не след дълго ще овяви че всичко до Солун Одрин и Благоевград е македония. Искам референдум относно този казус БЮРМ и съм ЗА присъединяване към Гърция и блокиране на БЮРМ за каквито и да е преговори за евроструктури.

  рам памет решения
 9. 9 Профил на athanatosify
  athanatosify
  Рейтинг: 61 Неутрално

  До коментар [#1] от "chiko":Прав си, но гърция няма сметка да има проблеми с съседите, а в мики-маус цялата банкова система е гръцка. Зад макетата стоят американците който искат малки държавици, дори да са менте, и лесноуправляеми. Но американците не могат да се справят с гърците(то хитлер и мусолини не можаха) и това го разбраха най добре когато не изпратихме войници в ирак и в афганистан и наложихме вето за приемане на мики-маус в НАТО. Американкия посланик в софия и в българия ходи навсякъде спокойно и е почитан гражданин, а в Атина и до туалетната ходи с телохранители........и е възприет като помяр от гърците, А е точно така!!! Но за това ни уважават най много от всичките държави и се съобразяват...........не само заради това че 776 год преди христа провеждали сме олимпийски състежания и създадохме европейската култура, когато тях ги нямаше още на света.....

 10. 10 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  След Втората световна война , под убийствения натиск на Сръбска Югославия , македонските българи бяха принудени да се откажат от МАЙ!ИНИЯ си език и започна повсеместно СЪРБЕЕНЕ . В своето падение , те не само се отказаха от майчиния си език , но признаха и албанския за равностоен , на не знам как даго нарека - освен ИЗМИСЛЕН македонски език.

  От доста време те се опитват да се присламчат към българската история . Те не ни крадат историята , защото нашата история е на всички българи, в това число и на българските македонски граждани , защото те просто НЯМАТ ДРУГА ИСТОРИЯ.

  Евала им на гърците , че не са дупедавци , но и те по насилствен начин погърчиха нашего брата на Изток от Солун.

  Дано външния ни министър си устои на думите казани от него преди около месец : България стои зад БРЮМ в стремежа им за НАТО и ЕС, но не може да продължава да им търпи антибългарската пропаганда . И че такова официално афиширане на приятелство е ФАЛшИВО .

  Д А Н О

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 11. 11 Профил на Косьо
  Косьо
  Рейтинг: 914 Любопитно

  Гьонсурат инат, бюрмците няма да отстъпят нито сантиметър за името ... на пук на увеличаващата се мизерия! Всяко удължаване на конфликта е в полза на Гърция, България, Сърбия и Албания! Така още 10-20 години спор и блокиране на Скопие към ЕУ и НАТО и тази измислена държава ще се разпадне!
  Гърците са бетон отстояват интересите си, Сърбия е на гръцка позиция,но тайно ги подкрепя БЮРМ за да удължат процеса на спора, Албанците вече само чакат сгоден момент да си вземат своето. България няма ясно изразена позиция...нещо чакаме, някакъв договор, пък те имат претенции за малцинство и нагло ни крадът история и тормозят наши българи там, а пък ние само мърморим...щото нали сме били... близки

 12. 12 Профил на kibrito
  kibrito
  Рейтинг: 441 Неутрално

  "македонците", както се наричат, заради територията на която живеят, имат толкова общо с Македония на Филип и Александър Македонски, колкото ромите (циганите) с Хан Аспарух, въпреки, че навсякъде ги наричат българи, заради гражданството им. Поне им прави чест, че признават истината, че са цигани, а не българи. Явно циганите имат повече достойнство и самоуважение за да бъдат това, което са. За по-малко от едно поколение Югославска Сърбия проми мозъците на видимо слабо образованото население в отнетите от България земи и сега горките се мъчат да си измислят история...България призна "Македония" поради носталгични чувства и желание да помогне на някогашните си сънародници, но с гърците удариха на камък. Гърците са, образно казано, съвкупност от еврейска "щедрост" и турско "свободомислие". Е, да им са честити на макетата новите, стари съседи. Но ако искат, могат да изберат име на страната си, което е с близко звучене и отразява манталитета и умствените им способности, като Магаредония. Ако продилжават да твърдят, че говорят несъществуващия до преди 20години "македонски", може да си изберат името Майтаподония. А ако искат името да отразява начина по който ще видят приобщаването им към Европа, може да изберат - Кривомакарония.

 13. 13 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#7] от "barcelonski":

  Съгласен съм с тебе , само с едно малко уточнение : не ЮГО а СЪРБО простаци , защото в Югославия влизаха и Хърватия , и !ерна гора , и Босна , и Словения , а те са друга ракия.

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 14. 14 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 701 Весело

  До коментар [#8] от "nmemory":
  Барбуков да си го дражът, и без това се отказа от националния!

 15. 15 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5707 Неутрално

  До коментар [#10] от "Чардо":

  На Коминтерна, не само на Югославия е бил натискът. И "патриотът-интернационаист" Георги Димитров е бил основна маша в този процес. И Сталин е искал малки лесно управляеми държави, не само Щатите. Това е нормално за имперските амбиции.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 16. 16 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Не мога да разбера защо дебилните български милиционер-патриоти бранат като матросовци някакви "гръцки исторически истина". Та древна Македония принадлежи на Гърция толково колкото на Иран, Сирия, Египет ... А правото на Егейска Македония е толкова гръцко колкото Израел на Германия! Та там е проведен най-гигантският геноцид в цялата история на Балканите в периода 1912-49.

  Инфантилните народи се изтребват сами!
 17. 17 Профил на athanatosify
  athanatosify
  Рейтинг: 61 Неутрално

  Нещо последно....Отнети им са всякакви права за продажба на всякакъв вид продукти под найменованието " Македоникос", А думата произлиза от старогръцката дума "макос" което значи "висок", "дълъг".....на новогръцки "микос", "дължина". Европейската комисия по търговията забрани износа под това име.........

 18. 18 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#9] от "athanatosify":

  абе те БЮРМ са луди, ама и вие като почнете да се сравнявате с древна Елада и сте направо смешни. Съобразявали се с вас?!?! Що не напуснете НАТО, като толкова мразите американците и не се изправите сами срещу турците? Няма по голяма комедия от гръцката армия.

  low riders team
 19. 19 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#15] от "от Мюнхен":

  Това което съм написал обхваща периода след този процес , който описваш . И този процес е много добре известен и никой не го и оспорва .
  За съжаление героят от Лайпциг прЕдава Македония , а Добри Терпешев на 10.09.44 прЕдава Егейска Македония ! ! !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 20. 20 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 434 Весело

  Фиромстанските говеда съвсем са изтрещяли! В обозримо бъдеще очаквам да предявят претенции и към териториите на Пакистан.Македонските историчари наскоро "доказаха",че хунзите били наследници на античките македонци на Сашко Великиот/Педера/.

  http://vbox7.com/play:8a70cdd6

  http://www.youtube.com/watch?v=1CFXmwFtXHQ

 21. 21 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1341 Весело

  След около 10 години в БЮРМ ще осъзнаят, че са сгрешили тотално. Дотогава няма да са постигнали никакъв успех във външнополитически план и ще са наясно, че само обединение с България под формата на федерация би им представило шанса да влязат като квази-държава в ЕС и НАТО. Въпроса е дали някой в България ще ги иска така, а не като териотория - Скопска и Битолска област. Възможна е и подялба с Албания, след която БЩРМ-анския държавен въпрос ще престне да съществува от самосебе си.

  low riders team
 22. 22 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  До коментар [#13] от "Чардо":

  Хърватия , и !ерна гора , и Босна , и Словения ,
  а те са друга ракия.
  ====================

  Съгласен съм - различни са.
  Под Юго-простотия визирам периода на разпада ...... войните ..... "трепането" на империалистите, геноцида в Босна ..... трафика .....
  Там някъде и Първанката, който подкрепяше Милошевич ..... Юго-простащината е Соц.-простацината + много турбо-фолк.

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 23. 23 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До номер 9

  В крайна сметка въпросът е, че БЮРМ няма какво ценно да предложи нито на НАТО, нито на ЕС. Не е, че не иска, а просто няма какво ценно да предложи. Поради това натискът към Гърция не е сериозен в т.ч. и американския. Ако БЮРМ беше Кувейт на Балканите съм сигурен, че досега да са влезли и в НАТО и в ЕС)). Мисля, че преувеличаваш ролята на Гърция. Ако БЮРМ бе един нов Кувейт щяха много яко да притиснат Гърция.
  Що се отнася до другите неща, които си писал - в Афганистан има гръцки войски. Около 200 души са. Или поне ги имаше. Сега в момента не знам как е. За американския посланик си прав. Отдавна посланикът на САЩ в София трябваше да бъде изритан. За тая работа с Хитлер и Мусолини нещата са спорни. Но не ми се влиза в спор по въпроса.

 24. 24 Профил на kensiko
  ****

  Този коментар беше изтрит в 16:11 на 30/12/2010 от неговия автор.

 25. 25 Профил на athanatosify
  athanatosify
  Рейтинг: 61 Неутрално

  До коментар [#23] от "chiko":Има, но те не са боенни, те са военни лекари, сестри и не участват в военните операции, А макетата и кувейт да бяха, Честта и достойнството са над всичко,
  А гърците не свалят гащи, не се извиняват, не навеждат главата, те са обречени да се борят както 300 на леонидас, 4 век преди христа, до днешни дни.....А не губим......погледни историята!!!!!!!!!

 26. 26 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1615 Весело

  До коментар [#25] от "athanatosify":

  "А гърците не свалят гащи, не се извиняват, не навеждат главата, те са обречени да се борят както 300 на леонидас, 4 век преди христа, до днешни дни.....А не губим......погледни историята!!!!!!!!!"

  Хахахахахаха

 27. 27 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#25] от "athanatosify":

  Посмали малко гръцки! Всички знаем научнофантастичната приказка за 300те на Леонидас/всичките гейове/ дето рабиват персийската армия наброяваща 1 500 000 души

 28. 28 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#22] от "barcelonski":

  СЪГЛАСЕН съм по този въпрос .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 29. 29 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#25] от "athanatosify":

  не губите? ами че вие от всичките си войни с Турция сте спечелили само тази, в която България воюва вместо вас Иначе войната през 1898-ма, когато правите недъгав опит да окупирате Крит, завършва с разгром. Следва войната 1919-1922, в която Ататюрк ви взима всички територии в Мала Азия и прогонва 2 млн. гърци - пак заради военна некадърност. Следва нескопосания ви опит да присъедините Кипър, завършил с турска окупация. Много сте силни, като трябва да се репчите на БЮРМ-анците, но иначе сте смях на рояци.
  За Първата и Втората световна война няма да говорим - вие и там сте победени, без да воювате даже.

  low riders team
 30. 30 Профил на kensiko
  ****

  Този коментар беше изтрит в 14:32 на 30/12/2010 от неговия автор.

 31. 31 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#26] от "Yard":

  сега водят тежка битка с бюджетния дефицит и профсъюзите. Предстои да я загубят

  low riders team
 32. 32 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 619 Неутрално

  Изглежда че македонската върхушка не иска страната да влезе в ЕС, за да не им се меси някой в рахатлъка и за това измисля поддържа този спор.
  Донякъде гърците са прави, но от друга страна периграват също по вътрешнополитически причини

 33. 33 Профил на makedonski
  makedonski
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Ами да очакват бе. Все едно от умрял писмо да очакват. Това име и тази национална индентичност ще им изедат главата. Като се готвеха за най-голямата опасност идваща от Изток, жизирам България, и още е така, от Запад ще ги залее албанската вълна. Има няма но за десетина година ще настъпат съдбоностни земетресения за малката държавица. Но, аз нямам нищо против албанците. Оказва се, че албанския национализъм ерозира фалшивата македонска наионална индентичност, а под нея както е известно на всичките е истинската българска основа.

 34. 34 Профил на Мисисипски
  Мисисипски
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Какво ставало кога "правий" македонец се окъпе в Черно Море...
  Ами чист Българин.

  Пази Боже сляпо да прогледа и във фейсбук да почне да пише
 35. 35 Профил на kensiko
  ****

  Този коментар беше изтрит в 15:48 на 30/12/2010 от неговия автор.

 36. 36 Профил на Rumeli
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#36] от "Rumeli":

  ето го и главния фес - бай Мустакли ефенди, сърба кайве и бистри политиката на султаня

  low riders team
 38. 38 Профил на Симеон
  Симеон
  Рейтинг: 434 Весело

  Аз предлагам компромисен вариант с името - да се кръстят Република "ИДЕНТИТЕТИЯ", така винаги ще си имат идентитет! ))

 39. 39 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#36] от "Rumeli":

  Ти гледай кюрдите,нас не ни мисли,и по-лоши времена сме преживявали.Кюрдите с тяхната "демография" вече са над 20 000 000 само в Турция и се борят за независим Кюрдистан.

 40. 40 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2049 Неутрално

  До коментар [#36] от "Rumeli":

  Кви права,кви 5 лева,бре юнак?

  Ако с инат се прави история,то макетата щяха да са родоначалници и на междугалактическата империя!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 41. 41 Профил на radoinc
  radoinc
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Ей, завиждам ви на проблемите.
  Историята ни били откраднали... Генерират безмислици и правят смях на историците по света. Ако щат и нигерийци да се изкарат, това че румънците са си харесали да са дакиици стряска ли някой? Не мисля. Ами как да ги кръстим тогава? Българи? Това ще ги обърква когато чупят паметници и крещят "умрете бугари". Голяма работа какъв произход имали, днес какво общо имаме с тях като ценности, култура и политика? В разговори македонци са ми обяснявали проблема много просто "баща ми е македонец, дядо ми е македонец, аз какъв да съм". И е така - нека всеки се самоопределя както иска. Специално макдеонците нека бъдат така добри да се разграничат възможно повече от нас. И наистина ли някой сериозно мисли, че са в състояние да предявяват териториални претенции?
  Относно Гърция обаче наистина продават краставици на краставичаря. Ако "придърпването" на национално наследство беше краставица. Особено такова от което може да се изкарат пари. По цял свят изнасят бяло саламурено сирене с етикет "фета", да не говорим, че по телевизията гледах рецепта за приготвяне на "гръцкото ястие баклава".

 42. 42 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До номер 41

  Разбира се, че всеки може да се определя като какъвто си иска. Но въпросът с кражбата стои. Гоце Делчев се декларира като българин и по негово време македонска нация няма (има достатъчно документи за това), но на държавно равнище в БЮРМ казват, че той е македонец и се е борил за освобождението на македонския народ. Какво ? Това не е ли кражба на българска история ?
  А между другото - тоя или ония македонец казва, че дедите им били македонци......И защо ли Гоце Делчев и маса др., които те почитат са се декларирали като българи ? Как как така все македонци имало едно време, пък националните им водачи считали себе си за българи ? Знам тяхното тъпо обяснение - били учили в български училища и затова се считали за българи)). Така че много-много не им вярвай като казват как дедите им били македонци. Не казвам, че не е имало такива (деди, които са се считали за македонци), но това в никакъв случай не е нещо масово. Я напр. виж анкетата на Карнегиевата комисия.

 43. 43 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1217 Весело

  Абе как да не са велики макетата? Вижте вчерашно изказване на председателя им на парламента в Израел: “Трај­ко Вељаноски рекол дека тој е првиот Македонец што се потпишува во книгата за впечатоци, но не е првиот Македонец што го посетил Израел, оти тоа бил Александар Македонски”... ))

 44. 44 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1217 Весело

  До коментар [#43] от "dobrich":

  Ето икономическата им перспектива: … “Македонија би сакала инвеститори од Северна Кореја”…!?

 45. 45 Профил на radoinc
  radoinc
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#42] от "chiko":

  Разбира се, че има... да го наречем кражба. Това което казвам, е че на мен не ми пука. Така или иначе те използват тези лъжи основно за "вътрешна употреба".Даже считам за късмет, че тези хора не се наричат българи за да не берем срам и от тях. Нека бъдем готини и да не им падаме на нивото.

  До коментар [#40] от "lz2":

  "Ако с инат се прави история,то макетата щяха да са родоначалници и на междугалактическата империя!"

  Точно моята мисъл, само че не успях да я формулирам така добре.

 46. 46 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 619 Неутрално

  Макетата са братя, сигурно 1/3 от сегашното българско население са потомци на българи от Македония и Беломорска Тракия.
  Това преселение се случило преди по малко от век!

  Насила обаче нищо не става. Нека ги оставим да стигнат до истината сами...

 47. 47 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 859 Неутрално

  Докато макетата си търсят историята едно е сигурно -Ще си загубят географията!
  Така е защото будала човек и вързано куче го хапе!

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 48. 48 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 859 Неутрално

  Ето малко развлекателно линкче за времето когато емигрантите от Македония не са знаели ,че са "потомци на Санде Великиот" и са били българи
  http://www.vbox7.com/play:dc13d357

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 49. 49 Профил на pesho1921
  pesho1921
  Рейтинг: 383 Неутрално

  Много мозъци са успели да промият милиционерите. Всички станали гръкомани българомразци.
  Нашите братя трябва да се наричат, както им е на тях кеф, а не както мазните, черни, хитри, мързеливи гърчоля им кажат.
  Туй че си приписват нашата история, е дело на техните сърбокомуниси, тоже гръкомани, а не е кусур на македонците.
  Вие съгласни ли сте, да ви сложат под един знаменател с Румен Петков, ген. Гоцев, Р. Овч. Сергейчо, впленчо? Не сте я. Туй че имаме ченгета русофили, не ни прави и нас такива, както и македонците не са виновни за своите ченгета сърбомани.

 50. 50 Профил на americofil
  ****

  Този коментар беше изтрит в 17:34 на 30/12/2010 от неговия автор.

 51. 51 Профил на americofil
  americofil
  Рейтинг: 694 Весело

  Майчице, умирам от смях...Така подскачам, че даже очилата от аватара ще ми паднат... Гърците били добри войници! Чудя се само дали да ги сложа на последно или на предпоследно място на Балканите по бойни умения... Единственото ми съмнение е, че могат да срещнат силния румънски отпор!

 52. 52 Профил на americofil
  americofil
  Рейтинг: 694 Весело

  До коментар [#49] от "pesho1921":
  В България хич няма гъркомани! Но за сметка на това си имаме незнайно как много лумпенизирани и неадекватни трупи сърбофили! Туркофилите в България са самите турци.

 53. 53 Профил на nmemory
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 54. 54 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 859 Неутрално

  До коментар [#52] от "americofil":

  "Но за сметка на това си имаме незнайно как много лумпенизирани и неадекватни трупи сърбофили!"
  Абе знайно е !Дублирани са с със същите такива трупи русофили и СОЦфили!

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 55. 55 Профил на pfs
  pfs
  Рейтинг: 434 Неутрално

  до #53
  Абе идиот, не бъркай помаците, които са БЪЛГАРИ, с турците

 56. 56 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1217 Весело

  До коментар [#54] от "navy":

  цоциалист=сърбофил=отчаян русофил

 57. 57 Профил на ehrgeiz
  ehrgeiz
  Рейтинг: 488 Неутрално

  За какво спорят... ееех... колко бедствия се случват по света, намерили...

  На жив човек никога не можеш да помогнеш.
 58. 58 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1217 Весело

  До коментар [#46] от "Big_Villager":

  Истината за елита на югозападните ни съседи е, че имат 2 300 години история!? За съжаление голяма част от населението го вярва?. Нека се оправят с гърците за античния период, но другото до 1945 г. не го даваме!

 59. 59 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#51] от "americofil":

  за румънската армия немците са казали, че са нужни еднакви военни сили за да я победиш и да я защитаваш - абслолютно ненужен съюзник, както разбира Антантата през 1916-та.

  low riders team
 60. 60 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1217 Весело

  Ето още една смешка писана от един наш македонстващ софийски "професор":
  Зошто Македонија е библиска земја?
  Стефан Влахов Мицов http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&EditionID=2204&ArticleID=153893

 61. 61 Профил на americofil
  americofil
  Рейтинг: 694 Неутрално

  До коментар [#59] от "Comandante Marques":
  Супер точно определение!...В едно филмче за генерал Колев се казваше, че руснаците биели с опакото на сабите си власите, които бягали панически от българите и се чудели какво се случва, че не защитават достойно родината си!

 62. 62 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#60] от "dobrich":Понякога се очудвам до къде може да стигне нахалството,простотията и измишльотините на официалните македонски власти стигащи до шизофрения.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 63. 63 Профил на americofil
  americofil
  Рейтинг: 694 Весело

  Ей, драги съфорумци, като наминавам да погледам какви патриотари се вестяват в YOU tube, разбирам, че ние българите сме най-нормалните хора на Балканите! Другите се пънат, репчат, перчат колко неповторими са и живеят вкупом на някаква измислена МУЛТИвеличествена и МЕГАгабаритна, за да побере всичките им тежки комплекси, планета! Един румънец пишеше, че власите били най-добрите войници, че за малко благодарение на тях турците щели да бъдат победени през 14-ти век! Сърблетата масово заливат със слюнка всяко клипче, свързано с Русия, гледат да се вредят и да напишат дежурния си призив "Косово е Сърбия". Така, да не се губи инерцията в подкрепата за каузата! Гърците и макетата са клиничен случай, дори за критериите на виртуалната действителност, в която живеят...Смях, смях, голям смях пада...

 64. 64 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1217 Разстроено

  До коментар [#63] от "americofil":

  Нскоро гледах клипчета в YOU tube за разни сръбски четници през войната 1991-95 г. Препоръчвам ги! Определено ще видите ментално увредени и ненормални хора. Има и много жестоки сцени, въстановени от хърватската телевизия в актуалното тогава предаване Реконструкция........

 65. 65 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2483 Неутрално

  И преди съм писал по въпроса.Въпросът за името на FYROM е измислен от просръбския елит в МК,и има за цел да отдалечава страната от членство в ЕС и НАТО,защото това ще отслаби сръбското влияние там.Всеки ,който познава поне малко FYROM ,или има приятели от там,знае,че те са полусърбизирани.Малцина от тях за запазили нещо порбългарско,и то си признават чак като като те опознаят добре и насаме,за да не чуе друг македонец(от малки са възпитавани антибългарски).Дори профилите има във фейсбук са наполовина на сръбски език...Да не споменавам за хилядите улици,училища ,болници и т,н които още носят името на Тито и на разни сръбки партизани.Те са просто югославяни,не са достойни да носят името "македонци".Най добре е името им да си остане БЮР,т.о.е Бивша Югославска Република,без "Македония"-те са бивши югославяни и живят в бивша Югославия.Това го казвам с най-голяма болка,но е факт за съжаление..

 66. 66 Профил на americofil
  americofil
  Рейтинг: 694 Неутрално

  До коментар [#64] от "dobrich":
  Тъщата ми е на гости...Снощи беше окупирала телевизора в хола и както винаги гледаше СКАТ...Влязох при нея и слушам някаква цоциолстка явно, която направо беше изпаднала в амок...Крещеше и виеше от болка, че сме били съдействали на НАТО да бомбандира Югославия... Върхът на изтрещяването на тази луда беше, като каза, че имало възмездие за нас, и затова се били удавили българските учени в река Лим! Имах усещането, че се радва, садистично задоволство се лееше от гласа й. Това го споделям във връзка с нивото на сърбофилията в България.

 67. 67 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 434 Весело

  Малко фиромстански бисери от форумите.Човек не знае-да плаче ли или да се смее/или да се смее през сълзи/ на тези промити сърбомански мозъци!

  abe mameto da vi go ebam bugarsko umrete site a ako sme nie makedoncite bugari i nie da umreme odma ! valjda ja znam bolje so sum od tebe tatari smrdeni !

  sdfijsdoifjoas
  ------------------------------------------------------
  абе бугари лоши татари до кога туѓо ке присвојувате па веке навистина сте досадни божем влеговте во европа ама не се променивте ни за влакно.срамно и грев е да се зема туѓо затоа може ништо не ви тргнува од рака.

  vladovljo
  -------------------------------------------------------

  OVA E KRAJ NA SITE LAGI OVA E VISTINATA ZA ERMENO IRANSKO TATRSKITE BUGARI SOZDADENI OD RUSIJA DA ZIVEE MAKEDONIJA DA ZIVEE MAKEDONSTINATA KADE I DA E NIE NE SME SRBI BLVARI NI GRCI CEDA SME NA ALEKSANDRA GORDOST MAKEDONSKA

  goranbk
  -------------------------------------------------------
  PA ZA RAZLIKA OD VAS TATARITE KOI STE SOZDADENI VRZ OSNOVA NA NEKOJ DOKUMENT ) NIE SME REALNA NACIJA SOZDAVANA SO MILENIUMI. Sekoj kamen sekoja planina ima svoe mesto vo nasata istorija, taa istorija nasiot narod ja pamti i ja prenesuva so vekovi preku nasite pesni, obicai i tradicii. Vie tatarite uspeavte se da falsifukuvate sto mozevte da najdete na vasa teritorija, ali samo edno ne mozete a toa se nasite obicai, tradicija i pesni: Makedonsko devojce, Majko edna si na svetot itn,,

  tripleMboy
  --------------------------------------------------------------
  MAKEDONIJA , etnchka teritorija na MAKEDONSKIOT narod ! Vardar - Egej - Pirin - Mala Prespa - Gora ! toa e MAKEDONIJA na MAKEDONCITE !

  A so KURber i AsPrdih da si se gordeete vie turko bugari, nie ne sme turko pleme kako vas ! i ne dojdovme so konjski opashki i jurti , tuku sme starosedelci na Balkanot ! a vie azijati !

  BERZIT
  ---------------------------------------------------------
  КОПИЛЕ ТАТАРСКО , ДОСТА ВЕЌЕ СО ЛАГИ !

  МАКЕДОНЕЦ СИ Е МАКЕДОНЕЦ ! А ТАТАР Е КОПИЛЕ !!!

  mak20092009mak
  -------------------------------------------------------------
  Луд... Таму се 2 милиони Македонци. Дел асимилирани, а дел не смејат да се изјаснат како Македонци. Но доаѓа ден кога и тоа ќе се реши.

  Русите ви ги ги ебале мајките, па затоа и малку Татарските црти ви се изгубени денес. Нека ви е жива мемотијата за Турско-Татарските монголи кои се ваши предци. А за културата, јазикот и религијата бидете им благодарни на вашите господари Русите. Ве чувствувам како вечни лузери. 50 од вас не се како 1 Македонец. Тоа да знаете

  aleksandarmak77
  -------------------------------------------------------
  Makedonija i Bugarija nikogas ne bile zaedno i nikogas nema da bidat! Bugarija e eden od najgolemite dushmani na Makedonija!

  vlecka
  --------------------------------------------------------
  Слушај мајмуне татарски. Овој јазик на кој ти одговарам е МАКЕДОНСКИ, во него нема ништо српско, како и во мене, Јас сум Македонец и ОХРИД е МАКЕДОНСКИ. И пак ќе речам: Ако мислиш дека е твој Охрид, повели земи го. а дотогаш, гледај го од високо и уживај, пошто никогаш нема да биде твој!!!

  veleskim
  ---------------------------------------------------------
  Сироти Татарчиња, штета што сонот НИКОГАШ нема да ви се оствари.

  Одете подобро во Монголија и таму барајте си што сакате кај вашите браќа!

  Вардар - Егеј - Пирин - Мала Преспа =

  М--А--К--Е--Д--О--Н--И--Ј--А!!­!

  dinoomk

 68. 68 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2483 Неутрално

  до sub-zero:Най-лошото е,че такива коментари можеш да чуеш от всеки-от хора с образование и положение.Ако мога да се изразя така-там всички телевизии са като едни копия на СКАТ,ама по-лоши и по-антибългарски и по-просръбски

 69. 69 Профил на americofil
  americofil
  Рейтинг: 694 Неутрално

  И още нещо за сърбофилията, която ни разяжда... Тя е култивирана, сръчно направлявана от политическия и културния ни елит десетилетия насам и в нея няма нищо естествено. Като се започне от това, че големите ни класици писатели Талев в "Самуил" и Емилиян Станев в "Крадецът на праскови" ни разкриват едни невероятни сръбско-български любовни истории, като се мине през чалгализирането на две поколения българи и се завърши с жалкото умилкване на червенотиквениците и цоциалистите около сръбските военно престъпници- политици, то няма нищо странно, че не можем да мислим без скачените към главите ни стереотипи, самостоятелно и логично ...Дано младото българско поколение намери верния път в прочита на българо-сръбските отношения.

 70. 70 Профил на americofil
  americofil
  Рейтинг: 694 Неутрално

  До коментар [#66] от "americofil":
  и затова се били удавили българските учениЦИ в река Лим!

 71. 71 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 859 Неутрално

  Бележка на листче на книжарница в Скопие:
  "Поради исцрпуванье кои сакат можат да добијат Историјата на Република Македонија преку СМС"

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 72. 72 Профил на Дива селянка
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:04 на 30/12/2010 от неговия автор.

 73. 73 Профил на americofil
  americofil
  Рейтинг: 694 Любопитно

  До коментар [#67] от "sub-zero":
  Ей, много изтрещяли и изпаднали в луд делириум ми се виждат тези макета! Да не би лично да си събрал върху себе си тези коментари!?

 74. 74 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#68] от "yanne":

  Промиването на мозъци при македонците е чудовищно.Да спориш с македонци по исторически въпроси е просто невъзможно-ти им представяш доказани факти,ония от среща почват-"бугари-татари" и "яж гомна".Просто класика в жанра е това "бугари-татари"

 75. 75 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1217 Весело

  До коментар [#68] от "yanne":

  Не е за чудене! Според проучване най неинтелигентни били жителите на Белград, следва Скопие!.... ))

 76. 76 Профил на americofil
  americofil
  Рейтинг: 694 Любопитно

  До коментар [#72] от "diva_selianka":
  Ти нали беше туркиня, пък сега си правиш на македонка!? Или си нещо средно между нечувания подвид македонка-помакиня от Якоруда!?

 77. 77 Профил на Дива селянка
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:04 на 30/12/2010 от неговия автор.

 78. 78 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#73] от "americofil":

  Отдавна съм се отказал да споря с промити мозъци.В интерес на истината има и доста разумни "македонци" осъзнаващи,че са си българи.

 79. 79 Профил на Дива селянка
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:26 на 30/12/2010 от неговия автор.

 80. 80 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1217 Весело

  До коментар [#78] от "sub-zero":

  Както казва един приятел, нещата в Македония са се объркали с пари и с насилие по късно, сега ще се оправят с пари! С много малко пари..... ))

 81. 81 Профил на kensiko
  kensiko
  Рейтинг: 587 Неутрално

  Доброто бъдеще на България е ако стои настрана от сърби, македонци, шиптъри и подобни такива балкаски малцинства които си остават тъпи националисти във време когато цял свят е променен. Балканския национализъм е не надминат и останал в съзнанието на ограничения и нецивилизован човек.

 82. 82 Профил на koko
  ****

  Този коментар беше изтрит в 00:42 на 31/12/2010 от неговия автор.

 83. 83 Профил на Дива селянка
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:04 на 30/12/2010 от неговия автор.

 84. 84 Профил на koko
  ****

  Този коментар беше изтрит в 00:42 на 31/12/2010 от неговия автор.

 85. 85 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1359 Весело

  До коментар [#69] от "americofil":

  "И още нещо за сърбофилията, която ни разяжда... "
  ................
  напълно прав си. Сърбоманията е натрапена в България от агентите на Кремъл, какъвто е бил оня изрод-наивник-
  Н.Й.Вапцаров, който се е борил за отцепване на Пиринският край от България, за което е разстрелян.
  Г.Димитров пък искаше да даде България на тепсия на югославия...
  изроди + родоотстъпници=русофили и комунисти.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 86. 86 Профил на Джулиан Асанж
  Джулиан Асанж
  Рейтинг: Весело

  До коментар [#83] от "diva_selianka":

  Да не си от тия

  http://www.youtube.com/watch?v=F_xS7QRmzlc&NR=1

  Never more with girls from Sweden.
 87. 87 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#84] от "bigman1":

  първо тук

  http://clubpolitika.info/index.php?app=core&module=global&section=register

  после това

  http://clubpolitika.info/index.php?app=core&module=global&section=register&coppa_user=&termsread=1&coppa_pass=1

  и после чакаш лин за потвърждение в имейла си. кое му е сложното

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 88. 88 Профил на koko
  ****

  Този коментар беше изтрит в 14:25 на 31/12/2010 от неговия автор.

 89. 89 Профил на Дива селянка
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:04 на 30/12/2010 от неговия автор.

 90. 90 Профил на Дива селянка
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:04 на 30/12/2010 от неговия автор.

 91. 91 Профил на koko
  ****

  Този коментар беше изтрит в 00:42 на 31/12/2010 от неговия автор.

 92. 92 Профил на americofil
  americofil
  Рейтинг: 694 Весело

  Плебсът атакува форума, дописане съмишленици...

 93. 93 Профил на Дива селянка
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:58 на 30/12/2010 от неговия автор.

 94. 94 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2483 Неутрално

  до sub-zero:Аз имам един приятел от Скопие.Вече повече от 10 години тук(София).Много е умен и ми е един от добрите приятели,и е пробългарски настроен донякъде.Та той ,до преди 2 години беше твърдо уберен,че Българите са татари.Една вечер седяхме до 2-3 часа да му показвам карти и да го уча по история-как и къде се заражда Златната орда,и най-вече КОГА идва на Балканите.Там (в МК) учат,че Българите са татари-едва ли не мюсулмани,които,когато идват Ту рците се зарадвали и се сдружили с тях ,за да тероризират гордите и славни македонци.А после ние(Българите ) сме откраднали македонсикя език,азбука и култура...Това са наистина болни неща,но това пише и до днес в техните учебници по история,и така се уат техните деца-резултатът е трагичен-Те предпочитат да са роднини с някакви цигани(с извинение) от Пакистан,а не със своите лели,братовчеди,вуйчовци ,които са избягали и живят днес във София,Варна,Пловдив или нявсякъде по България

 95. 95 Профил на Дива селянка
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:14 на 30/12/2010 от неговия автор.

 96. 96 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2483 Весело

  Въобще македонската история прилича на зле скалъпена приказка на ужасите,или на "Властелинът на пръстените"в която за съжаление ние сме лошите,а сърбите са руси,високи и горди..

 97. 97 Профил на Дива селянка
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:14 на 30/12/2010 от неговия автор.

 98. 98 Профил на Дива селянка
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:04 на 30/12/2010 от неговия автор.

 99. 99 Профил на Джулиан Асанж
  Джулиан Асанж
  Рейтинг: Весело

  До коментар [#85] от "СДС":

  Борили се тия и ония да продадат България на СССР или СФРЮ ама не станало. Сега обаче уж вече смъ тъй, ама даваме български територии за американски (не натовски) военни бази непосредствено ориентирани към война.

  Never more with girls from Sweden.
 100. 100 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 2483 Весело

  до diva_selianka:Не те знам каква си ,от къде си.Прадядо ми е от Егейско ,а такива като тебе,освен ,че са крайно неприятни,са срам за Македония,ако въобще си от там.Не знам дали въобще си българка,а ако си-си една обикновенна турбофолк-нихилистка.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK